418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
lammaer #25353 Ezért szeretem a munkámat - QA lead vagyok, hibát kell keresnem másokban. Nem volt nehéz :D -
lammaer #25352 Ráadásul abból a 4-6 másikból kapásból ott volt rajta kivül még 2 T-54 is, egy GW Panther (ez mondjuk már halott volt az első screenen, de ez már a 11. perc) egy T-44 meg némi aprólék... (ha jól betűztem ki a neveket a 3. screenshotról).
Csak hogy kontextusba helyezzük, szemtől szembe (ahogy az IS4-ek jönnek) 60% os állapotban végeztem ki egy fullos IS4-et legutóbb az Enski pályán úgy, hogy nem tudtam mozogni se (ráragadtam a vonatra :D)
Tagadhatatlan, én átjöttem volna az IS4-el, főleg ha a másik is jön hogy szétverjem legalább ezt az egy T-54ett (mert jobb úgy veszteni ha csinál is vmit az ember). -
Ez jó 
heten vártak a fregre, persze hogy hülyék lettek volna átmenni.... -
Lehet azért nem támadtak, mert mögötted volt még 4 másik tank is :) -
lammaer #25349 Hehe, figyumár, tényleg azt akartad illusztrálni hogy egyedül TŐLED való félelmükben nem jöttek az IS4-ek át? :)
Mint a Tom és Jerryben, amikor Jerry azt hiszi tőle fél a macska, mert nem néz hátra hogy a kutya ott van mögötte :D (azaz: minimap :) )
-
lammaer #25348 Noname, ha elolvastad volna a teljes kérdésemet a buff/nerf kapcsán, elkerülhető lett volna hogy új cimke kerüljön rád.
Utoljára, ezúttal higgadtan amit eredetileg irtam:
Az igaz, hogy most paraszthajszálnyi nerf - amit ezek után persze még illethetünk "nerf" cimkével - történik a lánctalpnál (véletlenül se a lepattanóknál, az ágyúnál vagy éppen az 1980-as keltezésű motornál), viszont hogy-hogynem már elkészült a következő patch (0.6.4) ahol ezeket a nerfeket kompletten negálja az átdolgozott lánctalp mechanizmus (ahol kapásból cirka 60-70%al nehezebb lesz trackelni minden tankot, beleértve a "nerfelt" T-54-et is).
Annyiban lehet igazad, ez a 6.3.8 után jön (ebben nem voltam biztos), de ezek után a teljes képet tekintve tekintsd nerfnek azt ami éppen most történik a T-54el és kiálts ki engem hülyének... (hogy legyen mégegy cimkéd).
Konkrétan olyan dologgal tömték be a nép száját, amit a következő patchben már el is vesznek (mint kis hazánkban -
http://data.hu/get/3564439/WOT.ZIP
mindenről csinálj biztonsági mentést a bíztonság kedvéért
-
kiskami #25346 Pöcsölnek este 7-ig várhatóan. -
TDantes #25345 Na, pont neked való a T-54-es tank már látom.
Remélem páran sejtik mire célzok. -
A szerverre való belépés központilag megtagadva
-
Valaki le tudja szedni és feltolni egy MAGYAR szájtra???
-
reklama -
vissza idézném ximix írását de annyira sok hsz jött hogy nem találom
a zónapenlink
http://worldoftanks.zoneofgame.su/
http://worldoftanks.zoneofgame.su/other-skins/%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%8B-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F/
wot ikon 1.1 link
http://www.megaupload.com/?d=CAEVKFK4 -
Meg a tankos szkinek is :) -
SZia!
