418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #25634 4x -
Wlanseraf #25633 Meg mért hisztizik mindenki? azért mert Német cuccal akar játszani, ennyire egyszerű, King Tigerrel akarok menni nem Papir Tigerrel... -
Imation #25632 Felesleges is lenne, velem erről nem tudnál vitatkozni. (Vajon miért grindelik ennyien, ha csak átlagos akkor kb pontosan annyinak kéne lenni mint a másik kettőből) -
Wlanseraf #25631 Egyébként röhejesen hangzik "tök egyformák CSAK!!! 4 szarabb az álcázása" ez kicsit WTF:) -
bornofakone #25630 láttam p2-nél is és pershing-el is, csak ritkább, mivel a legtöbben a t-54-t grindelik:) OP szóra meg már ki se térek:) -
Imation #25629 Azon gondolkodom hogy olyan véletlen szerintem nincs hogy a battle sorsolásnál csak az OP-54 -nél látok olyat hogy komplett csűrhét rak össze az egyik oldalra?! Nagyon sokadik olyan meccsem volt pl. most is hogy egy oldalra rakott 6-7 OP-54 et, soha semmilyen más típusnál még nem láttam ilyet hogy egy oldalon egyszerre ennyi jelenik meg. -
bornofakone #25628 -ba még annyit írnék, h a játékot is a tiger2 miatt kezdtem el:) aztán persze jagdpanthert is megkedveltem:) -
Szakesz #25627 Köszönöm, nincs több kérdésem. -
bornofakone #25626 #szakesz
nagyon belemész, JT vs object-re meg nem kezdek el linkelni kül. angol fórumokat, ahol szépen leírták egyiknek mi az erőssége, másiknak mi a gyengéje, kb. egyenlőre jött ki az egész, álcázás miatt van csak probléma, ill. pár JT tulaj a mantle miatt is reklamál:) ha meg német scoutok: td-k: jagdpz, stug3, és ferdi mivel szívós 1 jószág medz: vk széria, arty: hummel (igen arty-val, néha jobb arty-val scout-lni, ékes bizonyíték arra h akármivel lehet menni, csak találékonyság kérdése) heavy-k közül: tiger2, vk45 is ha úgy hozza a helyzet, mint pl maus is. -
Szakesz #25625 Látom a képet magam előtt, mikor meghirdetik a "WoT szépe" szépségversenyt, ahol a leggyönyörűbb tank a KT, és az IS-X pilóták könnyes szemmel vedelik a vodkát, meg azon gondolkoznak, bárcsak nekik is német tankjuk lenne.
-
bornofakone #25624 #renegade
bornofakone a nickem, de ezzel az acc-al szinte csak szovjet tankokat grindelek, most kezdtem neki 2 hete német td vonalnak újra, meg amerikai heavy-nek. régebbi 2 accomat meg eladtam, azokkal nem tom mi lett, nem mondom h én vagyok a legjobb pilóta, de sztem tiger2 jó tank, ha nem is a legjobb, de nekem nagyon tetszett:) már csak a külső megvalósítása:) sztem az egyik leggyönyörűbb tankok egyike:) -
Szakesz #25623 Érdekes, valahogy éreztem, hogy ez lesz a válasz.
Tehát az általad felvázolt szitu, összefoglalva; az object 704 és a JT egy szinten vannak, egyik se jobb, mint a másik, csak az Object 704 jobban tudja magát álcázni. Ennek kiküszöbölése érdekében küldjünk scoutokat, akik majd felderítik és így kitudjuk lőni, s a legideálisabb scout természetesen az IS-7 lenne.
Lehet én vagyok a retardált barom, de ha a német tankok semmilyen hátrányban nem szenvednek ruszki társaikkal szemben, akkor mért nem említettél egyet se? (Ugye a leo nem ér, pont ez írtad az előbb.)
