418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    azzal szenvedek ,nemet med agon probalok eljutni a db-ig... nagyon gaz
    az elobb a westfield-en hegymenetben elhuzott melletem egy Ferdi es integetett a sofor hogy huzodjak le a lassu szarommal (stock motor)
    a tobbit gondold hozza
  • Imation
    A 3001P is hasonlóan gyenge mint a H, alig vártam hogy átérjek rajta, ráadásul bűn ronda is, hányingerem volt mikor csak ránéztem.
  • lammaer
    nemtom, nem volt 3001P-m, de csatákban 9 hónap intenziv játék után semmilyen nyomot nem hagyott bennem. Kb mintha nem is létezne a játékban (lehet nagyon kevés is van előle, de ha van is, semmi extrát nem láttam tőle).
  • davidbog
    Ha néha előveszem a T29-est, akkor én is a 90 mm M3 ágyút használom. Mivel elkölthetetlen mennyiségű aranyam van, ezért APCR lőszerrel használom. Ha van felesleges aranyad, akkor ennél az ágyúnál mindenképp próbáld ki az APCR lőszereket. Olyan páncélátütése lesz, mint a gyengébb tier 10-es ágyúknak.

Az alap AP lőszere nem valami erős.
    Ez a lőszere a valóságban is felejthető volt. 100 méteren kb 140 mm-ert üthetett át (vízszintestől számított 60°-os páncél esetén). Ez az érték alig jobb, mint a német 7,5 cm L/70 vagy az angol 17 fontos ágyúk APCBC lőszereinek átütése. A hosszabb 90 mm-es a T15E2 se volt sokkal jobb, az is csak kb 150 mm-eres páncélt (a fent már említett döntöttségűt) üthetett át. Sőt a 105 mm T5E1 se volt jó. Az is körülbelül hasonló teljesítményű lehetett. Az űrméret alatti lőszereik viszont jók voltak. Az egyetlen olyan amerikai ágyú, ami valóban erős volt APCBC lőszerekkel is az csak a 120 mm T53 ágyú volt. Ez 100 méteren olyan 210-220 mm-ernyi páncélt üthetett át APCBC és több mint 400 mm-ert HVAP-vel (APCR).
    Az orosz ágyúk se voltak jobbak a 100 mm és a 122 mm-es ágyúk is csak 140-160 mm-ert ütöttek át.
    Összességében 76 mm-től a 122 mm-es ágyúkig nem igazán volt olyan, ami APCBC (vagy más AP lőszerrel) tényleg erős lett volna, egyet kivéve: 8,8 cm Kwk43 L/71. Így a WoT-ban a nagyobb kaliberek nem mindig annyira erősek, mint ahogy elvárnánk. Még a ballance miatt a valódinál jóval nagyobb páncélátütési értékkel se.
  • malystryx
    Úgy legyen :)
    Hadd kérdezzelek meg, ajánlod a 3001(P)-t, vagy ugorjam át?
  • lammaer
    DBt ebből a szempontból mennyországnak fogod érezni...
  • malystryx
    Húúúú ez tényleg papír tank. (3001H)
    Ma kaptam 2 olyan találatot (persze szemből), hogy mindegyiknél kigyulladtam, és 5! modul ment a levesbe. Szánalmas ez a gép. A 3001P-s is ilyen?
    Remélem a DB már kinőtt ezekből a betegségekből..
  • lammaer
    Sztem ezzel nincs semmi különösebb gond...
  • SZU

Mostanában nem adja rendesen a creditet nem? Ez prémiumos fiókkal készült. Az előtte lévő csatában ISU-val 5 kill, 3 lesebzett, 5 felderített, győzelem és 30K kredit...
  • zsupeti
    lammaer
    igaz :)

