418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #27434 Nálam ugyanez, csak Tier9-el, szeretek gyakrabban a lista tetején üldögélni :)
-
Wlanseraf #27433 Én telhetetlen vagyok:) ezért nincs most T9/T10-es tankom apr. 12-ig még lehet hogy lesz de max T9:)
De mindenből van T8:) csak az ISU meg a T23 hiányzik, de az is csak pár nap:) -
Eladtam a régi tankjaim cuccait, felszereléseit és lett egy csomó kreditem :) -
Csakis támogatni tudom. A béta alatt kipróbáltam pár orosz/USA kütyüt, de a véglegesben szigorúan német.
Mellesleg sok értelme nem lesz több nemzet tankijait húzni a kompatibilitás miatt:
pl. a rádiókat meg sok esetben a motorokat, ágyukat is simán át lehet rakni más tankokra is.
Mire meglett a Panther, addigra már csak a lánctalp meg a torony kifejlesztésre volt hátra, minden más meglett még a heavy ágon. -
Wlanseraf #27430 Én is döntöttem:) maradok az elveimnél és a Hard fokozatot választom élesben:D magyarul Német a fő ág:) -
Szacsa007 #27429 Örülök, hogy megmagyaráztad, s mégsem vagy olyan, amilyennek mutatod magad. Kis odafigyeléssel látod egész jó gondolatokat írsz. Ha pedig elkerülöd azokat a felesleges jelzőket elmaradnak ezek a hozzászólásaim. Nem vagyok paranoiás, csak fejlett az igazságérzetem. S csak még egy megjegyezés. Nem a T-54-re tett megjegyzésed zavart, mert azzal én is egyetértek. Az azt használó emberekre.Nem magamra vettem, bár lehet illene is rám. De ugye "magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye...".Ki is mondta ezt? :)
No jó, tényleg túllihegem ezt a dolgot. Akkor maradjunk ennyiben.
-
Szakesz #27428 Az agyhalott hülye gyerek közösség ettől még kinyírja a mazochista és "műértő" rétegeket, mert annyi esze mégis van, hogy a legjobbat válassza ki magának. Amíg a másik kettő lehet kevesebbet latolgat. Persze, utána ők is kötelesek elviselni döntésük következményeit..., vagy ők is beállnak a sorba!
-
Szakesz #27427 Nekem ez kifejezetten hasznos. Nem panaszkodom. :) -
zsupeti #27426 pölö,a T34-85
Kényelmesen befészkeltem múltkor is magam 1 bokorba Komarinnál,majd egy isteni sugallatra picit előrébb akartam menni.Mentem is ki a nyílt terepre céltáblának.Nyomtam ott mindent de csak ment.Arty csemege lettem egyből. -
Wlanseraf #27425 nincs 5x:D -
Wlanseraf #27424 Megyen a szerver embörök:) -
TDantes #27423 Igen, de hát milyen mikor megáll vele az ember, de a Maus még tovább megy pár métert.
De lassan kezdem megkedvelni, jó ez. Meg olyan szép mikor elindul, vagy amikor kerek 1 km/h-val próbáltam lejtnek felfelé kapaszkodni és fordulni!
Nehéz vele, de hát tegnap is írtam, az igazi férfi a kihívásokat szereti és Maus-al jár. -
jaja, ez így van. Ráadásul nem elég hogy a fék nem fog, tolatva sincs annyi ereje hogy megállítsa :-)
Vannak vele kihívások ez tény de én szeretem :-) -
TDantes #27421 Melyik tank?
Mert például a Maus az megy magától is, ha mondjuk megállok Westfield-ben a lejtő tetején, szépen legurul magától. Mert fék az nincs benne. -
zsupeti #27420 Nem.Mindkettő az ellené volt.
más
Az mitől van,h néha csak úgy magától megy a tank?Se jobbra-balra nem kanyarodik.Lag?Vagy támad a SkyNet? :) -
Adjunktus #27419 Nem általánosítottam.Egyetlen bejegyzésemben sem használtam a "mindig"és"mindenki"szavakat.
Ehez csak figyelmesebben kellene olvasni és nem ártana szöveget értelmezni sem.
Nagy a valószínűsége,hogy valamiféle szorongásos paranoiát vált ki belőled az olyan kritika,ami valamilyen formában kötődik hozzád.Még ha oly csekély mértékű is a kötődés és a személyedet abszolút nem érinti.
Ezt rögtön lereagálod kioktató jellegű ellentámadással,amit úgy állítasz be,mintha mindenki véleményét mondanád el.Itt mindenki tud írni.Ha valakinek valami nem tetszik,akkor majd nyilván elő fogja adni.
Azon kívül kettőnk közül te vagy az,aki véleményt formál másokról ismeretlenül(spec rólam)és még álltalánosít is! "alpári 8-keres duma"
A 8 kerben csak alpári emberek élnek??:D
Na de megszegtem az ígéretem és szántam erre még egy hsz-t.Több tényleg nem lesz.
