418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    szerintem túl nagy a különbség, egy-másfél hónap telt el, fejlődhettem ennyit, de minden érték különbsége aránytalanul nagy, illetve mindkettőbe van sok free xp, kb félútról kellett húzni...remélem nem indít el lavinát.

részemről a konklúzió: lesz KV-m :-)

• Wlanseraf
    Oroszon azt hiszem bent van.
  • lammaer
    Tervbe van.
  • yossarianHUN
    Tasnak még lehet esélye.
  • Szacsa007
    Miért lesz olyan, hogy igen?
  • Oddball29
    Én úgy tudom, azért nem fegyverezték át őket, mert sokkal több üzem gyártott akkor 122 mm-es lövegcsöveket a tábori tüzérséghez, míg a 100-as egyedi kaliber volt. Volt egy halom felhalmozódott löveg, azt kellett elhasználni.

Olvasom néha, de annyi melóm van, hogy azzal kelek-fekszek:/.
  • zsupeti
    A lap alján írd be a keresőbe,h "Skins".
    Csemegézhetsz mert van bőven.
  • V43 1105
    Valaki adna egy Modul Skins letöltési erélhetőséget ? :)
  • Szakesz
    Szia!
    Egyelőre nem.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Aranyat lehet küldeni másnak?
  • Jeffjohnson
    Most of the fixes will cone along with v.0.6.4 patch:
    - reconsidered camo values
    - new mantlet mechanics (at least for Maus and JT)
    - new hit-box for Maus
    - adjustments for KwK 12.8 cm
    - JT adjustments
    and some other things.

Lowe will be added relatively soon after the release (again in v.0.6.4), it will be a "regular" premium vehicle available for purchase in store.

Patch valamikor áprilisban.Kiadás után természetesen.
  • Adjunktus
    Na jó!Szerintem itt abba is lehet hagyni.
    Volt rá jópár oldal,hogy közeledjenek az álláspontok.Ez nem történt meg.
    A játékból kiindulva jutottak páran a személyeskedésig.Ennek már nincs köze a topikhoz.
    Van 2 fajta vélemény és kész.Vegyünk nagy levegőt és lépjünk tovább normális stílusban.
    szerintem.
  • Wlanseraf
    Players
  • Wlanseraf
    Ez soha nem lesz teljes játék, csak húznak egy vonalat hogy na ez a kiadási tartalom.
    Ezt már megtették nagyjából:) de ez az MMO gaming egyik lényege hogy folyamatos tartalom hozzá adás, de ezt te is tudod:)
  • lipovics
    Hol tudom megnézni, hogy hányadik vagyok a ranglistában?
  • Szacsa007
    Talán nem is kell tovább menni.De ha jól alakul a játék és a fejlesztés, lehet, hogy egy havit majd érdemes megvenni,s akkor belehúzni. Persze majd a gyakorlat eldönti. Szerintem most úgyis azt próbálgatják, mi az a határ, ahol már nem éri meg prem nélkül játszani. Hisz a szervezők is pénzből élnek...:)

Ennek ellenére megpróbálom, bár tudom, hogy baromi gyötrelmes lesz. De nem lesz nehezebb,mint itt végigvinni, hisz csak szeptemberben kezdtem, amikor már a "profik" irtottak bennünket nem kis sikerrel. Persze nem volt nehéz dolguk, de én abban reménykedem, hogy lesznek hozzám hasonlók,meg akik akkor kezdik, s talán abból megélek eleinte, hisz a "nagyokkal", meg a fizetősökkel úgysem vehetem fel a versenyt.
  • Szacsa007
    Ezt örömmel hallom.:) Tulajdonképpen már csak a kivitelezés érdekel majd. Remélem magyar tank is lesz, bár nem igazán tudom, hogy melyik lesz ott versenyképes,de biztos lesz valami. Egy-kettő nem ártana. Már csak a virtus kedvéért sem.:)
  • Jeffjohnson
    CW-ben lesznek csak és az is még soká lesz szerintem.
  • TDantes
    Az egy dolog. Év vége...csak pár hét múlva meg már élesben megy, én mindig azt hittem , majd ha fizetünk érte, akkor már egy teljes játékot kapunk. Bár ez végülis nem zavar

De ilyesmi hogy repülők...nekem ugyan nem kellenének.

