418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Áh, az zsir, kösz! :) -
Szacsa007 #26393 Hú de gyenge volt... -
Szacsa007 #26392 Nem fogsz csalódni.Talán az egyik legjobb hk. szerintem. Persze kifejlesztve és 100 %-os legénységgel. De előtte sem egy lebecsülendő. Sztem sokan szeretik, mert igen egyenletes teljesítményt nyújt, s elég sok jó tulajdonsága is van. -
Igen.
Igen.
Igen. Voltak optimalizálásra utaló sorok, de ne számítsz hatalmas változásra.
Én se játszottam már vagy 1 hete talán, úgy néz ki még egy ideig nem is fogok, de remélem a kiadásos patchnél már újból játszhatok. -
Válaszra se méltatlak és nekem ennyi volt a személyeskedés. :) -
crossy104 #26389 Ja, és köszi! -
crossy104 #26388 A 460-as is jó kártya volt.Nincs aranyam, mert xp-ből beváltottam egy
T29-re.Kiváncsi vagyok az ami heavy-re. -
Hali, kb másfél hónapja nem játszom a WoT 3 kérdésem lenne:
-még mindig openbeta van?
-van újabb patch mint az eu szerver előtti?
-ha igen, javított vmit? :D framerate téren érdekelne inkább
thX -
Szacsa007 #26386 Legalább lett egy rakás aranyad, meg ismét élvezni fogod a játékot. Nem rossz az! Néha én is kihagyok 1-2 napot, hogy feltöltődjem és túltegyem magam a felgyülemlett érzéseimen. Szóval sok sikert! -
crossy104 #26385 Basszus! Kettő hete nem toltam, csak néha mert 8 fps-el nem túl vidám.Holnap meghozzák a Gigabyte 560 GTX-emet.Lesz örömködés! -
Szacsa007 #26384 Olvass....
-
lammaer #26383 Nem nem... itt zajlanak a 2012-es olimpia vívás selejtezői. -
lammaer #26382 Lehet hogy 5 lövés, de azt leadod 35 sec alatt. Kb annyi idő alatt mint a T30 a maga 2-jét (33) :)
És csak jöjjön be egyetlen miss a T30-nál, máris belefér neked még 2 :)
A T54 nem OP kapcsán meg csak annyit tudok mondani, mint Lady Levender a csengetett mylordban a papagájának:
ezt :)
-
crossy104 #26381 Hála istennek holnap este ismét tudok játszani.Jó sok hozzászólás van.Gondolom a fele nyafogás. -
Wlanseraf #26380 Jobb katt a célponton, akkor rögzül egy adott ponton a célkereszted, alapból az "E" betűvel leveheted a rögzítést. -
Szevasztok! Bocs, ha megzavarom itt a köpködést :), de valaki el tudná mondani hogyan működik az auto-aim? Hivatalos fórumon olvastam, hogy van ilyen, de nem értem egészen a cuccot. Előre is köszi! -
Szacsa007 #26378 Mi az a flém? Már csak, hogy tanuljak valamit a nagy öregtől.
-
A személyeskedés, és a x-edik oldal flém, nem sok embert érdekel. -
Óh hagyjuk már 
megint kezdődik
t54ről meg annyit annyira op hogy pl állandóan 5-6lövés kell egy tier 7es tigernek
ellenben +1↑tier T30 két lövés -
Szakesz #26375 Remélem magadat is azok közé sorolod, akik rontanak a topic színvonalán, ugyanis nagyon gyér indokokat sorakoztatsz fel, s a stílusod enyhén fogalmazva is hagy kívánni valót maga után.
Miből gondolod, hogy kevesebb joga van a véleményének kinyilvánítására egy újoncnak, mint egy veterán játékosnak? Hidd el, ez nem vezet sehová!
A konzervatív felfogás még nem oldott meg semmit, igenis szükségünk van az új szemléletmódok megismerésére. -
Szacsa007 #26374 Gondolom, hogy elolvastad az egészet. Mint írtam sztem nem ez a cél (az egyensúly), abban az értelemben sem, ahogy Te írtad,mert ha igen,akkor nagyon rosszul csinálják. Senki sem vitatja, hogy némelyik orosz tank talán kilóg a sorból, de ott is vannak gyengeségek, főleg a fejlesztés során. Vegyük például az ágyúkat, melynek a szórása igen nagy, vagy a célzási ideje sokkal rosszabb, mint egy német tanké.De aki orosz tankkal megy talán úgy érzi, hogy a német sem gyenge. Legalábbis nekem szokott ilyen érzésem támadni. Persze nem hiszem, hogy ebben bármikor is teljesen egyet fogunk érteni. Bár nem értem ki ígért itt neked olyat, hogy itt egyensúly lesz? -
Garand 1000 éve nincs,mikor Cifu írt addig volt moderálva,felügyelve a topic.
