A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #24929 Ebben az a hiba, hogy pre-order és CB prémium tankokból nem lehet kifejleszteni, teszem azt egy tigrist. :)
Mégis sokan tolják velük, de egyébként engem is hidegen hagynak a prémium harckocsik, gazdaságtalanok, de hidd el, akik megveszik a pre-ordert használni is fogják őket egy darabig, főleg amíg nem lesz sok normál tank a tierjükben, tipikusan az első héten szerintem, aztán megjelennek a normál tankok tömegével és a mókafaktor csökken és majd akkor át fognak térni ők is fejlesztgetni a nulláról, meg a pre-order aranyukból konvertálják majd az xp-jüket.
Tier 4-ig nem csináltam az ég világon semmit az arannyal, prémiumra sem és még creditre sem váltottam csak gyűjtögettem, Pz III-nál váltottam asszem 170-et, mert kb 60 ezer hiányzott és így is eljutottam 5 nap alatt az alap Pz IV-ig, 6 nap alatt fullos Pz IV-em volt már. Tehát engem az aranyhiány nem fog földhöz vágni és nem is játszottam annyira sokat, napi kb. 4 órát.
A mezőny egy része bizony el fog húzni, hiszen nem mindenki ugyanakkor és ugyanannyit ér rá játszani. Ha valaki hétköznap abszolút nem ér rá játszani és hw mondjuk kedden lesz, akkor szombatra már több ezren lesznek akik Tier 4 vagy fölötte tartanak.