Első sorban, hiba javítás, német/orosz/amerikai ág, meg új játékmódok, klánrendszer, aztán a többi tank ág. De repülők? Gyalogság?
  • Jeffjohnson
    Hát az valamikor év vége felé lesz teljes.
  • TDantes
    Repülők? Mégis hogy? Irányíthatóak?

Vagy mint a gyalogság amire azt mondták lehet lesz, de nem lehet gyalogosokat irányítani.

Amúgy se gyalogság, se repülő, nem hiányzik szerintem.

Magyar tankok jöhetnek, de előbb talán...hm. Előbb talán a német/orosz/amerikai tank fa lehetne teljes
  • Jeffjohnson
    Remélem nem kiabálom el de lehet, hogy lesznek magyar tankok(fingers crossed)
    Nem kell mást tenni csak pozitív hullámokat sugározni . Merjünk nagyot álmodni. Mivel európai fa lesz ezen talán kapunk helyet. Repülők lesznek, Offmap arty lesz van hír lángszórós tankokról és gyalogságról is.
  • Imation
    Nekem ott van a DB és hát premi nélkül elég gyötrelmes vele haladni egy átlagos képességű játékosnak. Tier 6 ig nem volt gond most viszont már állandóan credit hiányom van, meg persze a xp is csiga lassan gyűlik.
  • stork13
    "Olyan emberek osztanak,akik most vagy az elmúlt néhány hónap óta játszanak olyan embereket akik 2010 juniusában is itt voltak."
    Tudod, ezt hívják demokráciának.
    Nem hinném, hogy ebben a játékban olyan sokat számít, hogy valaki 10 vagy 3-4 hónapja játszik vele.
    A sok változatos map és tank lehetővé teszi azt, hogy kb. a 3000. csata környékén (ha nem teljesen retardált) már mindenkinek a könyökén jöjjön ki az, hogy hova menjen, mit és hova lőjön ha jön az ellen.
    Az, hogy valaki itt volt a topik indulásakor max. az e-pénisz növelésére/lóbálására jó.
    Lehet, hogy kicsit sok a flame, de az önszabályozás rendesen működik. Nincs oldalakon keresztül anyázás, káromkodás és alpári stílus. Néha elszabadulnak az indulatok, de szépen lecsillapodnak.
  • Imation
    A T20 kemény kis csávó! :)
  • Szacsa007
    Ha fizetni kell érte akkor is, akármilyen lesz a játék. Én sem fogok érte fizetni.:) Keresek mást. Vagy játszom,amíg tudom anélkül. De van aki már most is ott van az orosz szerveren,s szerinte prem. nélkül is elég jól elvan. Majd kiderül.:)
  • spiczi91
    Persze hogy sokan játszák, ingyen van. ezen emberek igen nagy százaléka fogja itthagyni, hogyha ezeken a dolgokan nem változtatnak.
  • Eagle16
    Szemből mi? :) Biztos 76mm-es volt rajta? A tűzgyorsaságból állapítottad meg gondolom, de azért megkérdezem :D A 76-ossal csak a lövegpajzsot tudja átlőni, meg nem is tudom, esetleg a géppuskabölcsőt, kiálló alkatrészeket, de a 100mm-es részt a testen nem valószínű, még ahhoz is kevés a kiváló M1A2-es ágyú...

