banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Noname, ha elolvastad volna a teljes kérdésemet a buff/nerf kapcsán, elkerülhető lett volna hogy új cimke kerüljön rád.

Utoljára, ezúttal higgadtan amit eredetileg irtam:

Az igaz, hogy most paraszthajszálnyi nerf - amit ezek után persze még illethetünk "nerf" cimkével - történik a lánctalpnál (véletlenül se a lepattanóknál, az ágyúnál vagy éppen az 1980-as keltezésű motornál), viszont hogy-hogynem már elkészült a következő patch (0.6.4) ahol ezeket a nerfeket kompletten negálja az átdolgozott lánctalp mechanizmus (ahol kapásból cirka 60-70%al nehezebb lesz trackelni minden tankot, beleértve a "nerfelt" T-54-et is).

Annyiban lehet igazad, ez a 6.3.8 után jön (ebben nem voltam biztos), de ezek után a teljes képet tekintve tekintsd nerfnek azt ami éppen most történik a T-54el és kiálts ki engem hülyének... (hogy legyen mégegy cimkéd).

Konkrétan olyan dologgal tömték be a nép száját, amit a következő patchben már el is vesznek (mint kis hazánkban