418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata

• Gunslinger
    Nektek mennyire jön be a Westfield pálya?
  • Kuen
    Igen, erre gondoltam én is.. Köszönöm
  • Renegade
    csak goldért, mint most (1:25)
  • Kuen
    Egy kis felvilágosítást kérnék:

a pre-orderrel járó tankokkal szerzett xp simán átalakítható lesz vajon free xp-re?
  • Jeffjohnson
    Ha kevés embert érdekelne akkor megint ahhoz a problémához jutunk vissza, hogy 10 percig vársz 1 csata miatt. Szvsz senki sem fog. Én meg sohasem mondtam ,hogy a jelenlegi rendszer tökéletes sem pedig azt, hogy ne lehetne fejleszteni rajta.
    Viszont a Standard battle arra való amire használni tudod matchmakingen van még némi polírozni való de ez a játék modeban nincs több. Lesz majd más mode: történelmi csata, CW meg ki tudja még mi na azok majd más játékélményt nyújtanak.
  • Imation
    Nekem is nagyon piszkálja az agyam az a med a gyors torony forgásával és a 870 LE-s motorjával, de sajnos most erre nincsen ennyi pénzem.
  • Wlanseraf
    T44 is van.. nekem az egyértelműen jobb:) de ez meg Német:D de volt már hogy megvolt 1v1-ben de szerintem az csökkentlátó volt:D
  • Gunslinger
    Tier 7 nem lehet, ahhoz sztem túl sok a HP-ja, a T32-nek is kevesebb van egy kicsivel és az a Tier 8-as USA heavy.
  • Renegade
    ezen már én is gondolkodtam, vagy legalább valahogy játékon belül is jelőlni az ügyeseket, ügyetleneket :-)
  • Wlanseraf
    Fullos már:) és benne 70k XP:) de amekkorákat ez pukkan:D
  • Renegade
    jó lesz az hidd el

P1-P2: amíg ki nem maxolod (álá többi német tank) addig borzasztó szenvedés.

hátrányok: világítanak, rejtőzni nem igen tud, lepattanóra ne nagyon játsz, könnyen kigyulladnak

előny: jók a top ágyúk

szvsz panther nagyjából egálban van a t-44el, értsd: ha egy picit gyengébb a t44 pilóta te nyersz, egyébb esetben ő.

P2: esélyed sincs t-54 ellen :-)

elvileg messziről kéne őket használni, gyakorlatilag mivel medek (uzsgyi van a fontos magaslatokért) ez csak az esetek elenyésző részében kivitelezhető. :-(
  • atee73
    Huhh .latom kitort a haboru
    Most ahogy vegig olvastam a pre order lehetosegeket ,asszem medet veszek ,hevyt akartam de sztem a panzer IV/V hasznalhatobnak tunik ,az M6 eleg gyengusnak tunik ha tenyleg tier8-asnak szantak....
  • Oddball29
    Tarrif.net-en AP 90mm M77-re 100 méteren 151mm van homogén páncél ellen megadva 30 fokban függőlegestől ~ ez alsó hangon 188 mm 0 fokon.

Nem tudom, mire hivatkozik, de ha ez helytálló, akkor a T33-nak muszáj e fölött kezdenie, mert az M77 továbbfejlesztése. IMO a WWII Ballistics javított 208 mm-es adata 0 fokra 100 méteren a legésszerűbb.

Hacsak elő nem kerül egy M77 penetration/velocity tábla, ami mást mutat. Viszont akkor meg a teszteredményeket dobhatom ki a fenébe.
  • Gunslinger
    Lol, gonosz.
  • Gunslinger
    Pantherem sajnos még nem volt, most szenvedek a VK3002DB-ért, még van hátra vagy 30K XP, de a Pz III Ausf.A-nál nem lehet rosszabb, nálam eddig az a negatív csúcs.
  • Szakesz
    Ez nem kifejtés volt, kibarkóbázták....
  • Wlanseraf
    Jó jó:) de ez különösen betegágy:)
  • Gunslinger
    Köszönöm a hozzászólást. Egy percig sem gondoltam, hogy könnyű feladat lehet megvalósítani, de biztos található lenne egy aranyközépút. De igazából lényegtelen, mert úgy sem lesz ilyen. Amúgy asszem 16 pálya van.
  • Gunslinger
    IQ filter checkboxot a játékba! :-)))))
  • Gunslinger
    Értem a problémát és egyetértek, hogy egy bizonyos réteget hidegen hagyná és csak az XP-re mennek, de szerintem sokan nem így vannak a dologgal, hanem csak kiegyensúlyozottan akarnak játszani. Nekik jó lenne ez a rendszer, különben meg azt sugallod, hogy a jelenlegi standard battle jó ahogy van. Erre felhúzom picit a szemöldököm.
  • Renegade
    persze! a többi német tank

más: amit nem leszek képes felfogni: ha már valaki játszik x ideje (t7+), hogy nem képes értelmezni azt, hogy ha eltűnik a "piros pötty" a tank attol még ott van és bizony lőni is fog. Mennyi aranyhal játszik, hihetetlen.
  • Gunslinger
    Köszönöm a hozzászólást, így egyszerűbb megválaszolni, hogy szétszedted. Az első bekezdésben azt állítottam, hogy nem egyből rendelek elő, tehát még várok vele, lehet csak aranyat veszek ha majd lehet, ha két hét múlva sem lesz infó erről akkor valszeg veszek egy kis csomagot.

