418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ugyan már! :)
Német -
Gunslinger #28873 Előbb volt egy csatánk Erlengbergen (havas pálya), egy idióta T-54-el kitalálta, hogy rusholjon mindenki, ő megy előre, irtsuk a gonoszokat, na mondanom sem kell, hogy ő hullott el először aztán neki állt anyázni és noob teamezni, hogy használjuk az agyunkat és hasonlók... Végén 15-3-ra nyertünk. Komolyan mondom nem értem egyesek mit képzelnek magukról, ha nem mindenki úgy pattan ahogy ő akarja akkor már noob az egész team...
Viszont pozitív csapattársi segítséget is tapasztaltam, Westfielden. Hadakoztam egy VK3601H-val mikor ügyesen úgy felakadtam a hegyoldalra, hogy se előre, se hátra, de tényleg, 5 centit nem bírtam mozdulni. Kilőttem a VK-t aztán elkezdtem sírni, hogy beragadtam, kb. 1 perc múlva ott termett egy Tiger, kidöntötte mellőlem a fát és elkezdett hátulról nekem jönni finoman én is nyomtam a gázt mint állat és jó másfél perces meló után valahogy kiszabadultam, utána még leküzdöttem egy IS-3-at és végül nyertünk is, szal nagyon hálásan megköszöntem a segítséget. Vannak még rendes játékosok :-) -
Wlanseraf #28872 Apr. 12-re kinek mi tetszik:D
Német
Orosz
Amcsi
Csak elmebetegeknek:) -
Renegade #28871 na ezt csinálja utánam valaki t8 hvyvel, pedig még foglaltam is :-)
-
marchizor #28870 de akkor már az igen erős, 152mm-es kv-t igyad! :D:D az biztos észhez térít -
Wlanseraf #28869
-
Renegade #28868 báááz, megyek iszom egy kv-t, már megint bamba vagyok :-) -
marchizor #28867 http://game.worldoftanks.eu/account/promocode/
ide?! :) -
Renegade #28866 és hová akarod beírni? :-) -
Wlanseraf #28865 Ha megjön a pre-order, akkor be lehet írni a codot vagy csak 12 után?
Azt tudom hogy csak akkor kapom meg a motyot:) -
Wlanseraf #28864 Elbambultam:) azt hittem balra vagy kint, ugye a bokorban álltál én meg teli zoommal ráfordultam a Tigerre és bumm, és néztem mért nem sebzem:P -
marchizor #28863 Én dombornyomott kártyával fizettem, 1 órán belül megjött az e-mail a promo kóddal együtt. -
Nazarov77 #28862 Nekem tranzakció és a thank you felirat után már ott volt a 2 új üzenet e-maileim között mind a 2 pre odrer kóddal :P -
Szacsa007 #28861 Hasonló az ok. Csak mert azt írják, hogy 4 napon belül. De nem akar4ok 12-e utánra csúszni. -
Gunslinger #28860 Én is jövőhéten rendelem, akkor gyün kess a számlámra, amiből áldozok rá. -
Szacsa007 #28859 Igen.
Szóval már megérkezett a jóváírás? Mennyi idő ténylegesen. Mert én csak a hétvége felé akarom, illetve lehet a jövő héten.
-
Gunslinger #28858 Mármint az előrendelést (pre-order). Többen is. -
Szacsa007 #28857 Az előfizetést a nulla utánra. -
Gunslinger #28856 A mit? -
Szacsa007 #28855 Megvette már valaki a premet? -
davidbog #28854 Szerintem arról van szó, hogy az 56 tonnás Tigrishez ennyi görgőre volt szükség a torziós rugók miatt. Mivel ennyivel tudtak megfelelő terepjáró képességet és elfogadható terhelést létrehozni. Több turziós rugóhoz csak így átlapolva tudtak elegendő görgőt beépíteni. Aztán később már nem volt se idő, se kapacitás egy teljesen újat tervezni. Ezt javítgatták.
Véleményem szerint nem jó megoldás. Nehéz, drága, bonyolult és nagy a szervízigénye. Későbbiekben csak az AMX-50 harkocsinál alkalmazták. Ennél a kisebb tömeg miatt jobban bevált, mint a KT-nél. Szerintem legjobb a páros futógörgős megoldás. A Christie-félé, vagy az ahhoz hasonló. Olyan, mint ami a Cromwell, Comet, T-34, T-44, T-54, IS-7, Object 770 stb gépeken alkalmaztak. De az amerikaiak M26, M47... gépein látható futómű is elég jó. Az is bizonyított az elúlt 60 évben.
