418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #26354 Akik ennyire védik a fejlesztőket, fizetést is kaptok? -
Wlanseraf #26353 Ez így van, de kérdezem mit mondasz 1 hónap múlva??? gondolod ha majd fizetős lesz, megváltozik a fejlesztés menete? ennyire nem lehetsz naiv :D -
Renegade #26352 sosem volt titok
Peter_Waffen -
"veled ellentétben, igen persze még beismerheted)"
Ez a nagy szofisztikált válasz... velem ellentétbe? beismerhetem? Mit? Itt te vagy az aki valótlant állított a másikról nem én.
Áruld már el milyen néven vagy te a játékban regisztrálva ill. milyen klánba tartozol? Csak miheztartás végett szeretném tudni. -
Renegade #26350 szerintem folytassuk akkor, ha képes leszel párbeszédre -
ilsalon #26349
Na de kérem. Ez egy harckocsikkal foglalkozó topik.
-
Ezek a válaszok téged minősítenek! Én hozom magam kellemetlen helyzetbe? Mivel? Azzal, hogy megmutatom miket írsz?
Mind1 milyen párbeszéd volt aki 1 nappal korábban ilyen gyerekes dolgokat írt annak legyen annyi intelligenciája, hogy nem kezd el latin tudásával arrogánsan villogni és lebecsmérlően kioktatni másokat
A végére mintha el is felejtetted volna mit írtál 1 napja:
"Látod, látod, mennyivel szofisztikáltabb ez mint a "leszarom, troll vagyok" ;)"
Neked megy mindkettő. -
Renegade #26347 :-) -
exoterm #26346 Szerintem világbéke
-
lammaer #26345 Ja, Renegade, óvatosan a latinnal, mert én csak a Coito ergo sum-ig jutottam ebben a nyelvben :) -
lammaer #26344 Na látszik, ez az orosz dev hozzáállás... nem ám kiegyensúlyozzuk a játékot, hogy egy azonos tierű német/orosz jármű kb ugyanazt tudja (ha már a való világban is igy volt), hanem inkább átirjuk a lőszer nevét :D, csak hogy az orosz jobb legyen :)
Más kérdés hogy az adott időszakban tán nem is használtak ilyen lőszert.
Ez kb olyan lenne, mintha a navyfieldben lévő IOWA osztályú BB-kre, ágyúk helyett rakétákat tennénk rá, mert hát volt egy olyan terv hogy a Kentucky-t átépítik ilyen platformra.
És ha jönnének az emberek hogy de hát ez nem ér, ez nem fér bele a timeframe-be, akkor legyintéssel elérnénk hogy az IOWA az 2.vhs, mit pattogtok? :)
(ui: tudom ezt már körbejártuk, most jön a zöld tank / piros tank rész :) ) -
lammaer #26343 Exo, te meg döntsd el hogy melyik oldalon állsz (WOT dev fanok VS WOT dev gyűlölők :) )
CSak hogy tudjam ha egy platoonban vagyunk úgy védjelek e mint Hellgirlt ha velem van...
(azt hogy ez mennyire jó csak ő tudná megmondani
)
-
Renegade #26342 veled ellentétben, igen persze még beismerheted)
a kérdésidet pedig már megválaszoltam, ahogy azt is, hogy hogyan tudod leellenőrizni, ha szeretnéd.
és igen, magamra vettem, amit egy későbbi posztodban megerősítettél. -
lammaer #26341 "Más, a legénység % os képzése mennyire és mit befolyásol?"
Azt, hogy a tank adott kapcsolódó statja (sebesség, reload, fordulási sebesség, rádió hatótávja, látótáv) milyen százalékban működik.
Tehát: ha ki van irva a T-54-re hogy 100-al megy, az csak 100%-os driverre értendő. Egy 75%-os driverrel az op tank csak a max sebesség 75%-ával fog menni.