A második bekezdésben nem írtam, hogy nem fizetek, a harmadikban sem, semmi ilyesmit nem erősítettem meg.
    A konfigurálatlan fos valóban lehet két értelmű, hiszen gyakorlatilag a játék sava-borsát a Standard Battle adja, de én inkább azt mondanám, hogy a Standard Battle bizony így fos ahogy jelenleg van, de maga a játék nem az, pl. a fejlesztés rész nagyon jó és átgondolt szerintem.

A konfigurálást meg azt hiszem kifejtettem eléggé, sajnálom ha ezek után sem egyértelmű, pedig már Jeffjohnson is megértette, hogy mit szeretnék.
  • Wlanseraf
    Panthernél van használhatatlanabb fos a gaméban?:)
  • lammaer
    Gunslinger, ugyan nem vagyok járatos konkrétan a WOT balancer és matchmaker architektúrában, de a szakma más területein futunk bele hasonló problémákba.

Minden egyes új switch (opció) hatványozottan bonyolítja egy meglévő rendszer komplexitását (méghozzá 2 hatvány szerint) és előfordul, hogy a megvalósítás - mivel eredetileg nem számoltak vele - jelentősen több munkát igényel mint amennyit ésszerűen ér.
    A balancer már a tier rendszer miatt is elég komplex, állandóan reszelik, 3-4 ilyen checkbox kombinálva a már meglévő szabályokkal már elég sok hibalehetőséget hordoz magában.

Gondolj csak bele: legyen egy map dropdown box (6 opcióval, asszem ennyi mapunk van), és mondjuk 4 checkbox (ami nem is túl sok).
    Ez annyit jelent, hogy eleve 6*2^4 = 96 csatát kell egyidejűleg megnyitni és feltölteni, de ekkor még nem veszed figyelembe az alap tier szerinti elosztást (mert azt ugye nem akarod, hogy az opciók miatt előfordulhasson hogy a Maus JPZI-ekre vadásszon, tehát a checkboxolás nem váltja ki a mostani balancert)

Tehát tegyük fel egy csatában vhogy összejön végre 30 ember (30 olyan ember aki ugyanúgy xelt). Ekkor meg kell nézni, hogy ezek mehetnek e együtt... tuti hogy nem, biztos lesz IS4 meg PZIII is, aki ugyanúgy X-elt.. tehát akkor szét kell szortirozni, ők nem mehetnek együtt... megint nyitni kell minimum 2 csatát, ugyanazokkal a paraméterekkel.
    Ekkor megint az van hogy várnod kell hogy meglegyen a 30...

Iszonyat rekurziója van ennek, a vége vagy egy végtelen ciklus, vagy nagy kurvaanyázások hogy sokáig tart a balancolás és ráadásul béna is lett.

Természetesen mindenre van megoldás (jöhetsz pl azzal: aki checkboxol az aláírja hogy az alap tier szerinti elosztás rá nem vonatkozik), de ezek általában további problémákat vetnek fel... tudom, mert más területen naponta szembesülök ilyesmivel.

• zoltang
    Kicsit zavaros... :)

Amúgy a könyvben ezt mellékelték a T33 -hoz sebesség jelleggörbére ami szintén nem segít... :)

• Jeffjohnson
    EU ban a 15%os VAT miatt több mint usában.
  • kerla
    Ja, hogy 56 juró, nem esett le, hogy az nem dolcsi...khm, így én is alszok rá párat madj természetesen pre-order befizetek egy médiumra, csak asszony meg ne tudja :-)
  • Wlanseraf
    Elmegyek egy órára és flamewar van?:) inkább toljátok a gamét:)
  • Jeffjohnson
    Akkor pontosan kik ellen is lehetne küzdeni? veled egy tierüvel? 50-70% os minusz xp-ért kutya sem játszana vele ki az aki lassabban akar fejlődni? de most komolyan mindenki azon matekol melyik pre order csomagot vegye ,hogy legyen premiuma aztán azzal zuzná le a fejlődését, hogy ilyen modeban játszik? Hidd el nekem senki sem játszana vele.
  • Szakesz
    "Egyébként hogy kell fizetni, sima átutalás, pay pal, steam? Nem mintha előrendelnék, ha meg is teszem, akkor a kis pakkot veszem, még alszok rá vagy 10 éjszakát."

