A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #25623 Érdekes, valahogy éreztem, hogy ez lesz a válasz.
Tehát az általad felvázolt szitu, összefoglalva; az object 704 és a JT egy szinten vannak, egyik se jobb, mint a másik, csak az Object 704 jobban tudja magát álcázni. Ennek kiküszöbölése érdekében küldjünk scoutokat, akik majd felderítik és így kitudjuk lőni, s a legideálisabb scout természetesen az IS-7 lenne.
Lehet én vagyok a retardált barom, de ha a német tankok semmilyen hátrányban nem szenvednek ruszki társaikkal szemben, akkor mért nem említettél egyet se? (Ugye a leo nem ér, pont ez írtad az előbb.)
S itt jön képbe a sebesség, amely egy újabb mínusz a németek mellett. Látom témánál vagyunk, ha így haladunk a végén rájövünk, hogy a 100méteren 2cm-rel pontosabb ágyúkkal próbáljuk győzködni magunkat; "ahh, de nem is erősebbek". :)