418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #25834 Gondoltam:) egyébként nagy köszönöm nekik!! -
zsupeti #25833 Ezt is elírtam.Miatyánkot akartam írni :D
Inkább csapatok még 1-2 kört,az Is-el.. -
zsupeti #25832 :D akár neked is,de Jeff-nek szántam.
Most büntiből elmormolok 3 Mi atyánkot. -
Wlanseraf #25831 Nekem? nincs mit:D -
zsupeti #25830 Köszönjük a honosítást!
-
Köszi Achmed és Watayoshi!
Hibákat,javaslatokat várom pm be.
Paul te meg ne keltsd a feszültséget meg lett mondva, hogy javítva lesz a spotting rendszer és különben beta van ha nem tetszik valami ott a hivatalos fórum sírni. Sg-t egy dev se olvassa és max én baszom fel a sok hülyeségen magam :). Engine csere meg dev csere?! PERSZE mondjunk még ilyen abszurd blődségeket aztán a fejlesztési idő meg vetekedni fog a Duke Nukennel így is sír itt mindenki ha az orosz szerverhez képest késik a patch persze azt már nem veszik figyelembe, hogy a localization miatt is késik áááá minek utána olvasni bárminek is... -
Wlanseraf #25828 igen -
Amúgy nagyon jó lett a magyar szöveg, igaz 1-2 kis hiba van, de az nem lényeg. Végre legalább ezt is megértük. ;) Most már jöhetne az artyk és a T 54-ek eltüntetése ! :D:D Elsősorban artyk nemkellenének. ;) -
Tegnap kipróbáltam és működött, mármint be tudtam rakni őket a gépbe, mentek, lőttek. Igaz nem érzékeltem, hogy pontosabbak lettek volna.
Lehet azért piros a névtáblájukon a szöveg mert nem kompatibilisek? -
Prémiummal. A régi wipe óta van meg a JT-m és azóta van prémiumom is.
Majd ha otthon leszek linkelek még 1 jó képet a kis édesről. ;) -
Sja,Minden köszönet Jeffék fordító csapatának!
Szerintem megérdemli. -
World of Tanks to Learn New Languages
Additional language packages for World of Tanks are on their way.
- for US game client - Brazilian-Portuguese
- for EU game client - Serbian, Croatian, Latvian, Hungarian.
They will become available shortly. Follow the updates -
atee73 #25822 nem lehet, at kell kepezni oket. -
ilsalon #25821 Olyat tapasztalt valaki, hogy a patch óta jobban látszanak, illetve pontosabban látszanak a lövedékek húzta csíkok. Csak azért gondolom, mert most mintha jobban látnám a bokorból jövő lövedéket és oda lőve eltalálom az ellent. Eddig ilyenek sosem sikerültek, csak jött a bumm. -
Dehisz ez alap hogy szar az álcázás, mégis játszunk vele mert tudjuk hogy ettől a fejlesztőgárdától ennyi tellik, lassan 1 éve nem bírják megcsinálni, ami csakis progamozási hiányosság miatt van, vagy lecserélik a programozókat, vagy az engimet.
Mellesleg úgyérzem hogy a 10-16 éves korosztályt célozták meg a készítők, mer egy felnött embernek nem tudják bemagyarázni hogy az normális hogy támad egy tankunk szinte nekimegy az ellenfélnek erre az eltünik (max 20m lehetett), ráadásul ez teljesen természetes, minden csatában simán előfordul szal nem bug :D -
Lassan meg kellene fogalmazni egy új hozzászólást a hivatalos fórumon "Miért nem fogok soha goldot venni a végleges verzióban?" címmel.
Azt hiszem nagyon hosszú lista lenne. -
nyúgtatózom magam de nem sokat segít a wiskykóla rivotril szenthármas 

na jó a gyógyszert csak poénnak írtam -
Szacsa007 #25817 Ez a játék egyre nagyobb csodákat tesz. Már nem érdemes panaszkodni, mert a "javítás" csak ront a helyzeten. Szóval aki elkezdi gyorsan szedjen előtte nyugtatót,mert ezt másképp nem fogja elviselni. Legfeljebb úgy, ha már az elején tudja, hogy veszíteni fog, ami a leosztásból már tisztán látszik. De az biztos, hogy aki a láthatóságot csinálja ezen a játékon az teljesen alkalmatlan a feladatra. Vagy még életében nem látott egy élő tankot dübörögni a mezőn....De akkor meg még rosszabb a helyzet...Persze nem értem, miért csak engem lát mindenki, amikor állok az erdőben egy bokor mögött mozdulatlanul. A velem szemben rohamozó ellen eleinte látszik(!), majd amikor közel ér(!) ELTŰNIK!!!!!!! De miért, hová és milyen okból? De miért látnak ennek ellenére engem? Nem az zavar, ha kilőnek, mert ötöt úgyse tudok kilőni, de ne a bokor lőjön már szét könyörgöm!!! Szóval gyogyóba azzal, aki ezt így csinálta meg! De legalábbis feszítsék keresztre! No most meg megyek aludni...:) További jó bosszankodást mindenkinek! -
El hallufon az teccik legjobban bevont optikával nem látok egy piros ellent se de ők még mozogva is 30km/hval eltalálnak nem 1x hanem 2x is
+én 300méterre nem tok eltalálni egy IS7est 2xse
de ők ellenben 5-600méterről telibe kapnak úgy hogy nem egy helyben álltam hanem mozogtam

-
Ez a tuti gyerekek, egymás után 4* lőtték el az ágyúm. És szerencsére ismét sikerült vesztenünk. Tegnap reggel óta nem nyertem. Kb 35-40 meccs volt ez idő alatt. -
lammaer #25814 Davidbog, ma sikerült elérnem a BL10-est ISUn, semmiképpen se hagyd ki.