Adjunktus
    wazz,tényleg :D
  • Adjunktus
    Halkan jegyzem meg,hogy a 105-ös löveghez sem kötelező a füles torony.
  • zsupeti
    Nézted a monitorod hátlapját?Lehet,h ott találod a lövésed kimeneti nyílását.
  • lammaer
    A gyorstüzelő ágyúknak megvan a maguk varázsa - például remekül lehet velük faházakat rombolni, az ember mindenre ész nélkül csipőnől tüzelhet, és az ár is általában jóval kellemesebb...
  • zsupeti
    Nem HE volt betárazva.
  • zsupeti
    A T29en a 90mmGun van fenn.Karcolgatok én is,de úgy vagyok vele,h nem teszem fel a 105öst/pedig megvan/.Több okból is:negyed annyiba kerül a malac,majdnem 2x jobb a ROF,nem kell hozzá a füles torony.
    Mivel gyorsabban tüzelek,több célpontot meg tudok sebezni,ami ugyebár több xp és credit.Pláne,ha magasabb tiert tudsz sebezni.
    átlagos csata
  • lammaer
    Átérzem, sajnos a T32 az fejlesztett torony nélkül egyértelműen használhatatlan, hiszen az EGYETLEN dolog ami használhatóvá teszi az US heavyket hiányzik addig (a brutál torony frontpáncél).
    Mondjuk én annó free XPből vettem meg a tornyot, előre készültem amikor megnéztem mi jön T29 után....
  • crossy104
    Köszi a kioktatást.Vettem az adást. Mérges vagyok, mert mióta megvan egy csatát sem nyertem.Ilyen nincs. Ez el van átkozva.Kiváncsi leszek milyen lesz a nagy toronnyal.A T29 tornyáról minden pattogott, itt meg mindent benyel.Talán majd a nagy torony kihúz a pácból.
  • mijki
    Az milyen bug már, rálövök KV-3-ra, D10-el, 20méterről, telibe lövöm, látom a lövésem csíkját, eltalálta és semmi, nem robbant, 1% hp-ja se ment le...a lövész se mondott semmit
  • Met
    lehet már HW van?
  • lammaer
    Inkább a supportnak küldj egy screenshotot, azzal mindenki többet érne.
  • lammaer
    Annak a gyikfing (90mmT15e2) ágyúnak a penje csak 5 mm-el kisebb az ÜBER orosz stock 122-esnél, a DPM-je pedig 20%-aé nagyobb 240*9=2160, mint az orosz ágyúé (390*4.65 = 1813).

Crossy, ha nem te lennél kapnál néhány NAGYON szarkasztikus megjegyzést, ezt most válogasd össze magadnak az eddigi fórumtermésemből... :P

• Plata
    Csata után ezt írta ki pirossal.
     Hiba:
    Nem sikerült pótolni a lőszereket a Sturmpanzer II járművön. Nincs elég kredited.
    De nekem 256536 kreditem van.
    15 darab lőszer fér bele,és 160 kredit darabja.
  • Plata
    Basszus,megint találkoztam egy gyökér állattal,3 csapattársat kinyírt,Wapo1999.Vigyázzatok vele mert egy barom.
  • atee73
    hat azert az is3 on az a 122-es a szimpla is 122-ese ,ami a is3ba nem nagyon eleg
    szoptam is vele eleget a bl9-ig , felre ne ertd nem vedem az oroszokat ,de a stock tank minden agon rettenetes szivas.
  • wyx
    jah elírtam, a 88as löveg van rajta :D
  • Plata
    Amerikai ágon még csak T29 van meg nekem,de én szeretem,igaz az M6 is nagyon tetszett,na megtetszik is mert meghagytam.De orosz és német ágat is húzok,a német a kedvencem,abból van minden tank,td,spg.Orosz ágon csak Kv3 van,amivel nagyon vegyes tapasztalataim vannak.Távolabbra az ágyúja szerintem piszkosul pontatlan,nem az alap van meg hanem a 107-es.Az előzőn,KV-n a 107-es nagyon op volt.Viszont közelharcban nagyon jó,épp most volt egy jó csatám,ENSK pályán a vasúti pályaudvar fallal elkerített részén mentem,egyedül többiek a városi részen mentek,belesétáltam a tutiba,először csak 3 tank közé mentem be de jött 2 td is ráadásnak.Azt hittem kampec,de nem adtam fel.Ez lett a vége.Kb 20% hp-m maradt.

