418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tipp: Csinálj egy töredezetség mentesítést, és a végén nézd meg milyen file-ok maradtak töredezettek, ha van köztük wotos akkor :) vagy másold át egy másik winyóra őket majd vissza vagy sajna wot uninstall/reinstall. -
lammaer #26473 Imation, orosz artyt vegyél. A Humi a pontossági nerf óta sztem artiknét használhatatlan. Nehezen talál el bármit, ha pedig mellé lő vminek, nincs akkor splash rádiusza hogy sebezzen.
Én kidobtam a kukába, fullos legénységgel és mindenféle upgraddel együtt.
S51-t viszont megtartottam (igaz hogy az magasabb tier), mert annak akkora splashe van, ha mellé is lövök valaminek majdnem olyan mintha eltaláltam volna (a nagyobbik ágyúval természetesen). -
Adjunktus #26472 A 107-es az alacsony tierek BL/10-ese.
A KV-n is brutális,de a SU-85-ön azzal a reloaddal iszonyat mutatvány!
-
Mondtam én hogy a 107-es Op :P -
ZiS-6 :)
A 107-es a legjobb szerintem, a D10T kisebb ROF-al kevesebbet sebez, a D25T meg majd feleakkorával alig többet...ráadásul 1k kredit egy lövés, bár gondolom ez itt még nem számít neked , de majd fog a kiadás után, mikor minden ezres számít majd. -
Adjunktus #26469 ok ok.Csak az a gáz,hogy Ruinberg-en megy majd a műsor.Azt a mapot nekem sokszor be se tölti.:( -
Köszi! -
Hihetetlenül fel tud kúrni ez a fos. Hagyjál, hogy olyan balancet ad ki, hogy nálunk maus, JT meg én p2, utánunk már csak t8asok, ellennél t30, 3 pershing, 1 p2, 4 t54, meg a maradék..., 15-0ra vertek minket, de úgy, hogy 1v1be harcoltam egy t54 ellen, és közvetlen közelről (~10m), 6 lövésből 4 lepattant arról a csótányszutyokról, zöld célkeresztnél. Természetesen a 105ös volt fent. Komolyan már kínomba röhögtem, hogy ilyen nincs.... Majdnem törlés lett belőle. -
Tuvok, Jeges: adjuk lefele a nevezési listát a bajnokságra 8/90-es divizióra, 14+6 főt lehet nevezni, 1 ember csak 1 csapatban lehet (még olyat se lehet csinálni hogy indulsz a 6/60 ban meg a 8/90-ben) szal írjatok egy privátot hogy akartok e rajtalenni a listán :)
(a többi emberkét azé nem kérdezem mert tudom hogy akarnak, a jelenlegi 20 fős listát lehet csekkolni a ts-falon) -
Ry0K3N #26465 Legjobb módszer arty kiiktatásra: fogj egy panzer III ast szlalonozz el vele az ellen kezdőhelyik és barmolj bele. Sokkal gyorsabb módszer mint lövöldözni és instant kill eddíg 2/2 bejött :D -
KV a 152 vagy 155 mm-es kályhacsővel embertelen módon tetszik! :) Velem azonos tier-es tankok általában 1-1 lövés. De ha berak IS-4-ek közé azokat is 15-20%osan tudom sebezni. Igaz, hogy lassú, de okos játékkal nagyon gyilkos. Volt olyan, hogy egymás után 5 tankot lőttem ki 1-1 lövéssel (reaper medál), úgy, hogy egyik se volt 75% alatt. -
Renegade #26463 KV3hoz melyik passzol jobban, idiot, vagy d25t? -
Szacsa007 #26462 A GW Tiger lassú,lomha,s városi pályán teljesen használhatatlan. Csak gyenge ellenfélnél van idő, hogy 1-2 lövést megengedjen. Persze a 2/min lövés nem sok amúgy sem, de városban kész csoda. Viszont igaz, hogy önti a lét.
A Phanter viszont jó td-zni is,igaz rá is igaz, amit a Humiról írtam.:)
Bár sokan nem szeretik én szeretem az artyt, mert sok helyzetet csak azzal lehet megoldani. Persze, főleg, ha velem van, vagy én vagyok vele. De nagyon sok függ a kezelőtől is, hiszen mint ahogy itt írták korábban az arty igazi kis hős volt, hisz nekiment egy páncélosnak, ami nem kis teljesítmény egy artytól sztem. -
Renegade #26461 hát Szacsa jól mondta, már nem a régi. A gyorsasága megmaradt, szóval TD-ként harcias még, ha szükség úgy hozza.
