A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #28204 "Egyébként hogy kell fizetni, sima átutalás, pay pal, steam? Nem mintha előrendelnék, ha meg is teszem, akkor a kis pakkot veszem, még alszok rá vagy 10 éjszakát."
Ezek szerint nem akarsz előrendelni. OK.
De milyen komoly fejlesztések jelentek meg EVE-hez az évek során, azért valahol érthető, ott csinálnak is valamit a pénzedért, itt meg gyakorlatilag egy éve ugyanaz a konfigurálhatatlan fos Standard Battle megy és kinyalhatjuk. Tisztára igaz lesz Heckler & Koch szlogen, "Because you suck, and we hate you!".
Azért nem, mert egy konfigurálatlan FOS(!), amiért te nem fizetsz.
Ruszkik már egy ideje fizetnek és náluk sincs több feature. Egyébként igazad van, de mondjuk úgy lehetne csalogatni a vevőt, hogy már van valami, amiért érdemes lóvéval beszállni és nem úgy, hogy ha majd fizetsz, akkor talán egy év múlva lesznek olyan játékmódok, ami tetszhet neked. Persze ki-ki maga döntse el, hogy mennyire elégedett a jelenlegi játékkal, a saját magam példájából indulok ki.
Itt megerősíted...
Valszeg befizetek egy light csomagra, mert tényleg nem vagyok nagyon arany pocsékoló, csak jó lenne tudni, hogy külön aranyat mennyiért lehet majd vásárolni, mert engem inkább az érdekelne, az ingyen tank totál hidegen hagy.
Itt már pont az ellenkezőjét állítod, mint fél órával ezelőtt.
Pont ez a bajom. Ingyen is játszhatok, de fizetnék is érte, ha lenne normális support, egy kis odafigyelés a játékosokra (gondolok itt elsősorban a TK-zókra és szabályszegőkre), szignifikáns fejlesztések ami nem a 180. felesleges harckocsi, Tier 8 SPG meg társai implementálásában merül ki. Konfigurálható csatáért sír a szám.
Itt megint a játékot szapulod.
Tényleg nem vágod. Nem a játék a fos, hanem az az egy szem konfigurálhatatlan játékmód! Igenis nagy potenciált látok a játékban és szerintem hiánypótló is.
Itt már mégse a játék a fos, hanem a konfigurálhatatlansága. Amit még mindig nem sikerült megfogalmaznod.:)