A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyensúly abból adódik ,hogy mindenki mehet bármelyik nemzettel.
Van rengeteg dolog ami nem tetszik nekem sem. Igazából azok amik nem is fognak változni legalábbis nem egyhamar de túlteszem magam rajta és nem fogok pesszimistán beírogatni, hogy úgyse javítják stb... Ez zavar igazán beír valaki 1 kérdést jön 1-2 jó válasz és 25 pesszimista hülyeség de tényleg az, mert se segíteni se obijektiven hozzáállni nem akarnak. Anno én is megvívtam a magam csatáját a MOWban a fejlesztőkkel ill. azzal az 1 makimajommal aki oda volt állítva, hogy valaki válaszoljon néha.
Az eredmény bann lett.
Így ehhez másként állok hozzá (elején nehezen ment). Próbálom nem a történelemhűség papíron feketén-fehéren leírt adatain keresztül nézni a játékot hanem keresem azt a részeit amit élvezhetek nem ragaszkodom ahhoz, hogy ha papíron valami 100 akkor a játékban is annyi legyen és így sokkal élvezetesebb.
Játék elején fel voltam borulva attól, hogy arty van a játékban mostanára eljutottam oda, hogy én is főleg artyval játszom meg kicsivel kevesebb medium-ot. Néha még heavyt is tolok de az annyira nem az én világom. Ahogyan a TD se. Alapból német funboy vagyok én is de ebben a játékban valahogy az amcsi járművek jobban mennek nekem élvezem velük a játékot. Mowban főleg németekkel játszottam.
Ezt javaslom nektek is minél hamarabb elvonatkoztattok a papíron leírt dolgoktól annál jobban fogjátok élvezni a játékot mert végső soron ez egy játék amit kikapcsolódásnak játszunk nem pedig annak ,hogy naphosszat itt tapossuk egymást a fórumon ezért a vitát én be is fejezem erről. Akit meggyőztem annak örülök akit nem az meg .....az meg mit tudom én nem csak 1 igazság van :)
Jó játékot mindenkinek!
Magyarítással kapcsolatos PMeket várom itt vagy a hivatalos fórumon ebben a topicban: LINK