banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    Szerintem az mindig katasztrófális ha elindul 6-vagy 7 tank egyszerre támadni ált. a 6db 54hez még csatlakozik legalább 1 másik ha nem több
    most ez miatt op lenne az 54 mert általában ha nem hülyék összefognak és csapatmunkára képesek sajna ez már pantherek vagy pershingeknél nem észrevehető jelenség+ nem láttam még én se olyat hogy 6 panthert dobott volna össze a balnce de ez se az 54 hibája de emiatt is nerfet neki okés

Amúgy meg ha ilyen helyzetben nem az történne hogy szétszélednek a másik oldalon hanem együtt maradnak bevárni a rush-oló 54-eket akkor nyernének is.
    ezt nem csak én találtam ki más is leírta
    +Hummelsdorfon Malinovkán El Hallufon volt szerencsém megtapasztalni hogy az összes szupertankot meg lehetett állítani és nyerni ilyen esetekben