A tankok típusát hogyan tudtad kiíratni a kis ikonok elé? Nekem is keeeeelllll :) -
-
na itt látható a t54 pszichológia
a 3hombár meglát és nem csinál semmit
pedig ha egyszerre jönnek nem sokat tehettem volna
-
Szerintem az mindig katasztrófális ha elindul 6-vagy 7 tank egyszerre támadni ált. a 6db 54hez még csatlakozik legalább 1 másik ha nem több
most ez miatt op lenne az 54 mert általában ha nem hülyék összefognak és csapatmunkára képesek sajna ez már pantherek vagy pershingeknél nem észrevehető jelenség+ nem láttam még én se olyat hogy 6 panthert dobott volna össze a balnce de ez se az 54 hibája de emiatt is nerfet neki okés
Amúgy meg ha ilyen helyzetben nem az történne hogy szétszélednek a másik oldalon hanem együtt maradnak bevárni a rush-oló 54-eket akkor nyernének is.
ezt nem csak én találtam ki más is leírta
+Hummelsdorfon Malinovkán El Hallufon volt szerencsém megtapasztalni hogy az összes szupertankot meg lehetett állítani és nyerni ilyen esetekben -
Mit vártál azt írod ezekre↓ hogy buff 
T-54: repair costs increased by 15%, clearance increased by 15 cm, decreased armor of tracks by 5mm (now the same as for T-44), track repair time increased by 10% (now the same as for T-44).
akkor neked mi a nerf bakker
ilyet csak az ír akinek komoly lelki sérülést okozott egy T54es
csak azok tudnak így elvonatkoztatni ilyen dimenziókba és beröfögni az elfogultságait
-
majd legközelebb ilyenekről kell csinálnom ss-t mert ugye képtelenség ok -
Imation #25333 Lehet hogy csak az új patch ban van így? Most ahogy nézegetem a táblázatokat úgy tűnik! EU-n csak Tier 6 os mediumom van. -
ne kezdjél el már rinyálni, te→
Ez nem rinyálás mert nem mondom hogy nerfnerfet nekik
csak közöltem veled a tényeket hogy a t54 nem szupersebezhetetlen fajta tank mert sajna szerintem te is egy voltál anno azok közül akik ezt állították hogy képtelenség átlőni a tornyot ugyebár
-Rajtad kivül mindenki felfogta, hogy a T54 erős, és bizonyos dolgokon kell rajta változtatni.
Jah pesze rohadt erős pl annyira hogy egy tier7-es ferdit nem könnyen lő keresztül akkor most a ferdit is nerfelni kéne mert kicsit tápos szemből+qva gyorsan lő és fordul full fejlesztéssel na ugye hogy nem nerfnerf nem nem mondom mert érthető az olyan tank volt ez meg ilyen és nem abban kéne keresgélni a hibát mert fényévekkel jobb formadizájnja van aminek köszönhetően kiválló ballisztikai tulajdonságokkal bír a hozzá mérten gyengébb persely és pantherhez
+Megint nem fogod az adást senki se udja úgy kilőni ha közben még hárman őt is lövik érted feljtsd már el ezt a kilövöd a maust könnyen dolgot mert nem csak te meg maus csatákból áll a játék vagy ezt nem lehet megérteni?
-Igy is hamarabb felrakja ....
Jah igen sajnálod a +1seccet mint más pl:persely okés mostantól nem kell örüljél neki
Az meg hogy mire újratölt attól függ mi mert ha egy kis JP lövöldöz főleg ha többen akkor nem mész sehová
Végül, ami....
Milyen skillre mit?
