A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #25618 #renegade
félreértés ne essék:) nem szovjet tank fan vagyok:) német tankokkal eleget játszottam már:) azért erősítem az orosz részt:), kedvenc tankom, tiger2 ill. jagdpanther:) sztem tier-jük legjobbjai, főleg ha normális vezető is van a s.ggük alatt:) oroszokat meg csak azért védem, mivel egyszerűen top tier-be sztem álcázáson kívül más buff-ra sztem nem lenne szükség a német részre, is-4-ből nerfelnék talán, de amúgy számomra teljesen így jó a játék ahogy van, németek nagy nehéz tankok több hp-val, szovjetek kevesebb hp, böhöm nagy ágyúval, amerikaiak meg a nem a legjobb aranyközép :) az egész játék a vezetőtől, skill-től és az adott helyzettől függ, szóval bármi megeshet, éppen ezért szép a játék:)