S itt jön képbe a sebesség, amely egy újabb mínusz a németek mellett. Látom témánál vagyunk, ha így haladunk a végén rájövünk, hogy a 100méteren 2cm-rel pontosabb ágyúkkal próbáljuk győzködni magunkat; "ahh, de nem is erősebbek". :) -
Renegade #25622 figyelembe véve azt az egyszerű tényt, hogy a KT-t bármi átlövi (100mm pajzs), és szerinted az a legjobb, ez azt jelenti, hogy az itteniek közül te vagy a legjobb pilóta, mi a nicked, megnézhetem a statjaidat? -
Renegade #25621 :-))) -
bornofakone #25620 #szakesz
nem akarásnak nyögés a vége :) nem kezdem el sorolni h melyikkel lehet scout-lni, szinte bármelyik tank jó ilyen feladatra, és nem értem miért pont light tankra kell egyből gondolni, mondjuk az nem éppen van top tier-es csatában:) de leopard-tól kezdve a határ a csillagos ég, csak sebesség kell, lejtőn leszaladva meg akármilyen tank is megteszi:)pl is-7, úgy is 5x-ő óta annyira bátrak h hihetetlen (sok srác grindelte és csak mennek előre mint 1 állat:D) nem mindig csökönyösen kell ragaszkodni a megszokott dolgokhoz :) emberek vagyunk nem? akk találékonyság :) -
Nagyon egyszerű a válasz a legjobb scout; a Ferdinand!
Nem vicc, a csapattársaim szerint igen, mert ők aztán csak tudják többed magukkal (VK3001,Jgpz IV, Stug), mert ők bizony ki tudták volna lőni az IS-3-at is ekkora önbizalommal. -
bornofakone #25618 #renegade
félreértés ne essék:) nem szovjet tank fan vagyok:) német tankokkal eleget játszottam már:) azért erősítem az orosz részt:), kedvenc tankom, tiger2 ill. jagdpanther:) sztem tier-jük legjobbjai, főleg ha normális vezető is van a s.ggük alatt:) oroszokat meg csak azért védem, mivel egyszerűen top tier-be sztem álcázáson kívül más buff-ra sztem nem lenne szükség a német részre, is-4-ből nerfelnék talán, de amúgy számomra teljesen így jó a játék ahogy van, németek nagy nehéz tankok több hp-val, szovjetek kevesebb hp, böhöm nagy ágyúval, amerikaiak meg a nem a legjobb aranyközép :) az egész játék a vezetőtől, skill-től és az adott helyzettől függ, szóval bármi megeshet, éppen ezért szép a játék:) -
Imation #25617 Igen, előttem a kép ahogy egy csarnokot megtölt a programozó matematikusok, gépészmérnökök és fegyverszakértők serege hogy LÁZASAN átjavítgassanak pár számot az xml paraméter fájlban. :)) -
Szakesz #25616 Remek, küldjünk be light tankokat az ellenfélhez, amelyek a scout szerepkört töltik be a játékba, s a legkisebb látótávval rendelkeznek az object ellen, amely köztudottan kitűnő álcázási képességgel és látótávval rendelkezik.
Ennek fényében mondj nekem tankokat, amelyekkel jól lehet scoutolni. :) -
Renegade #25615 természetesen van olyan vita, ahol bizonyíthatóan nincsen különbség a különböző nemzetek tankjai között, pl:
fémből vannak?
van-e 1 pár lánctalpjuk?
van-e rajtuk ágyúcső?
stb
aki szerint, nem olyan nagy baj az álcázási képesség, az még sosem ült német top tankban.
nem az a nagy szó, ha ügyes vagy szovjet tankkal (easy mod), hanem ha hozod a pontokat német tankkal is.
