banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Én azt gondolom, hogy a szervezőknek nem is szándéka az itt oly sokat hangoztatott, kért vagy követelt egyensúly. Mert ugye akkor nem kellett volna mást tenni, mint ugyanazokat az adatokat megadni a német, orosz, amerikai azonos kategóriájú tankoknak. Ennyi. S akkor mindenki boldog lenne, hogy mehet a saját fun-jávan, s ölheti a gyűlölt ellent. De, mint látjuk nem ez történt. Talán a beszerzett hibás adatok, vagy valóban a minden szentnek maga felé hajlik a keze elv működik. De az egyensúly itt soha nem lesz, s aki ezt nem érti meg, azzal nincs mit tenni. Nem lehet egyensúly,mert nem ez a cél! Eleve 50 % körüli szinten kell tartani az embereket, hogy legyen kedvük játszani.Aki valamivel jobb eredményt ér el nyilván büszke erre, s úton-útfélen mindenkinek elmondja. Ez is egy lehetőség, ez is emberi tulajdonság.De a játék sztem pont erre épít. Bár már sokszor elmondtam, hogy véleményem szerint a valós adatok megadása mellett kellene ezt a játékot elkészíteni. Én a valósághű csatákat jobban szeretem,mint a megbuherált laboratóriumi dolgokat. S ha a valós adatok lennének nem kellene OP-zni, meg panaszkodni,mert aki egy nemzetet választ, az magára vessen. Ráadásul mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egyik tankunk sem lesz fenn a játékon, s a részvevő nemzetek mindegyike rendesen megszívatott már bennünket a történelem során, van aki többször is. Tehát én ezt tartom a jó megoldásnak, s ha nekem egyszer annyi pénzem lenne, hogy egy ilyen játékot csináljak biztosan ezt tenném. Mert választás mindig van! Ráadásul a valósághű játék fejlesztése gyakorlatilag korlátlan, mert később a technika fejlődésével a gyalogságot, a légierőt, a haditengerészetet és a többi fegyvernemet is be lehetne vonni. (Ennek a kivitelezése igen bonyolult lenne, ezt most csak perspektívaként vettem fel.) Én szeretem a kihívásokat, s általában megpróbálok mindennek a jó oldalát nézni, bár belátom nem mindig könnyű! Itt a teszt során sok változás volt, bárki bármit mond. Sok jó és sok rossz. Nézőpont kérdése is. De a változást is meg kell szokni és meg kell tanulni. Hisz az élet sem az igazságról és az egyensúlyról szól, akkor miért lenne más ez a játék?

Tehát, ha a szervezők úgy gondolják, hogy ezt az irányt követik lelkük rajta.Ha kikérik a véleményünket és nem hallgatják meg, biztos van rá okuk. De nem dől össze a világ, ha a T-54 erősebb a többinél. Sokan tiltakoznak ellen, sokan kilépnek a csatából ebben a szituban.Ez is egy mód, s talán hasznos is. De a lényeg akkor is a játék, a szórakozás, s aki a nehezebb utat választja - értem itt a nehezebb ágat - az tudja mit csinál. De akkor nem kell olyan vehemensen panaszkodni. El kell mondani a problémát,de attól még nem hülye, aki esetlen a könnyebb és jobb megoldást választotta.