A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #26457 A MAUS-nak szerintem egy baja van csak. Általában nem fog össze senkivel, csak megy előre, még ha lassan is. Tisztelet a kivételnek. Aztán lövik ezerrel minden irányból,de csak megy, aztán meghal. Pedig össze kellene fogni a csapatnak kísérni és védeni a nagyot, de legjobb, ha nem a Maus megy elől. Úgyis mindenki azt lövi így a többiek nyugodtan kiszedhetik az ellent, mert ki figyel pld. egy IS-4-re, ha ott áll mellette egy Maus? Ha a Maus meghal a csata elején akkor a csapat is elbizonytalanodik, s talán úszik az egész csata. Én legalábbis így tapasztaltam. Ha a végén még élt a Maus szinte mindig győztünk. S nem a tűzereje miatt, hanem mert elvonta a figyelmet, meg a tüzet, hiszen lőhetik ezerrel, alig sérül. De egyedül nincs esélye. Ezt használja ki általában az ellen, ha pld. sok T-54, vagy Phanter II van náluk. S ha erősítik a Maust kiveszik a kezünkből a konzervbontót. Még jobban magára akar maradni, mert ugyan mi fogja kilőni? Pedig ő is a csapathoz tartozik.