Ezek szerint nem akarsz előrendelni. OK.

De milyen komoly fejlesztések jelentek meg EVE-hez az évek során, azért valahol érthető, ott csinálnak is valamit a pénzedért, itt meg gyakorlatilag egy éve ugyanaz a konfigurálhatatlan fos Standard Battle megy és kinyalhatjuk. Tisztára igaz lesz Heckler & Koch szlogen, "Because you suck, and we hate you!".

Azért nem, mert egy konfigurálatlan FOS(!), amiért te nem fizetsz.

Ruszkik már egy ideje fizetnek és náluk sincs több feature. Egyébként igazad van, de mondjuk úgy lehetne csalogatni a vevőt, hogy már van valami, amiért érdemes lóvéval beszállni és nem úgy, hogy ha majd fizetsz, akkor talán egy év múlva lesznek olyan játékmódok, ami tetszhet neked. Persze ki-ki maga döntse el, hogy mennyire elégedett a jelenlegi játékkal, a saját magam példájából indulok ki.

Itt megerősíted...

Valszeg befizetek egy light csomagra, mert tényleg nem vagyok nagyon arany pocsékoló, csak jó lenne tudni, hogy külön aranyat mennyiért lehet majd vásárolni, mert engem inkább az érdekelne, az ingyen tank totál hidegen hagy.

Itt már pont az ellenkezőjét állítod, mint fél órával ezelőtt.

Pont ez a bajom. Ingyen is játszhatok, de fizetnék is érte, ha lenne normális support, egy kis odafigyelés a játékosokra (gondolok itt elsősorban a TK-zókra és szabályszegőkre), szignifikáns fejlesztések ami nem a 180. felesleges harckocsi, Tier 8 SPG meg társai implementálásában merül ki. Konfigurálható csatáért sír a szám.

Itt megint a játékot szapulod.

Tényleg nem vágod. Nem a játék a fos, hanem az az egy szem konfigurálhatatlan játékmód! Igenis nagy potenciált látok a játékban és szerintem hiánypótló is.

Itt már mégse a játék a fos, hanem a konfigurálhatatlansága. Amit még mindig nem sikerült megfogalmaznod.:)
  • Gunslinger
    Az a gáz, hogy mindenáron belém akarsz kötni. Nyilván extrém dolgokat nem lehetne bejelölni, IS-4-el csak medek ellen és hasonlók, az XP dologgal viszont igazad van, hogy nem fair azokkal szemben, akik standard csatában szerzik az XP-t és pénzt, erre be lehetne vezetni hogy checkboxolt csatában mondjuk csak 50-70% XP és pénz járjon.
  • Jeffjohnson
    Olyasmit akarsz aminek megvalósítása értelmetlen és a többi játékossal szemben aki rendes csatába jelentkezik igazságtalan mivel te ezért xp-t creditet akarsz kapni cserébe nem kell azok ellen a tankok ellen küzdened amik neked nehezen kilőhető vagy nem tetszik vagy ki tudja mi az indok. Pl: IS-4 el beállítom ,hogy csak mediumok ellen legyek tééényleg milyen igazságos. Szerencsére ilyesmi nem jut eszébe a deveknek te jó ég mekkora badarság ez az ötlet....
  • Achmed927
    1 pici OFF:

Help kellene. Mozillánál vmiért nem működik az új lap megnyitása gomb. Sem a + jel, sem az ikon. Help. ;) Thx.
  • Gunslinger
    Lammaer tökéletesen megértette, nem csak a játékos tankját vizsgálná, hogy az milyen típusú és milyen tierbe tartozik, hanem ezeket a checkboxokat is leellenőrizné, végtelen számú variáció nem létezhet és bár lassabban, de össze tudná hozni azokat a játékosokat egy csatába, akiknek azonos módon vannak bepipálva a checkboxaik.
  • Jeffjohnson
    Szerinted az mennyi ideig tartana mire találna megfelelő csapatot ahova bedobhat? Ott ülnél a váróba 10 percig... Szvsz értelmetlen egy mmoban ilyen opció.
  • Jeffjohnson
    Szerintem én nem személyeskedtem nem neveztelek birkának vagy kritizáltam a szövegértésedet... nehéz megállni ,hogy sértegess?
  • Gunslinger
    Ilyen opciókkal keressen random battle-t.
  • Jeffjohnson
    Látom nem érted mire gondolok. Hogy akarod, hogy benne legyen ez az opció aminek a működését leírtad? Te csinálsz szobát mint traning roomba és beállítod vagy azt akarod ,hogy ilyen opciókkal keressen random battlet? Vagy mégis, hogyan?
  • Gunslinger
    Nem biztos hogy mindig ki lenne kapcsolva az SPG, én pl. ha gyors tankkal mennék és nem lassú heavyvel, akkor bekapcsolva hagynám. Néha jó érzés elkapni a hátul maradt védtelen artykat egy gyors meddel.