418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Achmed927
    Na ha már belejöttél akkor ajánlom a Lee-t vagy a T1-et farmolásra. :D Kíváncsi lennék meddig bírod idegekkel. :)

Amúgy szép.
  • zsupeti
    Két tankot/T29,VK3002DB/ farmoltam ki+vagy 80k free xp-t a KV-1S tankommal.Valahogy nem bírom megunni. :)
  • Achmed927
    Jajj neee ezt ne ! Ne kezd el, mert nem reagálok rá. Nem kell a fórumhuszárkodás. Ne !! :)

A balfasz játék beválogatás viszont igaz. AMikor nálunk van mondjuk 5-6 T 54 náluk csupa heavy ...... na az idegesítő. Nincs megfelelő elosztás.
  • Gunslinger
    Jobb is, mert csak égeted magad. ;-P

Mindegy, hogy T-54 az ellenfél vagy MS-1, ki kell lőni legjobb tudásod szerint, ha már a balfasz játék beválogatta.
  • Achmed927
    Miért lenne gáz a JP ?

2 rossz dolog van benne azt megértem : könnyű meglátni, autom aimban ágyúnak mindig kampec.
    Más: gyors, gyorsan fordul, viszonylag kemény ágyúja van a maga tierjében. Nem mindig a nagyokhoz dobja be.

Én személy szerint a kedvencek közé sorolom. 1 full alap Ferdi .... na az már gáz. :D Fullosan meg tuti. Szval kinek mi. :)
  • Achmed927
    Ez mind szép és jó amit leírtál.

De.

Majd a T 54 ellen kell huszárkodni. :D Többet nem szólok erre a témára.
  • Sippie
    megnyugtatlak, utána a jagdpanther mégszarabb lesz :D nemrég váltottam, hát gáz...
  • spiczi91
    Nem indok, de jó viszonyítási pont. KV-3 lassú, de legalább valamennyi páncélzata van. KV1S totál papír, picit gyorsabb mint az előző, de nem eléggé,
  • Warton
    Miért? Ez nem indok.
  • Eagle16
    Francokat. Ms-1-es is kapott már tőlem T34-esben. Aki hülye az haljon meg.
  • spiczi91
    Pákó edition...
    össztűz
  • spiczi91
    Szerintem meg aki platoonban feljön ide traktorral, az kurvára megérdemli, hogy össztúzt kapjon. Vagy még jobb ha nem lősz, csak simán eltaposod.
  • Szakesz
    Remélem engem sem fogtok kilőni, én sem vagyok kihívás, higgyétek el! :)
  • Gunslinger
    Jó, te nem lövöd ki, majd sírsz ha miatta egy arty kiszúrt és megkínál. Saját felelősségére megy be a nagyok közé platoonba, én nem ejtek miatta könnycseppet, hiszen eleve pont hogy geciség így játszani, mert a saját csapatod gyengíted vele, mert bejöhetett volna a helyére akár egy tapasztaltabb játékos is normális vassal, aki ebbe a tierbe való, nem véletlenül van kitalálva a match making, még ha nem is tökéletes.

Ez állovagias hülyéskedés, amit te mondasz. Egy részről megérdemlik a kis lúzer kemperek, hogy szép sorban kilyukasszák őket, de egy kis traktor is megérdemli, ha egy ilyen csatában kilőjék őket az első percben, mert eleve minek ment oda. Nézzen youtube videket, ha nagyok csatáját akarja látni vagy játsszon normálisan. Imho semmi extra nincs abban, hogy tier 8-9-10 páncélosok aprítják egymást, nem lát különbet a tier 4-5-6 csatáknál. Komolyan nem értem néhány ember XP hajhászását, mindenki a végső vasakkal akar menni, holott tier 2-3 környékén is már sztem magas az élvezeti faktora a játéknak és akkor még OP-nak kikiáltott ruszki szuperszörnyek sincsenek.
    Ha a kicsi traktorkát mindenki ignorálná és beengedné, akkor a végén egyedül bemászna a bázishoz és elfoglalná azt, mert derogál kilőni egyeseknek, mert ők a nagy lovagok a harctéren, mert nem kihívás. Ugyan már, faszságokat beszélsz, bocs.
  • Achmed927
    Ez mind szép és jó de baromság. :D Faszság akkor is kilőni. Én ezt gondolom. Ha csak scout ha nem.
    Itt éppen kempelt az egész brigád. Meg is érdemelnék hogy kilőjék őket szépen sorban. Aki meg kidugja a pofáját 1 ilyen kis vmi miatt az meg is érdemli. Úgy mint amikor a T 54 -ek odafutnak a házakhoz. Aki kimegy megérdemli a halált ha már HÜLYE !!