• wyx
    3601 eddigi legjobb tankom, bár csak a német vonallal dolgoztam még, L70es löveggel mocskosul lehet vele aratni, viszont ha az ellenfél tele van heavykkel, ott sok esély nincs vele sajnos, általában szopó a vége.
  • Met
    A 3601 nekem is bejött még mindig meg van, a PzIV is.
    Viszont a Tigrist én is eladtam hamar
  • crossy104
    Faszkalap oroszok szándékosan szivatják azt aki nem fostalicska orosz szarral akar menni? Mi a fasznak kell t32-nél gyikfing ágyúval kezdeni? Persze is3-nál 122-es az alap.Rohadjanak meg.Szar 90-essel csak karcolni lehet, addig meg hiába van kifejlesztve a nagy ágyú, nem engedi feltenni amig nincs lánctalp.Az xp meg alig jön mert szart sem sebez.
  • malystryx
    Hát köszönöm előre is, bár még lehet kapok még válaszokat.
    Ferdim volt már 2x is, meg ISU-152-m is, de eladtam őket, mert mire ráfordulok vmire, vagy mellettem terem egy med, vagy lelövik a lánctalpamat és kilőnek oldalról. Ezt meguntam, most med. ill. heavy tankokat tartok csak. Volt 3601-em, először nem tetszett, majd pár hónapra rá visszavettem, hogy eljussak a Tigrishez. Egész jó kis masina. A Tigris már nem tetszett annyira.. Ő sem maradt meg.

De mindegy, mindenkinek más a jó.. :)

Még várnék válaszokat a 3001(H) és (P) összehasonlításra. Előre is köszi.
  • Tuvok #27644
    Felköszöntjük garandot a remek időzítésért :)
  • Tuvok #27643
    Csak bemutató jellegű, pár várható dologról (francia ág, pályaátalakítások, változtatások járműveken)

Megjelenés még márcusra van írva, meg hogy majd lesz honosítás is, ami ugye azóta van .
  • TDantes
    Április 12-én jelenik meg élesben a játék, és eme topic 2010 április 13-án nyílt, tehát egy nap híján egy éves lesz, mire végre megjelenik a WoT.

Mai teljesen érdektelen bulvárhíreinket hallották
  • Renegade
    értékelték is?
  • Tuvok #27640
    Nahát, kapott egy oldal helyet a játék a legújabb Gamestarban :
  • Renegade
    hmm, látod a pzIII/IVre már nem emlékszem, jó régen, nekem az volt az evidens irány, mert nem akartam akkor még hvy-t. Az az időszak volt, amikor a német hvyk a mostaninál is több buggal voltak megtisztelve.

A H-nál nekem még az a bajom, hogy pazarlásnak tartom, mert utána az ugyan olyan tierű P-re kell váltani, míg a III/IV hamarabb kipörgethető.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy H-m volt, a 3600-ost csak kölcsön accon lestem meg. Nekem annyira nem feküdt a H, hogy ott költöttem először tetemes mennyiségű free xp-t, hogy legyen már vége. :-)
  • Faboo
    Szerintem a H jó volt. Gyors, agilis. A 105-ös és a rövid 88-as löveggel pedig elég jókat lehetett aratni. Az első körömben, amit futottam vele 5 killt szedtem össze + sniper medal.
  • Gunslinger
    Nem értek egyet. A H valóban szar, de baromi gyorsan át lehet ugrani, hiszen kb. 11k XP a P és a H-t csak úgy lehet kihagyni, ha Pz IV helyett PzIII/IV-re fejleszt az ember, ami finoman mondva is egy nagy szar masina.
    Ha VK3601-re megy PzIV-ről a játékos, akkor a med ágat el is felejtheti, mert onnan csak heavy ágra lehet menni, a VK3601 is már inkább heavy, mint med. Erősebb a páncélja, mint egy Tier 8-as mednek (pedig csak hatos), viszont baromi lassú, de sztem igencsak ütőképes jószág, a tierjében orosz oldalon a T-34-85 van, amcsi oldalon meg a nagy Sherman amiknél sokkal jobb a VK3601. A VK3001H-nak van az az előnye, hogy onnan lehet még heavy és med ágra is ugrani, H-ról egyből lehet Tigerre menni.
  • Renegade
    na, asszem megint pihentetem picit a játékot:
    szépen megyek KV-val, szedegetem a birkákat, kiszedtem 5-öt abból egy volt ügyes, szegény maxos pzIVes, azt hitte ér valamit a tankja dogfightba, ő még az a lelkes típus lehetett, belelövök egy stugba, marad 20%-a elszalad, közben késöbb összefutunk éééés ki lőtt 70%ról, mert 3 lövésből kettő elpárolgott a levegőben.

Biztos csak én vagyok értetlen, és a több 1000 eddig megjelent játékban csak azért tudták leprogramozni a lövedékeket, mert azon cégek alkalmazottai lángelmék. :-(
  • Szakesz
    Mert felborítaná az univerzum egyensúlyát!