418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T23 ---- Perzsa
Ég és Föld !!!! Hatalmas változás van a 2 tank között. Amíg a t 23 egy labdatartó koporsó, addig a perzsa 1 igazi tank. -
egy kérdés... benne van még a játékban egyáltalán a torony beragadása?
ne nézzetek hülyének, de a múltkor tűnt fel, hogy sose találkozom olyan esettel, hogy kilőtték volna valakinek a tornyát és nem forog. konkrétan amikor búcsút intettem a kt-nek meg a vk45-nek, a soft wipe óta nem láttam ilyen sérülést.
na most én vagyok a vaksi, vagy wtf? -
Imation #27312 Arra azért kíváncsi leszek hogy a T23 -> Pershing váltás mekkora élmény lesz! A T29 -> T32 váltáson már túl vagyok, az nem volt nagy élmény, a T29 még mindig meg van a T32 már nincs. Nekem a T32 ből nézve a KT erősebbnek tűnt de ez csak azt igazolja hogy én egy átlagosan-gyenge játékos vagyok.
Most úgy gondolom hogy hw után kihúzom lesz ami lesz a német ágat: heavy, med, td (amúgy férfiasan) -
atee73 #27311 De hat akkor miert nem mondtad + neki ??? ez nagyon unkorrekt volt sztem.... egy olyan ember aki hasznalja lenezi azt aki hasznalni szeretne????? kivancsi vagyok az ertelmes magyarazatra
-
peter9228 #27310 "Hitbox skin csak a p2-n van, és csak azért, mert megnéztem mennyire előnyös azzal játszani, és még lusta voltam letörölni:D" -
lammaer #27309 Mert te mindennel OP vagy, a véleményed nem számít :)
Átlag játékosokról beszéltem
Mondjuk a fület ellőni sztem nem olyan egyszerű T29-ben, csak közelről lehetséges igazán, elég sanszos hogy inkább sok HE-t kaptál vele... -
A T 32 felül múlja a T 29-et. Jó én is tudom hogy ugyanaz mindegyik, csak nagyobb HP-val. :D
Ami nincs a T 32-őn : nincs ostoba fülecske a tornyon. Na a T 29 tornya nagyon idegesített és szinte szarrá is lőtték ágyústól. Ez a T 32-ben elhanyagolható, vagyis sokkal jobban tűri a lövéseket. Nem 1 steel wallt kaptam már csak azért, mert a sivatagoson kidugom a tornyom a dűnéből és csak lövik és pattan. :D ( mint ahogy a perzsát szoktam használni scoutra) -
valaki tud már valamit a bajnokságról? Mikor lesznek a csaták?
Kellene SOS válasz, kivegyek szabit szombatra vagy ne :)
köszi!
-
atee73 #27306 Igazad van :-) az adatok is pontosak :-) de hat elvbol utaljuk a t-54et...
hat mit mondhatnank?
-
most olvastam csak el mi van rajta :))))) -
Huhh, kishazánkban is kapható lesz vagy kezdjem bújni az ebay-t?? -
Wlanseraf #27303 Remek a Match-Marking rendszer... és állandóan ilyen blődségeket látok!
Teljesen rendben van hogy 4db T7 az egyenlő 4db T8-al:D de végül is nézhetem úgy is hogy a fejlesztők rájöttek hogy hurkák a Német tartályok:D
-
Én is a német oldalt fogom választani, ha maradok a játékban :) -
TDantes #27301 Áh! Az igazi férfi a német oldalt választja! Abban van a kihívás! -
Maradok. De mellette elkezdem az oroszt is. Ha meg lesz pénzem slotra akkor elkezdem a németet is. -
lammaer #27299 Tudom különböző a véleményünk, de én a T32-t nem a KThoz hasonlítanám, hanem a T29-hez.
Aki látta a T29-et, az látta a T32-t is, ugyanaz a tank 10-15% fejlődéssel minden területen (ami temészetesen nem rossz), kivéve az ágyút, amiből ugye a ROF kivételével nem kap jobbat.
Viszont nem ad új élményt a T29-hez képest, ugyanazok a nyilvánvaló gyengeségei. (amit ugye a T30-nál sem fog változni)
Sztem a T29 brutál a maga kategóriájában, de a T32 már nem emelkedik ki annyira a Tier8-asok közül (tehát ebből a szempontból T29 > T32, nem véletlenül nerfelgetik a 29-est :) ). Természetesen még mindig jobb mint a KT, és mindenképpen versenyben van az IS3al a legjobb Tier8 heavy kategóriában :)
A T-44 / T-54 váltás viszont ég és föld, szóval adott szituációban, amikor az a kérdés hogy az ember a T29->T32 vagy a T-44->T-54 v'lt'st próbálja ki, akkor én mindenképpen az utóbbira szavaznék. -
Rájöttem miért szivat ma a játék.
Tegnap volt egy igen durva körünk. Barátom T34, én VK4502 (105mm) 2-en maradtunk az ellenből még kb 8 tank volt (2 arti obj212, su-8).