Aztán a GW panther olyan lesz, mint a régi humi(pontos, precíz)
A GW Tigert meg nehéz elsajátítani rendesen, testből kell célozni, álcája nincs, ilyesmi, viszont dúrvább pénznyomó, mint a régi artyk -
Imation #26460 Mostanában legtöbbet a T20 al megyek ami érdekes jószág és próbálok nagyobb TD ket követni a városi pályákon hátha jól jön nekik a segítség. Bár a mozgásuk alapján úgy tűnik nem nagyon igénylik. :)
A T20 a csatatér sakálja. :) Csak olyat támadok aki nem tud vissza lőni. Tehát 2-3 tier el kisebb, kilóg a bele és max 2 lövés van neki hátra, teljes erővel mással küzd és háttal áll nekem, kb a látóhatár szélén áll. -
Szacsa007 #26459 Ne várj sokat a Humitól eleinte.:) -
Imation #26458 Nem is olyan sokára a pénztermelő PzIV el összejön a hummel-re az xp, lehet hogy teszek akkor az arty val még egy próbát. Eddig csak a Bison-t próbáltam meg de az nagyon nem jött be nekem. -
Szacsa007 #26457 A MAUS-nak szerintem egy baja van csak. Általában nem fog össze senkivel, csak megy előre, még ha lassan is. Tisztelet a kivételnek. Aztán lövik ezerrel minden irányból,de csak megy, aztán meghal. Pedig össze kellene fogni a csapatnak kísérni és védeni a nagyot, de legjobb, ha nem a Maus megy elől. Úgyis mindenki azt lövi így a többiek nyugodtan kiszedhetik az ellent, mert ki figyel pld. egy IS-4-re, ha ott áll mellette egy Maus? Ha a Maus meghal a csata elején akkor a csapat is elbizonytalanodik, s talán úszik az egész csata. Én legalábbis így tapasztaltam. Ha a végén még élt a Maus szinte mindig győztünk. S nem a tűzereje miatt, hanem mert elvonta a figyelmet, meg a tüzet, hiszen lőhetik ezerrel, alig sérül. De egyedül nincs esélye. Ezt használja ki általában az ellen, ha pld. sok T-54, vagy Phanter II van náluk. S ha erősítik a Maust kiveszik a kezünkből a konzervbontót. Még jobban magára akar maradni, mert ugyan mi fogja kilőni? Pedig ő is a csapathoz tartozik. -
Szacsa007 #26456 Ez a dicső múlt,még akkor is, ha csak össze van vágva.Ma már nem sebez akkorát, hogy csak úgy kilőjön egy tankot. Ráadásul a pontossága is a régmúlt,de közelről még mindig veszélyes. Városban pld. Himmel.., nem is lehet szinte mást tenni vele, csak td-zni. Akkor is nagyot lehet vele sebezni, s ha nem rád figyelnek még meg is úszhatod élve. Sokan csinálják ezt, sokszor szép eredménnyel. Én sokszor szedtem ki foglaló hk-kat, vagy a sarkon figyelmetlenül beforduló ellent. Volt közte minden, még alig élő Maus is. Akkor az ember hízik kicsit, de fél perc múlva általában halott. Ez a Hummel:) -
Renegade #26455 artyval már én is megindultam, hasonló volt a reakcióm
KV: egéren edződtem (top speed 20), nekem a KV egy agilis arty vadász :) -
Szacsa007 #26454 A legújabb módszer(illetve ez is az), hogy a platoon-ban lévők kezdik el egymást lőni, s ki is lövik egymást. Aztán jót nevetnek és kiszáll az is aki még megmaradt. Hogy ennek mi az értelme nem tudom, de már kétszer is láttam ilyet. Ha szólsz nekik beléd is engednek egyet kettőt,majd folytatják. Érdekes... -
Szakesz #26453 Fussunk neki még egyszer, itt van link formában. -
Szakesz #26452 Hummel jól manőverezhető. Egyesek készítettek erről egy videót, íme:
Nem kell messzemenő következtetések levonni, ez egy ilyen poénosra vett, összevágott videó, amely megmutatja, hogy ha közelharcra kerül a sor, a csata végére leharcolt Maus is könnyű szerrel ölhető kedvenc tüzérünkkel. :) -
Szacsa007 #26451 Szerintem mentette a menthetőt, mert azt hitte a társai foglalnak, vagy majd jönnek segíteni és kilőnek. Tévedett. Ez egy profi arty volt, ami a társairól nem mondható el. S ez volt a szerencséd is egyben. 
