A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #26450 Nekem a német tankokkal nem volt soha bajom. Én azokkal éreztem úgy, hogy átszaladok rajta. A KV megőrjített a lassúságával. S ez még így megy egészen az IS-3 full változatáig. Ráadásul az ágyúja iszonyú pontatlan és lassú is.A torony meg talán meg sem mozdul.:) Persze, ha most mennék vissza és vennék egy KV-t biztosan változna a véleményem. De aki először akar fejlődni, s úgy szerzi meg szerintem nem érzi olyan erősnek. Esetleg, ha valóban ő a top tank. De az meg ritka. Legalábbis én így emlékszem. De anno, amikor általában a közép, vagy alsó mezőben voltam valahogy nem rajongtam érte. Nekem pont az a tank volt, amelyikre azt mondtam bárcsak ki lehetne hagyni. Persze azóta lehet, hogy változtattak is rajta, nem figyeltem, mert mindig csak a jobb, nagyobb tankokat akartam megszerezni, hogy legalább kipróbáljam 0 előtt. De nekem leginkább az az álláspontom alakult ki, hogy érdemesebb lesz egy fajta tankra hajtani, mert akkor nem lesz gond a taktikával ,az állandó mivel is vagyok? Pld. nem megyek el támadni artyval, s kell visszafordulnom félúton, hogy úristen! Ilyen is volt, s még én is jót nevettem ezen. Mert a sok tank, sok nemzet, sok taktika. De ha valaki egy tankkal sok csatát vív, szinte összenő vele, már sokkal jobb eredményeket ér el. Ettől függetlenül mégis az orosz ágat fogom vinni egyik ágon, mert az IS-3 és IS-4 viszont nagyon bejön. Az IS-7 valahogy nem jött be, talán keveset megyek vele, de már szándékomban áll a megtakarításom rááldozni egy kis tapasztalatra. Szóval én csak örülök, hogy a KV ilyen jó. Talán nekem is az lesz legközelebb.