418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
garaib #28834 Tier 7-ig nem olyan sokat, ha csak a tankos ágakat fejlesztem ki.
25000 arany kb. 600000-650000 XP jelent, most pontosan nem tudom.
-
Renegade #28833 thx
akkor ideje megnézni mit is tud, ha már az lesz a CB ajándék :-) -
Nazarov77 #28832 Ajándék shermanra vonatkozik, a megkapása egy battle számhoz lesz kötve hogy ne mindenki azzal szaladgáljon. Megkérdeztem overlordot hogy mégis mennyire gondolt azt mondta hogy nekem nem kell aggódnom a +4k csatámmal, aztán rákérdeztem hogy haverom is megkapja e 1200al azt mondta igen, úgyhogy nem lesz túl magas a határ. -
Szakesz #28831 Ehhez mennyi aranyat kell elpocsékolnod? -
garaib #28830 Hardwipe után a gyorsabb fejlődéshez fogom használni, természetesen arany ellenében.
Első 5 tier-t nagyon gyorsan meg lehet ugrani velük, megkockáztatom, hogy a M6A2E1 tankkal még a tier 7-et is.
-
Klasszikus, Pál... klasszikus
-
Wlanseraf #28828 Nyehe:) én tegnap annyira adrenalinban fürödtem hogy teljes zoomban lőttem egy szép nagyot:D A probléma az volt hogy amikor vissza zoomoltam ott volt egy szép nagy ISU-152 zöld körvonallal:D:D:D:D:D és benne Lammaer:D sorry:D -
Renegade #28827 ez már sajnos meghaladja az angol tudásomat, milyen megszorítások fogják érinteni a t5 tankokat? -
lammaer #28826 Végülis, ez is egy opció, erre nem gondoltam :) -
lammaer #28825 Ezt csináltam tegnap... szarban volt a csapatunk, ezért zojjektel amikor választani kellett hogy a 30%os T29-et vagy a 80%os IS3at lövöm, akkor az első skuló a T29-nek ment.
Hiába ment kb 20% damage kárba (a BL10 T7-T8 heavyknek a felét viszi el egy lövésből), sztem jobb volt kiütni egy T7 ágyút instant mint fél perc múlva egy T9ast. -
Nazarov77 #28824 Én még arra gondoltam hogy belövöm a speed up crew traininget az elején és mondjuk ha elérek egy shermant amcsi tech treeben ( elsődleges célom a német usa élvezi a legkisebb prioritást nálam :D ) akkor át tudok pakolni egy jól képzett csapatot egy 90%al és nem vész kárba az kp és pénz is jött az elején, + a presztizs hogy nézzétek én CBTs vagyok :D -
lammaer #28823 Az a baj, hogy prémes tankkal a reward fele (az XP) az nagyjából kuka.
Sztem még mindig jobban jársz, hogyha mondjuk pénzszűkében vagy az elején (hamarabb van meg az XP a következő tankhoz mint a credit) akkor ahelyett hogy a prémessel mész, elindulsz egy másik ágon valami low tierrel. -
atee73 #28822 Igazad van ,vanszorog ,serult,esetleg a legtobb modul odavan,de ami a legfontosabb a lovedekek sertetlenek az biztos.
Nem tudom ki hogy jatszik ,en ha benne vagyok egy nagyobb adok-kapokban es mar latom hogy a kovetkezo lovesbol vegem van nem arra szoktam loni aki eppen a kivegzesemre keszul( kiveve ha ugyanolyan ramaty allapotban van mint en),hanem a kozelemben levo gyengebbek kozul proballok keresni eggyet amit egy lovesbol kipipalhatok ezzel is gyengitve az ellent( az a minusz 1 enemy meg kesobb jol johet a csapatomnak.
-
Imation #28821 Mert azért jó pár napig szerintem az adja majd a legtöbb pénzt. Emlékszem mikor kezdtem milyen nehezen szedtem össze az első pár tankra a creditet. -
El lehet őket adni, kezdőpénznek nagyon jó :) -
Nazarov77 #28819 Tudod milyen jól jön egy T5ös prémium tank az elején pénzkeresésre? Míg egy top gunos panzerjager körrel szerzek 6kt addíg egy átlagos körben T5el 10-15k-t. -
lammaer #28818 Pont ez a véleményem nekem is a prémes tankokról. -
Eleve mi a franc értelme van premium tankokkal játszani? Max kipróbálom, de nem hiszem, hogy 2-3nál több menetet nyomnék vele. -
Nazarov77 #28816 Kis változás a gift tankkal kapcsolatban:
We might impose some restrictions on the number of battles played so as not ruin the balance and match-making in the first days after the release giving out a ton of tier 5 tanks. -
Szakesz #28815 Még mindig IS-4, elírtam...:) -
Szakesz #28814 A múltkor én is kilőttem egy tigris elől egy pár százalékon tengődő IS-4-et, (a tigris 14%-on volt) erre megkérdezi, ki lőtte ki az IS-7-et. Bőszen jelzem neki, hogy szerény személyemnek sikerült likvidálnia az orosz csodát. A jutalmam hamarosan meg is érkezett tőle 3 AP lövedék és a már-már rutinná vált noobozás és idiótázás közepette...:) -
virkir #28813 No mindegy nem egyformán látjuk.
