banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Köszönöm a hozzászólást, így egyszerűbb megválaszolni, hogy szétszedted. Az első bekezdésben azt állítottam, hogy nem egyből rendelek elő, tehát még várok vele, lehet csak aranyat veszek ha majd lehet, ha két hét múlva sem lesz infó erről akkor valszeg veszek egy kis csomagot.

A második bekezdésben nem írtam, hogy nem fizetek, a harmadikban sem, semmi ilyesmit nem erősítettem meg.
    A konfigurálatlan fos valóban lehet két értelmű, hiszen gyakorlatilag a játék sava-borsát a Standard Battle adja, de én inkább azt mondanám, hogy a Standard Battle bizony így fos ahogy jelenleg van, de maga a játék nem az, pl. a fejlesztés rész nagyon jó és átgondolt szerintem.

A konfigurálást meg azt hiszem kifejtettem eléggé, sajnálom ha ezek után sem egyértelmű, pedig már Jeffjohnson is megértette, hogy mit szeretnék.