banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Van még egy vicces storym. Gondolom mindenki más is egyszerre több tankkal portyázik. Én éppen a stugot akartam kimaxszolni, ezért ezzel mentem a legtöbbet és közben a többivel is egy-egy kört a szünetekben. Beugrottam a leoba és indul a menet. Csak közben telefon és egyebek hatására elfelejtetem, hogy nem a stugban ülök.

Szokás szerint az utolsó voltam a listán és mivel támadó szemléletű játékos vagyok én a TD-kel is megyek supportolni a nagyobb tankokat. Szépen beálltam Két Tigris közé, mögé és lövöm az enemyt. Aztán persze bosszankodom, hogy ejnye, de nem viszi. Eltelt pár perc mire feleszméltem, hogy mi van. Na akkor kezdődött scout mission. Ezóta mindig várok egy kicsit a felderítés megkezdésével, mert bejött.