A német nehézharckocsik még jó pár súlyos konstrukciós problémától szenvedtek. Ha érdekel azokról is leíromhatom a véleményem. -
lammaer #28853 Azóta tudom hogy az ISU-nak a seggében van az ammorack :)
De az tetszett, hogy beirtad hogy mész előre meghalni. A következő pillanatban meg kapok egy nagyot a seggembe tőled :) -
marchizor #28852 Nem tudjátok véletlen, hogy kell megváltoztatni az accountomhoz tartozó e-mail címet? :/ -
malystryx #28851 Vannak érdekes dolgok az biztos.. Engem szemből gyújtanak fel mindig.
Nemrég toltam egyet az ISU-152-vel, és szépen hullott az ellen a BL-10-től. :) De egy alkalommal előttem volt egy Stug. Rálőttem, talált, és vagy kemény 2%-ot sebzett rajta. Érdekes... Ferdit kilövök 56%-ról egy lövéssel előtte, a Stug meg beéli. Meg az any*tok! -
Akkor azt a nyamvadt 5% -ot is elteszi crew -ra?
Jó tudni.
Azt számolgattuk, hogy premium nélkül tier öt tankkal kb 10 kör alatt össze lehet szedni 200-250 free XP -t így 5% -onként.
Szóval a nagymacskát mikor megveszem, elméletileg egy lánctalp + torony mehet rá freeböl, ha jól spórolok. -
Gunslinger #28849 Nem, egy másik VK3002DB, én is azzal mentem, és az ágyúm előre nézett, nem hátra. -
garaib #28848 Arty volt a tettes? -
Gunslinger #28847 Aztaqrva, seggbe lőttek és elszállt az ágyúm, mi a *******. Huhh, most felbasztam az agyam keményen. -
Nazarov77 #28846 Minden csata után jár kivéve ha be van kapcsolva az adott tanknál a crew training. -
Pontosan erre... ööö, csak gyöztes csata után kapjuk meg free-be az 5% -ot? -
Gunslinger #28844 Ja ok, persze, az megmarad, jár az 5%. Ami lehetne 10 is akár :-D -
Nazarov77 #28843 Arra gondolt hogy megmarad e az hogyha nyersz egy csatában a kapott xp 5%át megkapod freebe. Ez megmarad mivel az orosz szerón is van az meg már nyár óta kijött. -
Gunslinger #28842 625000. Egy aranyért 25 XP-t vehetsz. Jelenleg, később ki tudja hogy lesz, még kitalálhatják, hogy csak 10-15 XP jár egy aranyért, ahogy pl. a plusz slot nemrég még 150 arany volt, most már 300. -
Nazarov77 #28841 Szerintem ha én használok free xpt akkor az a VK3001(p)nél lesz mert míg stock nagyon szar és ahoz hogy nagyobb ágyú menjen rá kell lánc +még alapból egy babetta motor van benne. Bár mivel nem lesznek nagy tankok annyira nem lesz gáz a 3001(p) 75 L/48al. -
Gunslinger #28840 Wipe után semmi nem marad, sem pénz, sem arany, sem xp. Aranyat kemény valutáért vehetsz, a többiért játszani kell a nulláról. Hard wipe jön, nem soft. -
Gunslinger #28839 Én Tier 5 Pz IV-nél fogok venni először premiumot. Tervezett hw utáni első útvonal: Leichtraki -> PzII -> végig a PzIV-ig, ott VK3001H-t águrom free XP-ből (13ezer XP mindössze) aztán VK3001P-vel német med vonal végig. Aztán vissza PzIV-re párhuzamosan ha már meg van a VK3002DB és neki a heavy vonalnak. Ha megvan a VK3601H és elit azzal nagyon gyorsan jön nekem az XP, arra már költök aranyat, hogy átváltsak, de max 2-3 ezer aranyig és csak arra fogom használni, hogy egyből meg tudjam venni a zúzósabb tornyot, felfüggőt a tankokhoz, német stock heavyvel halál játszani. -
Erre az 5% -os freeXP meg credit gyüjtésre gondoltam én is, hogy jó lesz valamire a premium tank, amit kapunk... de ez a "legénységnevelde" sem ördögtöl való elképzelés (ahogy a politikusaink szoktak volt fogalmazni).
Tutira megmarad az 5% freeXP a wipe után? -
Szakesz #28837 Én is hasonlóképp vagyok vele. Tier 7-ig szerintem még prémiumot sem érdemes venni. Persze lehet, kissé smucig vagyok. :) -
Renegade #28836 szerintem free xp a gagyi tank kiváltására jó
tigrincsre tornyot
t2-re ágyút stb
+ ha nem is sokat de némi free xp-t amúgy is termelnek a prémesek
az meg tényleg jó ötlet, hogy eleinte lehet őket legénység neveldének is használni -
Gunslinger #28835 Tier 7-ig sztem kell vagy 120 ezer XP, az 4800 arany. Nekem nem érné meg, inkább játszok egy héttel többet.