A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #27649 Amerikai ágon még csak T29 van meg nekem,de én szeretem,igaz az M6 is nagyon tetszett,na megtetszik is mert meghagytam.De orosz és német ágat is húzok,a német a kedvencem,abból van minden tank,td,spg.Orosz ágon csak Kv3 van,amivel nagyon vegyes tapasztalataim vannak.Távolabbra az ágyúja szerintem piszkosul pontatlan,nem az alap van meg hanem a 107-es.Az előzőn,KV-n a 107-es nagyon op volt.Viszont közelharcban nagyon jó,épp most volt egy jó csatám,ENSK pályán a vasúti pályaudvar fallal elkerített részén mentem,egyedül többiek a városi részen mentek,belesétáltam a tutiba,először csak 3 tank közé mentem be de jött 2 td is ráadásnak.Azt hittem kampec,de nem adtam fel.Ez lett a vége.Kb 20% hp-m maradt.