maximum te otthon kisapám a medállokra meg a hűtő mágneseire ha emlékszel még arra a vitára
Mert enegem qvra nem izgat milyen bizbaszokat ad a játék vagy mennyi az xpém stb fasság
Meg hol van leírva path notes-ben az álltalad állított mítosz hogy majd buff
-
Imation #25331 Tier 7 es médium Tier 10 el is találkozik. -
Mondjuk az is eléggé "érdekes", hogy hogy az istenbe kerülhet össze egy DB egy T-54-el..... -
Imation #25329 Nem jellemző rám, mindennek harcolok ami előttem van. Ma este egy csatában volt komoly össze akadásom velük, campinovkán mi értünk fel előbb a domb tetőre és volt szerencsém kb 20 lövést leadnom rájuk és a kíséretükre. Onnan tudom hogy 12 HE volt betárazva az mind elfogyott. Igaz ezek már "agyon nerfelt" T-54 ek voltak az orosz szerveren. -
lámlám éppen ez az ha már így indulsz a csatába ne is várjál magadtól többet egy DBben ülve mert ugye biztos nem fog sebbződni inkább elbújsz mgadnak
ha én is így lennék szembe az IS7el akkor én se tudnám pedig azt is lehet
-
Imation #25327 Persze hogy ne, de felesleges arra hivatkozni hogy bezzeg még egy DB is milyen komoly károkat tud a T-54 nek okozni. Biztos van ilyen is, esélye szerintem annyi mint a négyes találatnak a lottón. -
lammaer #25326 Felesleges magyarázni a top T54 vezérnek, szerinte ehhez a tankhoz über skillek kellenek, és végzetes csapást mér a használhatóságra az 5mmel vékonyabb lánctalp páncélzat valamint az irdatlan 3 másodperces talp javítás. -
lammaer #25325 Állítsad, az, állítsad.
Az ilyenektől mint te valóban elgurul a gyógyszerem, nem tagadom. Hozzád meg nem kell IQ ezt jól érezted, főleg amikor nekem állsz kóstolgatni. -
Na jó egy DB azért ne nagyon tudja kilőni a t54-et de mondjuk egy panther2-nek azért nem kellene hogy lepattanjon a lövedéke 5 centiről (és ezt szó szerint értem). -
Imation #25323 De boldog lennék ha 10 lövésből csak 8x pattannék le és nem 9x a T-54 ről a rettenetesen félelmetes DB "iszonyatos erejű" ágyújával. Már nekem is feltűnt hogy menekülnek előlem a T-54 ek nehogy megint ketté vágjam őket ahogy általában szoktam. :-o -
Mivan elszaladt a gyógyszered vagy ennyi vagy eddig terjed az IQ?
Az elején se én kezdtem a hülyézést de te folytatod kis köcsög?
Az alpári stílosodat MOST állítsad le ha nem tudsz normálisan jelzős kötöszavak mentes írásba foglalni.
-
Azért a t54 fényévekkel keményebb tank mint a többi top tier medium. Tudom mert van panther 2-m és T-54-em is. Ég és föld a diferncia közöttük. Ha az egyik oldara berak a gép 5 vagy akár 6 t54-t az esetek 98%-ban az az oldal nyer mert egyszerűen ledarálnak mindenkit. Ugyan ezt persihngel vagy panther2-vel nem tudod megtenni. -
Renegade #25320 ja -
lammaer #25319 Buzigyerek, ne kezdjél el már rinyálni, hogy szegény T54-et mindenki átlövi.
Rajtad kivül mindenki felfogta, hogy a T54 erős, és bizonyos dolgokon kell rajta változtatni.
Variálhatsz, magyarázhatsz, írhatsz regényeket is.
Ha egy Maust nem tudsz kinyirni egy T54ben csak úgy, hogy melléállsz, szánalmasabb vagy mint bármelyik más T54es akivel valaha találkoztham. Ha meg hülye vagy hogy nekimésza Mausnak amikor még a csapata 13 másik tagja él, és előttük esel neki akkor végképp menthetetlen vagy.
Igy is hamarabb felrakja a láncot minthogy BÁRMELYIK tank amelyik egyáltalán esélyes arra hogy leszedje újratöltené az ágyút.
Végül, ami a patch noteban van nem én találtam ki, de hát minek is magyarázom annak, aki a vödrözési skilljére veri :)
-
Azért kíváncsi leszek veled mi lesz?
