A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #26339 Az alap lőszer nem volt valami erős a 100 mm D-10T ágyúkhoz. (Többek közt ezért nem fegyverezték át az IS-2-eseket 100 mm-es ágyúkra.) Szinte ugyanazt tudta mint a német 7,5 cm Kwk42 L/70 a PzGr.39/42 lövedékkel. Azért ez egy 100 mm-estől nem valami sok.
Valóban egy kis csúsztatás a WoT-os érétkeknél. Mint már régebben írtam, én csak egyszerűen átírnám a lőszer típusát, nem a páncélátütési értéket csökkenteném. Ez a legegyszerűbb, csak egy betűt kell a lőszer típúsa után írni. :)
OFF
Kiváncsi vagyok lesz-e módosított orosz tank fa. Találtam egy érdekes gépet: Object 600. :) Ezt is szívesen látnám a WoT-ban. Kicsit fiatal gép, de ha lesz M103, AMX-50-120, akkor ez is belefér. :D
Azt hittem már nem is olvasod a fórumot. Nagyon eltűntél Zoltang-vel együtt. :(