Loader az ágyú töltődési sebességét, rádiós a rádió hatótávját, commander a látótávolságot, gunner pedig az ágyú pontosságát befolyásolja. -
Waala #26340 "Te sem a másikét szóval tökmindegy ki pofázik ha nem látjátok át a másik szemszögéből a dolgokat és csak a trolling megy."
ha trollkodásnak számít az, hogy nem fogadom el a rinyálást, akkor vállalom ezt a szerepet. kb. pont nem érdekel, ha őmagasságossága le se sajnál (ettől még nem leszek kevesebb, max az ő szemében. az ismerőseimnek szóltam, hogy olvassák a fórumot, azóta kapom az sms-eket, hogy rajta röhögnek :D ), de ha többen mondunk neki valamit, ami nem egyezik a véleményével, akkor abban már lehet valami. nem? csak nem hajlandó belátni pl. Jeff igazát sem, mert akkor sérül az ő általa kialakított vélemény. na ez a kemény a dologban, nem a latin blabla. :P -
davidbog #26339 Az alap lőszer nem volt valami erős a 100 mm D-10T ágyúkhoz. (Többek közt ezért nem fegyverezték át az IS-2-eseket 100 mm-es ágyúkra.) Szinte ugyanazt tudta mint a német 7,5 cm Kwk42 L/70 a PzGr.39/42 lövedékkel. Azért ez egy 100 mm-estől nem valami sok.
Valóban egy kis csúsztatás a WoT-os érétkeknél. Mint már régebben írtam, én csak egyszerűen átírnám a lőszer típusát, nem a páncélátütési értéket csökkenteném. Ez a legegyszerűbb, csak egy betűt kell a lőszer típúsa után írni. :)
OFF
Kiváncsi vagyok lesz-e módosított orosz tank fa. Találtam egy érdekes gépet: Object 600. :) Ezt is szívesen látnám a WoT-ban. Kicsit fiatal gép, de ha lesz M103, AMX-50-120, akkor ez is belefér. :D
Azt hittem már nem is olvasod a fórumot. Nagyon eltűntél Zoltang-vel együtt. :(
-
ilsalon #26338 Végül is sokat. Mert az egyes gépek statisztikái 100%-os legénységre vannak megadva. Tehát mindened rosszabb, ha nem max a legénység.
Ezen kívül jönnek 100% után a másodlagos skillek (rejtőzés, javítás, tűzoltás), ami megint csak jól jön.
Gyakorlatban én némely járgánynál szignifikánsan érzem a különbséget, ha alap legénységgel és fejlesztett legénységgel megyek. Más gépeknél meg szinte egyáltalán nem. -
lammaer #26337 Határeset, elfogadom. Te mindig megvezetsz :) -
Tehát beismered, hogy valótlant állítottál rólam?
Egyébként várom a belinkelt kérdésemre a választ.
1 azaz egy ember vette eddig a fáradtságot sg-ről, hogy itt privátban jelezze nekem a hibát amit talált. Kérdem én ez a nagy magyar community így jelentitek a játékban lévő bugokat is? Nincs ezzel semmi gond csak akkor nem kell itt a melleteket verni, hogy ezt meg azt miért nem javítottak.
Többes számban tettem fel a kérdést mégis magadra vetted holott írtam kinek nem inge... ezek szerint terád vonatkozik. Munkásság szó külön tetszett.
-
Renegade #26335 lammer már kifejtette, olvass vissza -
exoterm #26334 Rangon aluli? Ezt kifejthetnéd bővebben ÓÓÓ TOP 1000-es WOT PLAYER. -
stork13 #26333 -
Renegade #26332 ha megnézed mint reakció volt, és igen azért mert felbaszta az agyamat meglepiből, nincsen latin szótáram.
Ha vádolsz valakit a teljesség igényével tedd, ne csak kiragadott sorokkal egy párbeszédből, mert azzal magadat hozod kellemetlen helyzetbe (ahogy én hoztam magam azzal, hogy reagáltam a trollkodásra).