Brutális mit lehet művelni vele, átüt szinte mindent Tier9 vagy az alatt mindenhonnan (hmmm.. szaftos vk45-ök meg T34-ek... IS4el még nem találkoztam vele, és tier 10-es se jött még szembe), a lepattanók csak tényleg nagyon szerencsétlen szögben jönnek elő.
Tier8-asok jó esetben már két lövésből megvannak, magukhoz se térnek az elsőtöl már megy is a következő. A nagy mumusomat, a ferdit szemből 70%ról füstölte el a cucc, szegény csávó azt se tudta hol van.
Egy hibája van csak: ezek után ROPPANT irritáló, amikor telibeversz valamit, és jön a 0%os csilingelős lánctalptalálat. Annyira fáj hogy nem sebez olyankor (SU85-ön ma 2x egymás után volt ilyenem, a csávó ezzel az erővel a lottó ötöst is megnyerhette volna).
-
Ezt nevezem. 14 lövés 4 találat, critical hit erre leesik a lánctalpa, sérülés nélkül. 350 méterről egyszer sem találtam el JgPz IV-et, de ő rommá lőtt engem a Ferdiben. Hát elmennek a jókur.a anyjukba már tényleg. Ezért aztán érdemes játszani. Két lövésből szétszednek Fuel tank és Engine mindkettő, én meg még az erdőt sem találom el. -
jobb is inkább zenét hallgatni közben 
sokkal jobban észleled hogy melyik végére rakott a szerszámnak
-
exoterm #25811 Engem a "kiritikus találat" benyögésével idegelt fel, meg a borzasztó zenéve, ugyhogy alap, h ki vannak kapcsolva a hangok :P -
ez a beszólás a géptől "mégegy ilyen és belehal" mindig derűre fakaszt
mikor még vagy 10 olyat kéne lőnöm és közben többször is hallom újra ugyan azt hogy na még egy na mééég
-
Hú nemtom, nem vagyok képben, ezek a reklámok tökéletesen figyelemfelkeltők, de arra ugyanolyan alkalmatlanok is, hogy az ember megjegyezze melyik-melyik .
Fülcsattogós ÁPÁPÁPÁPÁP, köszönjük Emese, meg nyuszómuszó, de egyiket se tudnám bankhoz beazonosítani most így :D -
lammaer #25808 Mintha vmi idióta bodri szőke lett volna... amikor stipistoppoltak össze vissza. Vagy az másik bank? :) -
Mert ez másik ? -
lammaer #25806 Lecserélték a csaját apunak? :) -
Renegade #25805 nyert csata, 1200 xp, miért érzem, hogy mindösszesen kilőttél pár noobot (tornyot lőtte vadul) 20%-ról?
látványos, meg minden, de szoktál te 2kxp fölött linkelni, kéretik olyat JT-vel...úgy 5 körönként egyet és akkor aláírom, hogy jó tank, de addig... -
-
Szakesz #25803 A XXI. század egyik legnagyobb tragédiájaként vonul majd be a történelembe 2011.03.03, amikor a magyar WoT-osok szerény közössége rádöbben, mekkora hiba volt nem veled fordíttatni le a játékot anyanyelvünkre, pedig a XXII. század modern nyelvtantanárnői is az új generációs processzorokat szidva verik fejüket az interaktív táblába, hogy mi, civilizálatlan barbárok hagytunk elkallódni egy ekkora talentumot, mint nemes személyed...
-
Iron Hawk #25802 Köszi! -
lammaer #25801 Sztem sokaknak bejött... nekem nem, érthető okokból meg egy kevésbé szép női pszichomókusra is jobban gerjednék... :) -
Mert Csernus fiatalon jobban nézett ki ? :D -
Ja nekik köszönet, de engem nem hatott nagyon meg, mert én arra vártam, hogy jönnek a szinkronizált beszólások is:
" -még meg sem karcoltuk, -rikoSÉ, -mégegy ilyen és belehal", szóval ezek a hülyeségek! - amit egyszer beszéltünk is chaten a többiekkel.
Mer az, hogy kiírja, hogy "abc megsemmisítette xyz," az egy lol. Még a "figyelem A6-ra" jó, de ezek a kitüntetések, hogyaszongya:
Bűntárs (=confederate) lehet, hogy ezt jelenti, de g*cihülyén hangzik, sok mással egyetemben. So Sew me, de én minden fórumon a játékok magyarítása ellen vagyok.
Óistenem.
-
Szakesz #25798 Vagy mert szőke...
-
Launcherben ahol a kis angol zászló van odakattintasz és a legördülő menüből kiválasztod a magyart -
lammaer #25796 Mer még fiatal... nézd meg 10 év drogos kezelés után :) -
Hát egy nagyon kedves pszichológus ismerősöm egy szőke, hosszú lábú, karcsú, tökéletes testű, szép arcú igazi bombázó leányzó . Lehet így is :)