Én veszek majd újra JT-t, amint javítanak a láthatósági értékein (legalább fele olyan jó legyen, mint az Object-é) és a lövegpajzson. Nekem csak ennyi kell, mert úgy már egy nagyon jó TD lesz.
  • Szacsa007
    ....itt is fognak maradni gondok. ( Bocsi)
  • Szacsa007
    Bár a stílus maga az ember, azért elmondom, hogy szerintem most is ez van, mégis sokan játsszák. Nem ez a legnagyobb gond ebben a játékban, s mint minden játékban itt is fognak maradni tankok. Engem nem zavarnak az orosz tankok.Az sem zavar, ha tiszta német. Ha mindenki orosz tankkal játszik, hát én is azzal fogok, vagy kalandvágyból némettel, vagy amerikaival. Bár hangsúlyozom személyes tapasztalataim alapján a többi tank sem gyengébb, mint az orosz, vagy ha igen nem sokkal. Most is van mindenféle tankom, s soha nem az a gondom, hogy az OP tank lő-e ki, vagy a nem OP, hanem az, hogy kilőnek. Persze ekkor magamat hibáztatom. Vagy a kapkodásom, vagy a rossz taktika, vagy a nem megfelelő helyzetfelismerés. Utólag persze mindig okos az ember. Persze van kivétel, amikor öten jönnek rám, mert a csapat kempel, s nem segít, vagy éppen teljesen védtelenül hagyják az egyik szárnyat. Ilyenkor én is előveszem az egyik "OP"-s járgányomat, s megyek egy kört. Az, hogy milyen szerencsével más kérdés, de akkor látom, hogy milyen balfék voltam korábban. A másik dolog, ami engem is zavar a láthatatlanság, amikor a bokor lő szét. De ezen állítólag majd javítanak. S talán az egyensúlyon is. Majd meglátjuk. Én nem türelmetlenkedem. Örülök, ha csúszik a nullázás.:)
  • TVelvet
    Akinek van Pershingje ki próbálnám, cserébe van t54, is4-em, t32, jaqdtiger, ferdinant :) P

PM-me
  • noname23
    igen ezt csak a te kedvedért rögzítettem mert ilyen jó gyerek vagyok aki gondol rád
    épp most akadtam össze egy 30al csak 1x talált el még én igen 2x tudtam 8% bevinni

+azt meg csak nehogy figyelembe vedd az orosz kütyüknél főleg a t54el mivel ált mozog hogy iaming speedje a legjobb az amcsiknak még ha fel is szerelem mindennel akkor is lassabban fog szűkülni az a kör
  • Pluskast
    Az nem is lesz soha (mármint normális balance). Példa: T20-as 76mm-es lövegével kilőtte a Jagdtigeremet. Pislogtam is rendesen....
  • Ry0K3N
    "De az egyensúly itt soha nem lesz, s aki ezt nem érti meg, azzal nincs mit tenni" akkor lapátolhatod is a játék sírjára a földet mert egy imbalanced mmo halott mmo, és aki szerint ez jó az egy marha. Kíváncsi vagyok meddig fogsz majd játszani vele ha mindenhol tele lesz orosz tankokkal az egész 0 változatossággal mert mindenki ugyanazokkal fog indulni mindig :)
  • Szacsa007
    Sajnos nekem már nincs, mert beáldoztam a T30 megvásárlásakor, de sokáig megvolt. Addig nem volt vele semmi gond. Igaz nem a legjobb, legerősebb, leggyorsabb, de mindenben hozza az elvárásokat, s kis ügyességgel jó csatákat lehet vele vívni. Ráadásul a T32 nem sokban különbözik tőle, talán jobban tűri a lövéseket. Én azt is szeretem. A T30-al már nem vagyok ilyen elégedett. Persze többet kellett volna vele mennem, de igazában sokkal többet vártam tőle. Mindenesetre a T29 elérte, hogy ha újraindítják, biztos akarok majd egy ilyet is.
  • Szacsa007
    Köszi! Nem árt ezt tudni! Jó pap is holtig tanul. :)
  • TVelvet
    Flame
  • Eagle16
    Én csak azt nem szeretem benne, hogy nagyon lassú lett, minden téren. Elismerem, a patch-ek előtt OP volt a másik kettő Tier 7-eshez képest, de úgy érzem hogy túl sokat vettek el tőle, főleg ezzel a ROF csökkentéssel.
  • Szacsa007
    Tedd azt, de ha sértegeted a fél bandát és nem indokolsz, sztem Téged kellene leghamarabb kizárni. Sorry....
  • Forolto
    Most írjak én is egy jó flémet és azon csámcsogjon a fél banda?
    Ennyit nem ér az egész.
    De hogy figymébe ajánlom a topicot néhány modinak az tuti.