A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #26419 Talán nem is kell tovább menni.De ha jól alakul a játék és a fejlesztés, lehet, hogy egy havit majd érdemes megvenni,s akkor belehúzni. Persze majd a gyakorlat eldönti. Szerintem most úgyis azt próbálgatják, mi az a határ, ahol már nem éri meg prem nélkül játszani. Hisz a szervezők is pénzből élnek...:)
Ennek ellenére megpróbálom, bár tudom, hogy baromi gyötrelmes lesz. De nem lesz nehezebb,mint itt végigvinni, hisz csak szeptemberben kezdtem, amikor már a "profik" irtottak bennünket nem kis sikerrel. Persze nem volt nehéz dolguk, de én abban reménykedem, hogy lesznek hozzám hasonlók,meg akik akkor kezdik, s talán abból megélek eleinte, hisz a "nagyokkal", meg a fizetősökkel úgysem vehetem fel a versenyt.