Még annyit a gyengét kell lőnihez, hogy szerintem, igaz nem ismerem az orosz TD, heavy vonalat de a németnél ha 10-30%-on van egy tank akkor az már igen beteg madár jó ha vonszolni tudja magát a rengeteg modulsérülés miatt és ez tapasztalatom szerint igaz a T-54-re is. -
atee73 #28812 Hi
ugylatszik mas velemenyem vagyunk ,szerintem mindig a kisebb hp-val rendelkezot kell loni... mivel az 1HP-val rendelkezo is7/mause/akarmi pontosan ugyanannyi sebzest tud kiosztani mint a sertetlen. Az a cel hogy minden eggyes lovessel probaljuk csokkenteni az ellen letszamat ,ezzel novelve a nyeresi eselyeket.
-
lammaer #28811 Ez egy tök más szitu, itt igazad van.
De pont sztem a gyengités a nem jó taktika, mivel egy gyenge tank ugyanúgy harcol mint egy erős. Megölni jobb mint gyengiteni, főleg ha egy veszélyes ellenfélről van szó, amiről sanszosan még lepattanhat bárki más lövedéke is (a zojject pedig ilyen, szemből simán lepattan a vk45 is róla ha éppen úgy jön ki).
Igy vagy úgy, nem döntött szarul hogy kilőtte az objectet az IS3 helyett. Utólag persze könnyű okosnak lenni, meg elvárni hogy az arty lássa hogy 3 harcoló tank közül ki lő hamarabb, de alapvetően ebben az esetben én nem találok kivetnivalót.
(pl azt sem tudhatta, hogy vajon az object vagy te töltesz be hamarabb). -
virkir #28810 Végülis tök mind1 semelyik medálért nem jár + a credit meg az xp számít.
Nem lehet mindig ilyen
-
virkir #28809 Egyrészt már ráállt mert egyből lőtte tehát láthatta ki mikor lőtt a másik, hogy nem vagyunk egyformák.
Ha nagyritkán előveszem a grillsütőt mindig azon igyekszem, hogy gyengítsek.
De egy jobb példa amikor T-54 vs Tigris a felállás naná, hogy meglövi a szintén 10-15%-os Tigrist úgy, hogy belőlem is leszed vagy 20%-ot de ugyan ez előfordult már egérnél is mikor rá voltam tapadva az oldalára.
-
Gunslinger #28808 Ha már kill steal, 5 perccel ezelőtti csatám :-D
Ezek közül hármat 100%-ról egyedül szedtem le 30% alá, de mindig jött valaki aki befejezte jótékonyan. :-) Én meg kitörölhettem egy confederate medállal amiért amúgy sem jár plusz XP.
-
lammaer #28807 Enyhén irreális elvárásaid vannak... egyrészt, honnan a rákból tudhatta volna, hogy melyik tölt be előbb?
Másrészt, speciel én is a zojjectet lőttem volna előbb ha artyban azt látom, hogy egy VK-nkal (45ös?) szemben egy zojject és egy IS3 áll szemben.
45-ös VKt szétver a zojject, még ha csak 10%on van is. IS3 meg akár még pattanhat is. -
virkir #28806 Nem az zavar, hogy ellopják hanem a legtöbb esetben jobb dolga is lenne mint nekem "segíteni".
Példa
VK cirka 30%-on szemben object704 10%-on 1 lövés kellene bele és egy IS-3 kb 50%-on.