(qrva szóismétlés)
  • Gunslinger
    Nem érdemes rájuk lőni, nem hogy még a célzást pazarolni rájuk, sőt az időt sem pocsékolom ilyenre.

Látod hogy ott csücsült a bokorban, a világ összes ideje az övé volt...

Egyébként megnéztem a traktoros ipsét, 24-én regisztrált és 26-án éjjelre még csak 3 csatát játszott össz-vissz, szal annyira azért nincs megveszve a játékért.
    Egyébként baromság nem kilőni, mert ha közelebb jön, akkor az egész camper lúzer brigádot felderíti és az artysok szépen belövik őket (mondjuk úgy kell nekik). Azért mert kicsi tankban van nagyok közt, attól még ellenfél és scoutol. Hw-ig meg még egy hónap van minimum, addig simán ki lehet tolni tier 9-ig is akár a med vonalat és már tier 4-től látsz egész nagyokat csatázni, ahol ugyanúgy lehetsz áldozat és felesleges golyófogó, ha úgy játszol.
  • Achmed927
    1 ilyen ,,nehéz" tankosnak biztos nehéz dolog kilőni 1 loltraktort. Aki 1 olyat tankot kilő, az az én szememben senki. Pz 3-at maximum meg Leo-t, mivel azok tényleg scoutok. De 1 ilyet tankot kilőni szégyen. Még hogy nőjön a killek száma. Ló.....t. Az ilyen tankokat én nagy ívben hagyom. Nem érdemes rájuk lőni, nem hogy még a célzást pazarolni rájuk, sőt az időt sem pocsékolom ilyenre.

Amúgy nemsokkal a wipe előtt megértem ezeket a tagokat. Meg akarnak nézni 1 nagy csatát. (nem azokra gondolok akik elbújnak) Én is bejönnék nagyok közé nézelődni ha most kezdtem volna.
  • Gunslinger
    Becsületére legyen mondva ez legalább előre ment felderíteni ti meg ezerrel kempeltek...
  • Plata
  • Gunslinger
    Hja, platoonba néha csatlakoznak idióták, akik csak a helyet foglalják, én is láttam már Leichttrakit meg MS-1-et sarokba bebújni egész meccs alatt úgy, hogy Tier 8-as heavy szörnyek garázdálkodtak tömegével. Egyszer az én csapatomba is bejött egy ilyen és őszintén rácsodálkoztam, hogy nyertünk.
    Platoonnál a platoonban lévő legfejlettebb jármű szerint sorol be. Vicces lenne, ha fordítva lenne, mert így akár egy Tier 1-2 csatába is beszállhatna egy Tigris és az szép baleset lenne :-D
  • Plata
    KV tankocskámmal is összefutottam egy ilyen kicsivel,csak az MS-1 volt,platoonban volt.Az ellenséges csapatban volt,személyesen nem láttam,hamar kilőtték,de nagyon dumáltak hogy ne lőjük ki a kicsit.
  • ximix #24933
    Amilyen reményekkel indult ez a game úgy kezd most a káosz hullámaiban elveszni
    pl ezt a versenyt, hogy képzelték
    -Az EU/USA még csak képen látta Westfield pályát
    -A tankok és lövegek között is sok a különbség már
    -AZ EU/USA 250 gold/nap az RU amit veszel
    ha itt elfogy nem tudsz venni így pl már is hátrányban vagy a prémium lőszer nélkül
    -és még rengeteg talány szeretik a csalódott játékost, mert akkor most sikerül egy párat beszerezni

De várjuk meg a végét kicsit kikárogtam magam
  • Gunslinger
    Attól az még egy Tier 1 tank marad és néha bedobál Tier 3-asok közé is vele, amikből a leggyengébb is megesz reggelire és délre már ki is ürít hátul.
  • lammaer
    "Mégis sokan tolják velük"

Most még azért, mert ingyen kapják az aranyat, amiből tudják konvertálni free XPre a prémes tankok XPjét. De ha az aranyért fizetni kell majd... akkor nem lesz értelme a prém tankoknak, mivel amúgy szarok, és igy már a free xp konvertáls előny is elveszik.