Természetesen, ha op szovjet tankban ülnék engem is zavarna az, hogy elkezdik lázasan javítgatni a "véletlen" benne hagyott bugokat -
Imation #25614 Rosszul emlékszel, akkor is kb olyan 4x -es a különbség. -
vigyázzatok mert a mester tanít
minket halandókat
-
bakker ilyet szólsz T30at toronylövöd
hát ezt nem sok tank mondhatja el magáról
-
bornofakone #25611 #szakesz
ha nem látsz vmit, nem is bírod eltalálni :) erre kell scout..:)
#spiczi91
számomra nem egyértelmű h is-4 jobb:) volt szerencsém nekem is próbálni mind2-t, t34 gyengébb sztem hozzájuk képest:) is-4 és vk egymásnak méltó ellenfelei. -
Hát nem tudom. Én nem vettem észre a VK45-ben hogy annyira rettegnem kéne az IS-4 től. Szerintem kb pariban vannak, nekem a VK jobban is bejön. -
Renegade #25609 ez nem vita, aki próbálta már a különböző kütyüket, az pontosan tudja, menyire szovjet barát a játék -
bornofakone #25608 úgy értem, h külföldi fórumokon szépen rendesen bebizonyították h JT vs object teljesen egyenlő, vagyis egyik egyik dologban jó, másik a másikban. és vhol olvastam h buffolni akarják JT-t, és erre értettem h sztem felesleges, 1 dolog amiben JT elvérzik, az az álcázás, lényegesen alacsonyabb az álcázása, vhol láttam grafikont róla, ha jól emlékszem ha áll JT és még löveg se mozog akk van olyan álcázása mint mikor én object-el megyek:) -
a 10,5 ös brutális a tiered és az alatt. Pl oldalról nem egyszer pzIV egy lövés. A nagyokba meg komolyat harap. -
Szakesz #25606 csak tudni kell merre és hol lövöd:)
Ez mind szép és jó, de áruld el kérlek, mester, miként találjam el, ha egyszerűen nem látom? :) -
spiczi91 #25605 IS4et és kismauszt csak pár csata erejéig sikerült próbálnom, de még ennyi idő alatt is kivehető volt a különbség a két tank között. Ami osztálykülönbség, az is4 javára. -
Imation #25604 "most az álcázást letekintve JT vs object egészen jól vannak balanszolva:)"
Ezt hogy érted? Ez csak egy vicces megjegyzés volt az object 5x jobb álcázási paraméterére? -
bornofakone #25603 mint fórumozó teljesen, mint játékos, nem igazán :) Igazából olvasgatni szeretek, jó érzés nevetni a t-54 op, nem op vitákon, object op JT-vel szemben , is-4 op ... stb stb irományokon:) de gondoltam írok már 1x:) -
Renegade #25602 új vagy még, igaz? -
bornofakone #25601 #noname
:DDD hát :D tele vagyok csíter tankokkal ott van nálam még a sok vérpisti által annyira kedvelt és a mennyekig magasztalt t-54 is :) amúgy nem értem miért csíter tank az object :) bl-10 nagyság rendekkel pontatlanabb mint JT 128-sa, object-et meg bármilyen 88-sal sebzek szemből... csak tudni kell merre és hol lövöd:) JT inkább csíter tank lesz buff után:) mivel akk már mantle-t nem bírod átlőni, így szemből csak hull-t fogod tudni sebezni rendesen, + HE... hull-t meg nem nehéz elrejteni:) + még nagyobb sebzés 128-snak:)alig várom már :DD most az álcázást letekintve JT vs object egészen jól vannak balanszolva:) de 1 Jagdpantherrel is már simán belőheted t30-t :) -
VK 3002-nek mi a leggyengébb pontja? Hetzeremmel csak a seggén át tudtam sebezni.
-
jól igen bl-10 gratula a másik csíter tank véleménye
-
bornofakone #25598 #noname
t-54-t elég jól kell eltalálnia h 2 lövés legyen :) de persze, lehetséges:) amúgy t30... nem tudom, nem rettenek meg tőle mikor meglátom, max az ugrik be, h óvatosan mert 155-se van, de -tanktól függően- megoldható:) főleg t8 felett már minden tank átviszi a hull-ját:) toronyra meg csak bl-10-el lövök:) -
Renegade #25597 felejtsd el a dátumokat: idén -
Akkor hardwipe márc. 14-én? -
stoppos #25595 Nem vettem rá 10,5-es ágyút, a nagyobbik 7,5-es van rajta. Érdemes rárakni?
Úgy értem a 7,5-es egész jól harap. Azt látom, hogy a HE lövedékkel nagyobbat üt, de kisebb a ROF-je. Pontosság tekintetében mik a tapasztalatok?