Nekem ez nagyon nem tetszik,hogy annyira személyeskedésbe ment át a topic,hogy igy kapásból oldalakat törölnék... -
Kéne egy keménykezű házigazda.. o/ -
Uristen,
Mi a xar folyik itt?
Olyan emberek osztanak,akik most vagy az elmúlt néhány hónap óta játszanak olyan embereket akik 2010 juniusában is itt voltak.
Örülnék már végre annak,ha lenne gazdája ennek a topicnak,mert amióta Cifu nem ír ide és gondolom nem figyeli a topic-ot elszabadultak az emberek.
-
stoppos #26370 Haverral szoktunk menni orosz tank, német tank kombóban 5-ben. Ő T-34-sel én PzIV-gyel. Nem vettem észre eddig, hogy gyengébb lennék. Mondjuk itt főleg magasabb tierekről beszéltek. Az viszont tény, hogy más játékstílust igényel a két jószág. Nekem a PzIV-nél az egyetlen kínom a rohadt lassan forduló torony. Viszont mesterlövészkedni ideális. -
lammaer #26369 "Mert ugye akkor nem kellett volna mást tenni, mint ugyanazokat az adatokat megadni a német, orosz, amerikai azonos kategóriájú tankoknak."
Neem neem, az egyensúly nem ezt jelenti.
Az egyensúly azt jelenti, hogy a tankoknak van egy rakat paraméterük (sebesség, páncélzat, HP, ágyú pen, ágyú damage), és ezek úgy vannak elosztva, hogy minden tank valamiben erősebb mig más területeken gyengébb. Igy öszességében egyensúlyban vannak.
Kedvenc példám a T29, ahol remekül eltalálták ezt: brutál torony, kellemes ágyú, cserébe papir testpáncél.
Igy a tank van amiben kiváló, de vannak gyengeségei is.
Én úgy tapasztalom, orosz tankoknál ez a fajta egyensúly átbillen a több előny mint hátrány, a németeknél meg a több hátrány mint előny kategóriába.
-
Szacsa007 #26368 Én azt gondolom, hogy a szervezőknek nem is szándéka az itt oly sokat hangoztatott, kért vagy követelt egyensúly. Mert ugye akkor nem kellett volna mást tenni, mint ugyanazokat az adatokat megadni a német, orosz, amerikai azonos kategóriájú tankoknak. Ennyi. S akkor mindenki boldog lenne, hogy mehet a saját fun-jávan, s ölheti a gyűlölt ellent. De, mint látjuk nem ez történt. Talán a beszerzett hibás adatok, vagy valóban a minden szentnek maga felé hajlik a keze elv működik. De az egyensúly itt soha nem lesz, s aki ezt nem érti meg, azzal nincs mit tenni. Nem lehet egyensúly,mert nem ez a cél! Eleve 50 % körüli szinten kell tartani az embereket, hogy legyen kedvük játszani.Aki valamivel jobb eredményt ér el nyilván büszke erre, s úton-útfélen mindenkinek elmondja. Ez is egy lehetőség, ez is emberi tulajdonság.De a játék sztem pont erre épít. Bár már sokszor elmondtam, hogy véleményem szerint a valós adatok megadása mellett kellene ezt a játékot elkészíteni. Én a valósághű csatákat jobban szeretem,mint a megbuherált laboratóriumi dolgokat. S ha a valós adatok lennének nem kellene OP-zni, meg panaszkodni,mert aki egy nemzetet választ, az magára vessen. Ráadásul mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egyik tankunk sem lesz fenn a játékon, s a részvevő nemzetek mindegyike rendesen megszívatott már bennünket a történelem során, van aki többször is. Tehát én ezt tartom a jó megoldásnak, s ha nekem egyszer annyi pénzem lenne, hogy egy ilyen játékot csináljak biztosan ezt tenném. Mert választás mindig van! Ráadásul a valósághű játék fejlesztése gyakorlatilag korlátlan, mert később a technika fejlődésével a gyalogságot, a légierőt, a haditengerészetet és a többi fegyvernemet is be lehetne vonni. (Ennek a kivitelezése igen bonyolult lenne, ezt most csak perspektívaként vettem fel.) Én szeretem a kihívásokat, s általában megpróbálok mindennek a jó oldalát nézni, bár belátom nem mindig könnyű! Itt a teszt során sok változás volt, bárki bármit mond. Sok jó és sok rossz. Nézőpont kérdése is. De a változást is meg kell szokni és meg kell tanulni. Hisz az élet sem az igazságról és az egyensúlyról szól, akkor miért lenne más ez a játék?
