banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Jó, te nem lövöd ki, majd sírsz ha miatta egy arty kiszúrt és megkínál. Saját felelősségére megy be a nagyok közé platoonba, én nem ejtek miatta könnycseppet, hiszen eleve pont hogy geciség így játszani, mert a saját csapatod gyengíted vele, mert bejöhetett volna a helyére akár egy tapasztaltabb játékos is normális vassal, aki ebbe a tierbe való, nem véletlenül van kitalálva a match making, még ha nem is tökéletes.

Ez állovagias hülyéskedés, amit te mondasz. Egy részről megérdemlik a kis lúzer kemperek, hogy szép sorban kilyukasszák őket, de egy kis traktor is megérdemli, ha egy ilyen csatában kilőjék őket az első percben, mert eleve minek ment oda. Nézzen youtube videket, ha nagyok csatáját akarja látni vagy játsszon normálisan. Imho semmi extra nincs abban, hogy tier 8-9-10 páncélosok aprítják egymást, nem lát különbet a tier 4-5-6 csatáknál. Komolyan nem értem néhány ember XP hajhászását, mindenki a végső vasakkal akar menni, holott tier 2-3 környékén is már sztem magas az élvezeti faktora a játéknak és akkor még OP-nak kikiáltott ruszki szuperszörnyek sincsenek.
    Ha a kicsi traktorkát mindenki ignorálná és beengedné, akkor a végén egyedül bemászna a bázishoz és elfoglalná azt, mert derogál kilőni egyeseknek, mert ők a nagy lovagok a harctéren, mert nem kihívás. Ugyan már, faszságokat beszélsz, bocs.