-
lammaer #27418 Ez jó :D -
lammaer #27417 Adjunkt ezt irta: "Igen,mert mindenki az elérhető legjobb gépre hajt.Az agyhalott hülyegyerekek meg főleg!"
Szacsa ezt ertette: " T-54-el csak "agyhalott hülyegyerek" lehetsz."
Sztem csak túlérzékeny vagy ma vagy tényleg vmi bajod van Adjunkttal :)
Nekem is van T-54em, semmi sértőt nem találtam magamra vonatokzóan a doki diagnózisában (lehet hogy kéne? :) ) -
Ja. Mi a fasz az a kultúra utalvány? :D -
lammaer #27415 Zsu, jól látom hogy két baráti tank szorította be "mitutoyót"? -
lammaer #27414 "A stílus maga az ember."
A faszt! :) -
Bejelentették a liveot, maintance, a végén még kapunk egy 5xös xps hétvégét ... :) -
Wlanseraf #27412 és ha valaki nem értené:) akkor ez 8:30-13.00:) persze följöhet hamarabb, ha nem vodkáztak tegnap túl sokat:P -
March 18 , 2011, maintenance works on our server will be held from 7:30 to 12:00 GMT. During all the time of maintenance works, server will be unavailable.
We apologize for any inconvenience.
-
zsupeti #27410 Tegnap beüzemeltem,de nagyon hiányzik rá a 88cas ágyú.Remélem sokat fog rajta lendíteni,mert eddig nem hagyott bennem mély nyomokat.StuG az tényleg egy szerethető kis jószág.Meg is tartottam. -
Én imádtam. Izlések és pofonok. -
Plata #27408 Stug szerintem nagyon jó,40000 körül ad lóvét ha ügyi vagy.és pár ezer a javítás meg lőszer.Még tűzoltó készülékkel és javító cuccal is sokszor hozza a javítás árát. -
Plata #27407 Jaj ne egész nap nem lesz szerver?Sose lesz így meg a Pershing.De még a tigris sem. -
exoterm #27406 Én 3 csata után eladtam a jagdpz4-et. Borzasztó élmény volt...
-
A P2vel az a bajom, hogy iszonyatosan el van qurva a javítási költsége ahhoz képest, amennyit hozhat. Ha ezt levinnék, esküszöm, hogy a liveon a P2t választanám a T-54 helyett ... -
A JPZIV az egyetlen igazán ütős német TD, amelynek a formája, sebessége, álcázása, HPja, forgása! olyasmifajta, hogy simán lehet vele 1vs1ezni akár egy Panther v. DB ellen is. (Sőt, a T-43-at is kipörgi. A T-44-et már nem.) Ehhez 88ast használj! Amellett, hogy iszonyat jó TD, még olcsó is fenntartani, és fossa a pénzt a 88assal, mint a JPanther a 88-assal. Komolyan: vegyél! Szeretni fogod. :) -
zsupeti #27403 7:30-00:00 GMT -
zsupeti #27402 Képet már nem is linkelsz? :D -
zsupeti #27401 Szerintem buktuk a csatát.Nyomi tankommal egyedül védtem a várat,viszont valakinek javítottam a statisztikáját.
LSSAHPAUL
egyszer én is így szeretnék megpusztulni :) -
Plata #27400 Engem nem sértett,nem ismertem magamra,tudod akinek nem inge.Én mind három ággal játszom,Van amcsi M5,M6,M7P,T29.Orosz A20,KV,most venném meg a KV3-at de nincs szerver.Német Pz3,Pz4,VK3601H,Stug3.Nekem a legtöbb élvezetes csatát az amerikai heavy tankok és a német közepesek és td adták.Pz3 Pz4 Stug3 a kedvenceim,élvezet velük játszani.M6 is a szívemhez nőtt,jobban tetszik mint a T29,bár tudom ezzel ti nem értenétek egyet.Ma reggel az első csatára M6-al mentem,szembe kerültem egyedül egy Tigris2 és Vk3601 párossal.Aminek az lett a vége hogy kilőttem őket,de engem meg az arty. -
crossy104 #27399 Megint leállt a szerver.Ilyenkor? Reggel szokott leállni. Meddig nem lesz? -
Ez mindennapos :), én ha szarban vagyok már csak azt nézem hova tudnák "jól" odadögölni :) -
Wlanseraf #27397 hehe:) kikaptunk?:))))) -
zsupeti #27396 Az előbbi csatánkba szegény srác így járt.MIKOTOTOIlyet most láttam először. -
Szacsa007 #27395 Abban a megközelítésben már rajtad van az ing, nincs választásod. T-54-el csak "agyhalott hülyegyerek" lehetsz.Ezt bárki mondhatja magára, de másra nem... Amúgy miért kell ilyeneket írni? Senki nem ír ilyen stílusban rajta kívül.