A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #25817 Ez a játék egyre nagyobb csodákat tesz. Már nem érdemes panaszkodni, mert a "javítás" csak ront a helyzeten. Szóval aki elkezdi gyorsan szedjen előtte nyugtatót,mert ezt másképp nem fogja elviselni. Legfeljebb úgy, ha már az elején tudja, hogy veszíteni fog, ami a leosztásból már tisztán látszik. De az biztos, hogy aki a láthatóságot csinálja ezen a játékon az teljesen alkalmatlan a feladatra. Vagy még életében nem látott egy élő tankot dübörögni a mezőn....De akkor meg még rosszabb a helyzet...Persze nem értem, miért csak engem lát mindenki, amikor állok az erdőben egy bokor mögött mozdulatlanul. A velem szemben rohamozó ellen eleinte látszik(!), majd amikor közel ér(!) ELTŰNIK!!!!!!! De miért, hová és milyen okból? De miért látnak ennek ellenére engem? Nem az zavar, ha kilőnek, mert ötöt úgyse tudok kilőni, de ne a bokor lőjön már szét könyörgöm!!! Szóval gyogyóba azzal, aki ezt így csinálta meg! De legalábbis feszítsék keresztre! No most meg megyek aludni...:) További jó bosszankodást mindenkinek!