Pénzt meg bármilyen Tier5/6 tankkal frankón lehet farmolni.
  • baalbaalbaal
    Köszi a segítséget!

Apropó a maxra fejlesztett t1 light tank nem is rossz ötlet! :)
  • Gunslinger
    Ebben az a hiba, hogy pre-order és CB prémium tankokból nem lehet kifejleszteni, teszem azt egy tigrist. :)

Mégis sokan tolják velük, de egyébként engem is hidegen hagynak a prémium harckocsik, gazdaságtalanok, de hidd el, akik megveszik a pre-ordert használni is fogják őket egy darabig, főleg amíg nem lesz sok normál tank a tierjükben, tipikusan az első héten szerintem, aztán megjelennek a normál tankok tömegével és a mókafaktor csökken és majd akkor át fognak térni ők is fejlesztgetni a nulláról, meg a pre-order aranyukból konvertálják majd az xp-jüket.

Tier 4-ig nem csináltam az ég világon semmit az arannyal, prémiumra sem és még creditre sem váltottam csak gyűjtögettem, Pz III-nál váltottam asszem 170-et, mert kb 60 ezer hiányzott és így is eljutottam 5 nap alatt az alap Pz IV-ig, 6 nap alatt fullos Pz IV-em volt már. Tehát engem az aranyhiány nem fog földhöz vágni és nem is játszottam annyira sokat, napi kb. 4 órát.

A mezőny egy része bizony el fog húzni, hiszen nem mindenki ugyanakkor és ugyanannyit ér rá játszani. Ha valaki hétköznap abszolút nem ér rá játszani és hw mondjuk kedden lesz, akkor szombatra már több ezren lesznek akik Tier 4 vagy fölötte tartanak.
  • Gunslinger
    De ehhez nem kell Tier 1-ig visszamászni, Tier 5-6 a legjobb pénz termelő és XP-t is jól termelnek.
  • Szakesz
    Ebben az a hiba, hogy pre-order és CB prémium tankokból nem lehet kifejleszteni, teszem azt egy tigrist. :)
    Valamint ezek gyengébbek is lesznek, mint az adott tierbe eső "normál" tankok és a mezőny se fog nagyon elhúzni, lévén megfosztanak minket a napi 250 potya aranyunktól.
  • V43 1105
    Hát.. nézd.. nekem volt hogy pár óra alatt összejött pl a Tigrisre ágyú, torony stb.. az alappal egyszerűen nem boldogultam, IS-4 szembeköpött aztán asse tudtam hol vagyok.. :DDD
  • Gunslinger
    Szerintem KV3. Játékban is alig láttam KV1-S-t.
  • V43 1105
    KV3
  • Warton
    Amúgy KV3 vagy KV1-S?
  • Gunslinger
    Sőt, addig sem a pre-order és closed béta premium tankok miatt.
  • Gunslinger
    Ja értem, ez körülbelül működni fog 4 napig :-)
  • Szakesz
    Igen, erről van szó. :)
  • spiczi91
    Ha nem lesz nagy tank, bajos lesz odaraknia.
  • Gunslinger
    Mellesleg HW után már nem fog bepakolgatni olyan nagyok közé, többnyire

Fejtse ki kérem. Ez új nekem, tudtommal a match making rendszer nem fog változni, a hw meg sztem új patchet sem jelent feltétlenül.
  • Szakesz
    Szedj össze a Marder II-vel kellő mennyiségű XP-t, amit konvertálj át Free-vé és fejleszd ki a lánctalpat. A többit gondolom sejted. :)
    Mellesleg HW után már nem fog bepakolgatni olyan nagyok közé, többnyire, szóval ott már konvertálgatás nélkül is simán haladhatsz tovább.
  • Gunslinger
    Micsoda cél, lightankok csatája a világ végéig :-D
  • Gunslinger

A Pz 38(t) egy Tier 3-as harckocsi, Tier 5-ös harckocsikkal is találkozhatsz.