Tehát, ha a szervezők úgy gondolják, hogy ezt az irányt követik lelkük rajta.Ha kikérik a véleményünket és nem hallgatják meg, biztos van rá okuk. De nem dől össze a világ, ha a T-54 erősebb a többinél. Sokan tiltakoznak ellen, sokan kilépnek a csatából ebben a szituban.Ez is egy mód, s talán hasznos is. De a lényeg akkor is a játék, a szórakozás, s aki a nehezebb utat választja - értem itt a nehezebb ágat - az tudja mit csinál. De akkor nem kell olyan vehemensen panaszkodni. El kell mondani a problémát,de attól még nem hülye, aki esetlen a könnyebb és jobb megoldást választotta. -
stoppos #26367 Néha nehéz elvonatkoztatni. Főleg mikor szembe jön egy Sherman mindig elkezdem vadul kalapálni, ahelyett, hogy fedezékbe vonulnék. :) -
Egyensúly abból adódik ,hogy mindenki mehet bármelyik nemzettel.
Van rengeteg dolog ami nem tetszik nekem sem. Igazából azok amik nem is fognak változni legalábbis nem egyhamar de túlteszem magam rajta és nem fogok pesszimistán beírogatni, hogy úgyse javítják stb... Ez zavar igazán beír valaki 1 kérdést jön 1-2 jó válasz és 25 pesszimista hülyeség de tényleg az, mert se segíteni se obijektiven hozzáállni nem akarnak. Anno én is megvívtam a magam csatáját a MOWban a fejlesztőkkel ill. azzal az 1 makimajommal aki oda volt állítva, hogy valaki válaszoljon néha.
Az eredmény bann lett.
Így ehhez másként állok hozzá (elején nehezen ment). Próbálom nem a történelemhűség papíron feketén-fehéren leírt adatain keresztül nézni a játékot hanem keresem azt a részeit amit élvezhetek nem ragaszkodom ahhoz, hogy ha papíron valami 100 akkor a játékban is annyi legyen és így sokkal élvezetesebb.
Játék elején fel voltam borulva attól, hogy arty van a játékban mostanára eljutottam oda, hogy én is főleg artyval játszom meg kicsivel kevesebb medium-ot. Néha még heavyt is tolok de az annyira nem az én világom. Ahogyan a TD se. Alapból német funboy vagyok én is de ebben a játékban valahogy az amcsi járművek jobban mennek nekem élvezem velük a játékot. Mowban főleg németekkel játszottam.
Ezt javaslom nektek is minél hamarabb elvonatkoztattok a papíron leírt dolgoktól annál jobban fogjátok élvezni a játékot mert végső soron ez egy játék amit kikapcsolódásnak játszunk nem pedig annak ,hogy naphosszat itt tapossuk egymást a fórumon ezért a vitát én be is fejezem erről. Akit meggyőztem annak örülök akit nem az meg .....az meg mit tudom én nem csak 1 igazság van :)
Jó játékot mindenkinek!
Magyarítással kapcsolatos PMeket várom itt vagy a hivatalos fórumon ebben a topicban: LINK
-
Szacsa007 #26365 Bakker, akkor neked a főnöködnek ku.va jó dolga lehet.....
-
stoppos #26364 Azért azt jó lenne nem elfelejteni, hogy az oroszoknál van jelenleg élesben a játék. Tehát ők már fizetnek érte. Így valahol logikus, hogy az ő nyígjaikkal foglalkoznak először. Itt ez egy béta, valószínűleg szeretnék a fejlesztők kijavítani a nagyobb bugokat, mielőtt élesbe megy a dolog. Aztán, ha európából is dőlni fog hozzájuk a lóvé, akkor a mi kínjainkkal is többet fognak foglalkozni.
Nézett valaki amcsi fórumokat? Csak kíváncsi lennék ott miért sírnak. -
Renegade #26363 szar az angolom? igen az, ez sem volt titok, rá kéne gyúrni? abszolút.
nem az a baj, hogy fröcsögsz, hanem hogy közben nem figyelsz és szándékosan ferdítesz.
Cifu postolta a teszteket, leírtam, ő hivatkozik rám.
Az, hogy benne vagyok a top1000-ben, nem hinném, hogy elég indok arra, hogy klán tag legyek.
Mi köze a CW-nek bármihez is?
-
Azaz 5 hsz lenne a munkásságod? Amiből 2 ben azt állítod te benne vagy az 1000 legjobb playerben illetve nem is mert te azt mondod te vagy az 1000 legjobb player "I am a top 1000 player" ezért jár a
de sajna 1 klánban max 100 fő lehet, hogy fogsz te így CW-t játszani? Vagy ezért nem vagy te egyik klánban sem? Micsoda mercenary sereg leszel egymagadban.Írj a supportnak, hogy nevet akarsz változtatni One_man_army-ra.