-
Waala #26331 én kérek elnézést, mint rangodon aluli, ó nemes nagyúr! na ki a szánalmas? te egyre lentebb csúszol. :D -
"loller azért regisztráltál kicsi noob?"
"semmi baj kis tacskó, majd felnősz és a szüleid büszkék lesznek rád, látom a szöveg értés sem az erősséged, semmi baj haver, ez fejlett világ, a butuskák is tudnak érvényesülni, mint te ;)"
"te már annyira buta vagy, hogy érvelni sem tudok ellened, menj olvasgasd egy kicsit a retorika alapjait, olvasd át amit írtál és gondol át"
Ezekből a mondatokból hol maradt a "szofisztikáltabb" kifejezésmódod elvitte a kiscica vagy akkor leesett a latin szótár az asztalról?
Ne járasd le magad még jobban... -
Renegade #26329 "Hány bugot jelentettetek hivatalos fórumon? Egyáltalán a magyar fordításból mennyit? Nullát?"
ennek a feltételezése volt bántó, de IGAZAD VAN, ez nem egyenértékű azzal, hogy hazugnak nevezel, egyszerűen csak ignoráltad a munkásságomat és azokét, akik amellett, hogy puffognak, érdemben is cselekedtek. -
davidbog #26328 "hogy egyes orosz tankoknak beraknak rajtuk sohasem létezett ágyút (vki itt kinyomozta hogy a T54 top ágyúja azon a tankon sosem létezett)"
Én voltam, aki azt állította, hogy a T-54-esen nem volt a 100 mm D-54 típúsú ágyú, csak az Object 430-ason. De amint találtam róla ínformációt egy pdf-ben azonnal javítottam is, hogy a bizonyos ágyú fel volt szerelve T-54-re. Pontos dátumot nem találtam, de 1951 a legvalószínűbb. Ez a gép volt a T-54M. -
Ry0K3N #26327 Te sem a másikét szóval tökmindegy ki pofázik ha nem látjátok át a másik szemszögéből a dolgokat és csak a trolling megy.
Más, a legénység % os képzése mennyire és mit befolyásol? -
Renegade #26326 te annyira egyszerű vagy, hogy mutogatni kéne (napi egy válasz üde időtöltés, még ha rangon aluli akkor is)
de csak neked, csak most, hátha okosabb leszel:
"Tehát azért nem jelented a bugokat mert egyeseket azért büntettek mert beleturkáltak a játék fájlokba és megsértették az EULA-t. Logikus"
itt post hoc ergo propter hoc-al vádolja meg Ninjut holott ez csak egy egy egyszerű ad logicam.
"Áruld már el ki használt ilyen szavakat..." ez meg itt egy ad personam
azért használom a latint, hogy könnyebb legyen megtalálni a neten és akit érdekel a retorika, az beleáshassa magát.
Amit mi csimnálunk, az szimpla argumentum ad hominem (te és én).
Látod, látod, mennyivel szofisztikáltabb ez mint a "leszarom, troll vagyok" ;)
-
"hazugnak nevezzel olyan embereket akit tesztelték a játékot"
Kit neveztem én hazugnak ill. bocsánat kiket? Rákerestem erre a szóra, hogy "hazu" 6oldalra visszamenőleg de 1et sem talált az én hszeimben de linkeld már be azt ahol én ezt tettem mert nem emlékszem rá. Ha meg ez is egy ilyen mondvacsinált dolog akkor várom a bocsánatkérést mert ismételten valótlant állítottál.
