banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Bár a stílus maga az ember, azért elmondom, hogy szerintem most is ez van, mégis sokan játsszák. Nem ez a legnagyobb gond ebben a játékban, s mint minden játékban itt is fognak maradni tankok. Engem nem zavarnak az orosz tankok.Az sem zavar, ha tiszta német. Ha mindenki orosz tankkal játszik, hát én is azzal fogok, vagy kalandvágyból némettel, vagy amerikaival. Bár hangsúlyozom személyes tapasztalataim alapján a többi tank sem gyengébb, mint az orosz, vagy ha igen nem sokkal. Most is van mindenféle tankom, s soha nem az a gondom, hogy az OP tank lő-e ki, vagy a nem OP, hanem az, hogy kilőnek. Persze ekkor magamat hibáztatom. Vagy a kapkodásom, vagy a rossz taktika, vagy a nem megfelelő helyzetfelismerés. Utólag persze mindig okos az ember. Persze van kivétel, amikor öten jönnek rám, mert a csapat kempel, s nem segít, vagy éppen teljesen védtelenül hagyják az egyik szárnyat. Ilyenkor én is előveszem az egyik "OP"-s járgányomat, s megyek egy kört. Az, hogy milyen szerencsével más kérdés, de akkor látom, hogy milyen balfék voltam korábban. A másik dolog, ami engem is zavar a láthatatlanság, amikor a bokor lő szét. De ezen állítólag majd javítanak. S talán az egyensúlyon is. Majd meglátjuk. Én nem türelmetlenkedem. Örülök, ha csúszik a nullázás.:)