A latin mellé rá kellene gyúrni kicsit még az angolra is vagy legalább próbáld meg legalább annyira szofisztikáltan elmondani mint 1 napja azokat a szép mondatokat.
"I am a top 1000 player, i play a lot, but this tank, (UFO) is a f***** joke. This and the obj704 kill this game. :-( "
Ja és ezt is konstruktív postnak szántad?
Ellentmondás:
"I am a top 1000 player"
VS.
"azt sem tudom, hogy szeretnék-e vagy, hogy egyáltalán meg tudnék-e felelni egy komoly klán követelményeinek, mert feltételezem egy-egy patinás, vagy azzá válni kívánó klánnak (teljes joggal) sok elvárása van a tagokkal szemben."
Pedig az önbizalom ami mindennek az alapja megvan! Valami azonban mégis csak hiányzik aki tudja a választ az küldje el a postacímünkre levélre írja rá Manci néni leveles ládája v. Önök kérték. Címünk: Bivajröcsöge Nádiposzáta út 1000 postafiók: 1000 -
TDantes #26361 Hm...ez volt a legbölcsebb gondolat...szokás szerint
És nem azért nyalok ám be, mert féltem az állkapcsom,(bár azt is) a tankomat féltem ha véletlen összesodorna a csatatéren, mert ki lősz az űrbe
-
Wlanseraf #26360 Én attól fázom nagyon:) erősen World of Starwars érzésem van:) -
TDantes #26359 ,,Miért nehezebb játszani a német tankokkal? Azért mert általánosságban elmondható, hogy lassabbak"
A lassúsággal szerintem senkinek semmi baja. Az álcázás például, vagy a lepattanás esélye, a kigyulladás esélye nagyon nem függ a lassúságtól. Egy rakás Vk45-öt gyújtottam már fel. IS4-et miért nem gyújtok fel soha?
De ez csak költői kérdés volt.
Tudod, végülis amit mondasz az igaz.
Csak az a baj veled, hogy továbbra sem érted amit mi rinyálunk. Jó, igaz néha sikerül úgy felbosszantania magát az embernek, hogy túlzásokba esik, és átkozza az összes OP orosz szartaligát. Pedig ez ostoba és semmire se jó túlzás, csak azért van mert mérges az ember.
Ez is igaz.
De az is igaz, hogy lehet csűrni-csavarni bizonyos járművek komoly előnyökkel indulnak, és szerintem bár ez az első MMO amivel játszok, de egy ilyen játéknak fontos eleme az EGYENSÚLY, és ha az nem stimmel akkor azt rendbe kéne hozni.
Minket pedig ez rohadtul idegesít. Leginkább azért mert mi szívesen is fizetnénk érte ha végre jó lesz a játék, jó lesz az egyensúly, javítják a hülye bug-okat, betartják az ígéreteiket, stb stb.
Viszont azért senki sem fizetne szívesen, ha minden úgy marad ahogy most áll.
Na mindegy, legyen úgy ahogy mondod, majd mindent javítanak és minden nagyon fasza lesz, mi pedig örömmel verjük el erre a pénzünket. -
davidbog #26358 Pontosan akkor piros, zöld, stb tank. :D
Azért az Iowas példád kicsit sántít, mert az a szerencsétlen 100 mme-es lövedék, nem 30-40 évvel modernebb mint az 1944-es. Meg ugye nem 1945-ig tart a játék és ez szerintem nem csak a gépekre, hanem a lövedékekre is igaz.
Külső szemlélőként nem tűnik sokkal gyengébbnek a Jagdpanzer IV az SU-100-hoz képest. Szerintem ott nincs nagy különbség a két gép között. -
Renegade #26357 egyikben sem
azt sem tudom, hogy szeretnék-e vagy, hogy egyáltalán meg tudnék-e felelni egy komoly klán követelményeinek, mert feltételezem egy-egy patinás, vagy azzá válni kívánó klánnak (teljes joggal) sok elvárása van a tagokkal szemben. -
Waala #26356 én nem veszem ennyire komolyan ezt. egyszerűen szórakozásnak tekintem. valószínűleg néha dobok rá majd 2-3000 forintot, de semmi extra miatt, inkább az xp átváltása miatt, vagy garázshely vásárlására. :)
amiért hajlandó leszek legközelebb havi rendszerességgel fizetni, az szerintem csak a TOR lesz. de az más téma. :) -
Melyik klánban vagy?