Az object már meg lett volna de az IS-nek egy lövéssel többje maradt így én haltam míg ha meglövi az IS-t akkor kiszedem mindkettőt. -
Renegade #28805 majd lesz gyalogság és körbetáncolja a sok bátor szovjet tankot ami kuksol a bozótban :-)
na jó nem, figyelembe véve, hogy azokon elől-hátul géppuska van, így gyalogság ellen is a német-amcsi vonal szívna :-) -
Gunslinger #28804 Egyébként még sosem artyztam, de filózom rajta, hogy HW előtt egy tier 3-asra befizetek free XP-ből, jobban megismerném a korlátait és lehetőségeit, de sztem max 10 körig, a kemper játékstílus nagyon nem az enyém sőt, kéne egy olyan fícsör, hogy amelyik tank egy helyben van 2 percig az kigyullad. :-D -
én "Mad animals!"-onzni szoktam, All rights reserved! :) -
lammaer #28802 Tegnap nekem is feltűnően sok 2*4 High tier artis csatám volt. Olyan sok volt az arty, hogy volt csata ahol a végén már nekem kellett az ISU-val közelharcban megölnöm őket, annyira nem akartak elfogyni :)
Kill stealing: érdekes kérdés ez, mert meggondolandó hoy mi a jobb: két legyengített de még élő ellenséges tank, vagy 1 halott és 1 élő (főleg ha high tierről van szó).
Én mindenben - beleértve artyt is ha néha néha még beülök), mindig a gyengébbet szoktam először lőni, mert jobb az ha nem két ágyú néz a csapattársaimra, csak 1 :)
Amúgy meg, ha úgyse a kill számít, miért zavar hogy "ellopják" ? :) -
virkir #28801 Rokonlélek :)) -
Gunslinger #28800 Artykat én szeressem, főleg ha már csak ők vannak hátra egy csapatból. Nincs is jobb, mint 4-5 hátramaradt védtelen artyra vadászni egy gyors meddel. :-DDD -
virkir #28799 Kiegészíteném
Vannak pályák ahol a "láthatatlan" orosz csodákkal igen jól lehet detektálni erre lövi a falut/várost majd ha harcolok akkor a 10% alá leamortizált ellenfelem lövi ki előlem.
Ez velem rendszeresen előfordul.
A legtöbb esetben nem a full hp-val támadót lövi, hogy legalább gyengítse hanem a sérült már amúgy sem sokáig harcolót lövi ki.
Valaki már felvilágosíthatná a sok idiótát, hogy nem a kill-re fizet a játék hanem a sebzést számolja.
Egy kezemen meg tudnám számolni mennyi értelmes igazán hasznos arty-val találkoztam a játékban. -
Renegade #28798 szvsz mi már túl sokat játszottunk és teljesen elfogadhatatlan, ha a csapattagok a "csendben és tisztes távolból drukkolok" szakkör oszlopos tagjai. :-) -
bornofakone #28797 és 90%-ban artyk-nak írom, ill mikor sok béna csapattárs nem képes felmérni a helyzetet, pl. t32-ben tartok fel egymagam 2 is-7-st 1 tiger 2-t meg 1 JT-t, csikicsuki harccal:)
és egyik t10-s ill med v td se képes megkerülni az adott háztömböt, dombot, sziklát, inkább moziznak és megvárják míg megdöglök:)
na olyankor szépen elküldöm őket melegebb éghajlatra:) -
bornofakone #28796 nekem a szövegem:
pathetic,tard,asshole,lick my ballz,lowz, meg DELETE THIS GAME :)
kár h nem lehet bindelni, kb folyamatosan ezzel floodolnék:) -
bornofakone #28795 tudom hogy elég sok a homály ebben a játékban...
de vki lenne olyan kedves és megmondaná mi a fészkes fenéért kell 1 csatába 4 su-14-st berakni? (nálunk meg 3 hummel meg 1 m41 volt...)
én tipikusan utálom az arty-t, de megtűröm őket, mert oké h belőnek, de van mikor nagyon sokat tudnak segíteni, szóval so-so a viszonyom velük:)
de azért az már mégis gusztustalan h 8 arty van 1 csatában.... minek?!
nem értem komolyan mondom, miért nem lehetne 2-ben maximalizálni a számukat 4-s tier felett 2 lehetne csak 1 side-n vagy ilyesmi:)
vki aki többet olvassa az official fórumot, nem vágja h van-e vmi petíció ilyesmiről? :D mert csatlakoznék szívesen, legyen arty, csak ne ennyi 1 csatában, gondolom lesz ez a t8-s arty mizéria is, remélem azok 2 percenként lőnek 1-t, és agyon lesznek nerfelve, h csak téll nagyon nyugodt/beszívott/ill. egyéb nem beszámítható állapotba levő emberek játszanak velük:)
sry az offért amúgy:)