banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Tudom különböző a véleményünk, de én a T32-t nem a KThoz hasonlítanám, hanem a T29-hez.
    Aki látta a T29-et, az látta a T32-t is, ugyanaz a tank 10-15% fejlődéssel minden területen (ami temészetesen nem rossz), kivéve az ágyút, amiből ugye a ROF kivételével nem kap jobbat.

Viszont nem ad új élményt a T29-hez képest, ugyanazok a nyilvánvaló gyengeségei. (amit ugye a T30-nál sem fog változni)

Sztem a T29 brutál a maga kategóriájában, de a T32 már nem emelkedik ki annyira a Tier8-asok közül (tehát ebből a szempontból T29 > T32, nem véletlenül nerfelgetik a 29-est :) ). Természetesen még mindig jobb mint a KT, és mindenképpen versenyben van az IS3al a legjobb Tier8 heavy kategóriában :)

A T-44 / T-54 váltás viszont ég és föld, szóval adott szituációban, amikor az a kérdés hogy az ember a T29->T32 vagy a T-44->T-54 v'lt'st próbálja ki, akkor én mindenképpen az utóbbira szavaznék.