El kellene dönteni végre, hogy mit akarsz vitázni vagy sértegetni... -
Waala #26324 "megint csak szerintem: jó ember lehetsz és lelkiismeretes, de rém rossz vagy szó csatában, az érvek vs ellenérvek vita az eddigi leírtak alapján nem a te asztalod."
nincs semmi baj az érvelésével, csak szándékosan nem akarod megérteni. de ez nem az ő hibája. :P -
Renegade #26323 szerintem:
először egy kérdés: benne van-e az eulában, hogy a játékkal kapcsoatos adatokat nem lehet kiposzolni? teszem azt xml file tartalma (ugye ez egy bonyolult f3 gomb), prt scr ahol látszik bármilyen stat (ez a kettő egy és ugyanaz).
link tróger: árnyalt kifejezés arra, hogy hazugnak nevezzel olyan embereket akit tesztelték a játékot
megint csak szerintem: jó ember lehetsz és lelkiismeretes, de rém rossz vagy szó csatában, az érvek vs ellenérvek vita az eddigi leírtak alapján nem a te asztalod.
-
Tehát azért nem jelented a bugokat mert egyeseket azért büntettek mert beleturkáltak a játék fájlokba és megsértették az EULA-t. Logikus
.
Áruld már el ki használt ilyen szavakat "link tróger semmit sem csináló bétateszterek" érdekelne nagyon? Linkeld már be plz azokat a hszeket ahol ezt mondták a béta teszteterekre it az sg-n? Kíváncsian várom? Vagy ezt is csak te találtad ki? -
Ninju #26321 Picit én is belevau.
Annak ellenére, hogy mi vagyunk a link tróger semmit sem csináló bétateszterek egyesek szerint, azért vegyük már számításba a fejlesztők hozzáállását is.
Mikor Cifu belinkelte a susmákot a láthatósági rendszerrel, akkor az volt a reakció, hogy nekünk nem az a feladatunk, hogy ilyen hibákat keressünk. Mi csak játszunk és élvezzük a játékot.
Na mikor ez elhangzott (ha majd lesz rendes netem, akkor belinkelem a konkrét hozzászólást), én akkor döntöttem el, hogy felesleges beírni bármit is a hivatalos fórumba, mert nem foglalkoznak vele.
Szóval nem biztos, h nem azért nem írok a hivatalos fórumba és nem jelentem a hibákat mert nem szeretném, hogy jobbá tegyék a játékot.
Hanem mert úgysem azzal foglalkoznak, ami szerintünk hibás. (pl: láthatóság) -
lammaer #26320 Ismerős érzés ;) -
lammaer #26319 És tegyük hozzá, APBC-t nem használtak benne a háborúban, csak BR-412 APHE-t a referált források szerint.
És mit ad isten, pont annak a pen adatai azonosak a 7.5-ös németével. -
lammaer #26318 A kis privát invesztigációm... JPZIV vs 7.5 -
ilsalon #26317 Van még egy vicces storym. Gondolom mindenki más is egyszerre több tankkal portyázik. Én éppen a stugot akartam kimaxszolni, ezért ezzel mentem a legtöbbet és közben a többivel is egy-egy kört a szünetekben. Beugrottam a leoba és indul a menet. Csak közben telefon és egyebek hatására elfelejtetem, hogy nem a stugban ülök.
Szokás szerint az utolsó voltam a listán és mivel támadó szemléletű játékos vagyok én a TD-kel is megyek supportolni a nagyobb tankokat. Szépen beálltam Két Tigris közé, mögé és lövöm az enemyt. Aztán persze bosszankodom, hogy ejnye, de nem viszi. Eltelt pár perc mire feleszméltem, hogy mi van. Na akkor kezdődött scout mission. Ezóta mindig várok egy kicsit a felderítés megkezdésével, mert bejött.
-
Oddball29 #26316 A SU-100-as ágyúja történelmileg is bizonyítható, hogy erősebb volt, mint a német 7,5 cm L/70. Még a gyengébbik lőszerével is, az APBC pedig döntött páncél ellen köröket vert át.
Mondjuk ettől független a WOT-ban a német csúnyán alul van írva. -
Renegade #26315 ha már ruinberg:
kb. 10. csatám KV-val, messze nem volt maxos, hozott is egy top gunt + snipert, szóval ja, vicces tank, a sebessége még ahhoz is elég, hogy arty vadász legyen.