Fizetsz majd? -
ha hülyeséget írsz akkor te vagy a hülye 
- repair costs increased by 15%: nem befolyásolja a harcértéket.
hogyne befolyásolná főleg mikor jön a hw akkor érdekes lesz fejlesztgetni még prémiummal is a kis alaptrutymót amit addig kitudja mi fogja még nerfel-ni és úgy harcolgatni alapszériával elég nehéz lesz a tier9-10 között de még egy 8-ashoz is szemből
Meg milyen lepattanókról beszélünk amikor már egy tier 7-es tiger is képes kettélőni szemből a szuper 54est
pl:DB3002 könnyen tornyon lőtt szemből miközbe próbáltam egy VK45el megküzdeni amivel muszáj volt mert én lettem ellene betéve top tanknak de mivel ammorecket okozott a DB hát....
-(ettől még vígan körbekarikázod)
ha tényleg volna némi tapasztalatod nem írnál ilyen ordas baromságot
eleve mindenki tudja hogy ebben a játékban nem csak egy az egy ellen szólnak a battlék hanem 15vs15ellen olyan nincs sok hogy egyedül ott a maus fussuk körbe de ha még meg is esik a csoda akkor ha értelmes a játékos elkezd vmi fedezék felé mozogni pl ház vagy kő de ha városi pályán vagy akkor nem probléma onnantól meg nem lehet sokat mozogni főleg nem körbe menni és ha már egy kicsit is távol vagy a nagy testtől eltalálhat aminek igen csúnya vége van mert kb 3x-4x megismétli és neked meszeltek egyetlen esély ha közel tudsz maradni de vannak ugyebár akadók (alapból is mikor a két tank összeakad és ilyenkor te lelassulsz ő meg elhalad ezért jobb nem hozzáérni nagyon) és ha lemaradsz valahogy mellőle akkor kapod is a gyógypuszit.
És innentől ezt a monopóliumot elveszik szvsz ha maussal leállsz gettóskodni jól tornyon fog koppintani bár idáig is képes volt rá ha elég ügyes.
- decreased armor of tracks by 5mm (now the same as for T-44): óriási nerf. Amikor 200-as (-+20%) pennel lővik eleve az a láncodat, nyilván sokat számít az 5mm.
Biztos van értelme nem csinálnak csak úgy vmit
egyszerű szerintem innentől még könnyebben szétkapják még a kicsik! is szvsz egyértelmű az üzenet lődd a lánctalpat nem fog tudni mozogni pedig ez az egyetlen egy előnmye ennek a tanknak hogy mozgékony és így majd biztos sok esélyed lesz szemből pl:egy VK45 vagy IS7ellen mert ugye te vagy a szuper tank majd szemből megoldod
- track repair time increased by 10%: 3 sec, mint a T44.
+megint lánc talp innentől szerintem egyértelmű tényleg az üzenetük
-nem mész te sehova kerülgetni a nagyokat kussolj és dögöljél meg mert te vagy a kissebb nehogy már esélyed legyen kilőni egy nagyobbat egykis Rommeles trükkel oldalról betámadással az hogy nézne ki
-Tudtommal jön a lánctalp buff is,
ha nerfelték? miért buffolnák ?
amúgy meg ez még sehol sincsen szvsz ne kerítsünk itt újabb misztikumot okés
-Ergó, messze nem lesz könnyű lelőni a lánctalpat
Áh biztos nem
idáig is olyan könnyedén csak azt lövi minden degenerált
ezután majd biztos másként lesz
-(ha nem most jön akkor sem tartom halálosnak egyik nerfet se)
Persze én se mikor majd a megszerzett Zoobjektummal fogok császkálni én is szarok rá de addig még használom már így is épp elég nerfet kapott hogy még mindig nem bírnak leállni a hétvégi sírós pistikék pedig mostmár boldog boldogtalan keresztül lőheti és legtöbbször gastanks robbanás miatt 4-500as sebzést okozva vagy ammorack miatt mégtöbbet.
-
Renegade #25316 veled mi van?
én is örülök neki (Maus, P2, T54), mert az a tank egy vicc, annyi skill kell hozzá mint egy vödörhöz. -
lammaer #25315 Láthatóság majd később.... ha rájönnek hogy kell megcsinálni :D