A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #27419 Nem általánosítottam.Egyetlen bejegyzésemben sem használtam a "mindig"és"mindenki"szavakat.
Ehez csak figyelmesebben kellene olvasni és nem ártana szöveget értelmezni sem.
Nagy a valószínűsége,hogy valamiféle szorongásos paranoiát vált ki belőled az olyan kritika,ami valamilyen formában kötődik hozzád.Még ha oly csekély mértékű is a kötődés és a személyedet abszolút nem érinti.
Ezt rögtön lereagálod kioktató jellegű ellentámadással,amit úgy állítasz be,mintha mindenki véleményét mondanád el.Itt mindenki tud írni.Ha valakinek valami nem tetszik,akkor majd nyilván elő fogja adni.
Azon kívül kettőnk közül te vagy az,aki véleményt formál másokról ismeretlenül(spec rólam)és még álltalánosít is! "alpári 8-keres duma"
A 8 kerben csak alpári emberek élnek??:D
Na de megszegtem az ígéretem és szántam erre még egy hsz-t.Több tényleg nem lesz.