-
Szacsa007 #26450 Nekem a német tankokkal nem volt soha bajom. Én azokkal éreztem úgy, hogy átszaladok rajta. A KV megőrjített a lassúságával. S ez még így megy egészen az IS-3 full változatáig. Ráadásul az ágyúja iszonyú pontatlan és lassú is.A torony meg talán meg sem mozdul.:) Persze, ha most mennék vissza és vennék egy KV-t biztosan változna a véleményem. De aki először akar fejlődni, s úgy szerzi meg szerintem nem érzi olyan erősnek. Esetleg, ha valóban ő a top tank. De az meg ritka. Legalábbis én így emlékszem. De anno, amikor általában a közép, vagy alsó mezőben voltam valahogy nem rajongtam érte. Nekem pont az a tank volt, amelyikre azt mondtam bárcsak ki lehetne hagyni. Persze azóta lehet, hogy változtattak is rajta, nem figyeltem, mert mindig csak a jobb, nagyobb tankokat akartam megszerezni, hogy legalább kipróbáljam 0 előtt. De nekem leginkább az az álláspontom alakult ki, hogy érdemesebb lesz egy fajta tankra hajtani, mert akkor nem lesz gond a taktikával ,az állandó mivel is vagyok? Pld. nem megyek el támadni artyval, s kell visszafordulnom félúton, hogy úristen! Ilyen is volt, s még én is jót nevettem ezen. Mert a sok tank, sok nemzet, sok taktika. De ha valaki egy tankkal sok csatát vív, szinte összenő vele, már sokkal jobb eredményeket ér el. Ettől függetlenül mégis az orosz ágat fogom vinni egyik ágon, mert az IS-3 és IS-4 viszont nagyon bejön. Az IS-7 valahogy nem jött be, talán keveset megyek vele, de már szándékomban áll a megtakarításom rááldozni egy kis tapasztalatra. Szóval én csak örülök, hogy a KV ilyen jó. Talán nekem is az lesz legközelebb.
-
Imation #26449 Hát de érdekes csatám volt megint! Orosz szerveren a DB vel egyedül maradtam 3 al szemben és már lelkesen foglaltam. Az ellenségnél tigris, hummel meg valami tier 6 os gép. Már 80% nál jártam amikor megjelent egymagában a magabiztos hummel hogy most akkor rendezi velem a dolgot. :-o
A másik kettő a franc tudja hol volt mert végeztem a hummel el viszont kicsúsztam a körből manőverezés közben és újra indult a számláló és még így is befoglaltam. Ennyire penge gép ez hogy neki áll küzdeni szemtől szembe egy DB vel vagy csak ostobák voltak? -
Szakesz #26448 Hol állítottam én ennek ellenkezőjét? :) -
Én próbáltam de a 107-essel nem veheti fel a versenyt szerintem. Egy PzIV 2db lövés ami 8-as ROF-nál szinte semmi. Brutális. Ráadásul ömlik vele a lóvé... -
Imation #26446 Gondolom ez az új köszönési mód suttyóéknál, láttam már én is többször ilyet és mindig gondolkodom hogy belelőjek vagy sem. Szerencsére velem még nem csinálták. -
Iron Hawk #26445 Gyerekek új szabályok vannak?
Már nem tudom hányadik eset, hogy elindul a csata és valamelyik társam belém durrant aztán nyugodtan megy tovább!!!
Szükség van erre?
-
Szakesz #26444 A KV vicces jószág, ráfekszel a W-re és bal klikk (menet közben szinte biztos a találat, álló helyzetben elvéti
) és persze spammolod az "Attack"-ot és mindezt látva a hátad mögött a "fél német hadsereggel " letarolod a mezőnyt..., ez történik, ha a KV a top tank.
Kategóriájában Mausnak számít BL-10/155mm (amcsi) löveggel. -
Renegade #26443 a különbséget nézd, egymás ellenfelei, a KV, 150%-al teljesített jobban a PZIV-hez képest. Sok dolog belejátszik, tehát biztosan nem ennyivel jobb. pl egyik hvy, másik med, időbeni eltérés, stb.
A legdúrvább az átlag xp különbség (és a cr), tehát a KV-n átszaladsz, míg a másikkal lassabb a fejlődés. Ez mondjuk Eagle ( már ha jól emlékszem)feltevését igazolja régről, és pedig: hamarabb érsz az IS7-eshez, mint az egérhez (ez meg CW-ben lehet probléma). Amcsikkal nem tudom mi a helyzet.
Az igazán nagy baj akkor van, ha besorsolnak egymás ellen (mindkettő gyakran toptank). -
Szacsa007 #26442 Miért baj az ha jó? -
World of Tanks
(264 új üzenet)
Hírlevélt plz . -
de most komoly, hírlevelet pls :-) -
davidbog #26439 Ez volt a másik ok. Látszik is a 122 mm-es páncélátütésén, hogy eredetileg nem harckocsiba szánták. A kaliberéhez, lövedék tömegéhez képest ez is gyenge. -
Én pont ugyanezt teszteltem és a KV a legnagyobb OP a játékban csak azért nem venni észre mert van még tier felette. A 107-es ágyú egy mocsok dolog, 300-as sérülése van jó átütéssel és tűzgyorsasággal. Tier 8-asba is majdnem mindig beleharap és nem is kicsit. A PzIV-nél ez szinte kizárt. Nem egy kategória bár a tier ugyanaz. -
Szacsa007 #26437
-
Valami történt a három nap alatt? :-) -
yossarianHUN #26435 Jó is az :D