A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #28795 tudom hogy elég sok a homály ebben a játékban...
de vki lenne olyan kedves és megmondaná mi a fészkes fenéért kell 1 csatába 4 su-14-st berakni? (nálunk meg 3 hummel meg 1 m41 volt...)
én tipikusan utálom az arty-t, de megtűröm őket, mert oké h belőnek, de van mikor nagyon sokat tudnak segíteni, szóval so-so a viszonyom velük:)
de azért az már mégis gusztustalan h 8 arty van 1 csatában.... minek?!
nem értem komolyan mondom, miért nem lehetne 2-ben maximalizálni a számukat 4-s tier felett 2 lehetne csak 1 side-n vagy ilyesmi:)
vki aki többet olvassa az official fórumot, nem vágja h van-e vmi petíció ilyesmiről? :D mert csatlakoznék szívesen, legyen arty, csak ne ennyi 1 csatában, gondolom lesz ez a t8-s arty mizéria is, remélem azok 2 percenként lőnek 1-t, és agyon lesznek nerfelve, h csak téll nagyon nyugodt/beszívott/ill. egyéb nem beszámítható állapotba levő emberek játszanak velük:)
sry az offért amúgy:)