Nem gondoltuk, hogy sokáig fog tartani a játék, de megnyertük. Az utolsó artit a vége előtt 11 másodperccel vettük észre, kicsit szoros volt, de izgalmas. -
crossy104 #27297 Beszéltem a munkatársammal.Este munka után kipróbálom a T-54-esét. -
Sok sikert a keyloggerhez. -
crossy104 #27295 Köszi a segitséget! Te maradsz wipe után az amerikai ágon? Az oroszt végigittem, de a Maus javitása után vonzóbb lesz a német heavy.A T29 nagyon jó kis gép, holnap meglátom milyen a 32-es. -
Kijött a dobozos:
:D
-
Wlanseraf #27293 elhiszem, érdekes amikor nullázza az embert a game.. -
2. tűz után majdnem kiégett teljesen, nem hagytam meg az örömöt senkinek, hogy kilőjön + tiszta ideg voltam :) -
Wlanseraf #27291 :) bocsi hogy részt vettem benne:D -
Kicsit berágtam. Az még hagyján, hogy tizensokadik meccs után tudtam csak vk4502-el megcsinálni a dupla kört, de utána lévő csatában 2x felgyújtanak már egy kicsit sok. -
Wlanseraf #27289 Valakinek nincs meg mind a 3-om T9?? betolhatna egy ilyet:D forum alapján ott a sorrend IS4/VK/T34??? ez csak tipp:) -
Wlanseraf #27288 +a T32 866-os átlag XP-ben nincs 5x XP ez ennyit termel:D -
Wlanseraf #27287 Jelenleg is megvan mind a 3-om, a duplát lefutom mindegyikkel. -
Wlanseraf #27286 Nálam ez így néz ki, a IS-3 BL-9 agyúja nincs meg gondolom javulni fog tőle meg szokni kell:) de nem hiszem hogy beverné a T32-őt:D
-
Wlanseraf #27285 Nálam meg fordítva van:) jó a T29 de über T8-ban a T32:) KT/IS-3 párosnál jobb... de ez T9-ben megfordul. -
Az IS-3-ast az orosz tesztszerveren próbáltam ki pár kör erejéig. Meglepett hogy milyen mozgékony, de az is mikor egy picike dombra felmenve nem tudtam magam elé lőni :D Majd azért még próbálkozom vele, csak jussak el odáig. -
atee73 #27283 Igaz , en csak ellenfelkent tudok rola nyilatkozni, de is3-bol nezve (bl9-el) egy T32 a legkemenyebb hevy ellenfel tier8-ig -
Elmondom miért jó annyira.
1. Viszonylag alacsony felépítésű, nem olyan jó célpont mint a KT
2. Ha auto-aim-et nyomnak rá akkor még a hátuljáról is lepattan minden
3. Elég nagyot sebez az ágyúja, miközben jó a ROF-ja és tűrhető a pontossága is --> jó DPS (ez rengeteget számít, ha ilyen sebességgel pumpálja ki magából a 360-at sebző gránátokat az óriási előny)
4. Nagyon jó toronypáncélzata van, ritkán sérül meg benne modul, de ha sérül is akkor főleg az ágyú, esetleg a vezető.
5. Tűrhető a mozgékonysága, nem egy IS-3, de azért a végsebessége nagy előny.
6. Az ágyúja elég szép tartományban mozog, dombos pályákon kb. Istennek érzed magad, ha találsz olyan helyet ahol csak elég kidugni a tornyod
A testpáncélzata 127mm döntött, ami ugyan nem olyan erős mint a KT-é, de van benne annyi, hogy az átlagos ágyúk ne üssék át könnyen (pl. D10T, L/70, L/56, D25-T stb.)
Ami hátrány azt szerintem az, hogy az ágyúja csak 198mm páncélt üt át. Nem tűnik soknak az a 20mm veszteség a BL-9-hez meg a 105-öshöz képest, de mikor ennyin múlik csak hogy átütöd a Ferdit vagy nem, vagy a T-54-est...sokszor hiányzik, de az egyéb előnyei feledtetik ezt a hiányosságot. Én a legjobb Tier 8-as nehéztanknak tartom, még így nerfelés után is, főleg azért mert ezzel a tankkal van a legjobb statisztikám. -
Szerintem túl van dimenzionálva. A T29 tényleg jó, a T32 nem az. Persze, live után más lesz a helyzet, mert mire T32d lesz, addig másnak se lesz sokkal többje, tehát más elosztásba pakol majd be.
Szvsz: a T32 a T29 magasságával, de a T32 2ndgen tornyának paramétereivel lenne igazán ütős. A tonya ok, de papír a páncél. Válaszd a T54et! -
crossy104 #27280 A hull-ja is jónak tűnik. -
crossy104 #27279 Köszi! Igazából nem akarok túl nagy vasat mert volt IS7-em is.Azt is meguntam.Úgyis lesz wipe. Inkább csak kisérletezek, hogy merre induljak el wipe után. Sokan dicsérik a T32-t.Tényleg miért jó annyira? A torony miatt? -
Egyetértek, emiatt sajnálom csak hogy az élesben majd a ruszki ágat választom. :p hiányozni fog az a filling hogy "már rég felkellett volna robbannom ennyi lövéstől de még mindig megy" :) -
Wlanseraf #27277 T32:) -
Wlanseraf #27276 T-32 az OP:) T8 Heavyban szerintem:) -
crossy104 #27275 Jaj bocs forditva.80 kell a T-54-hez.Csak utálom a T-44-et, a T29 meg frankó kis jószág.Állitólag a T32 tornyát nem nagyon lehet átlőni és a hullja sem rossz.
:D