banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Előbb volt egy csatánk Erlengbergen (havas pálya), egy idióta T-54-el kitalálta, hogy rusholjon mindenki, ő megy előre, irtsuk a gonoszokat, na mondanom sem kell, hogy ő hullott el először aztán neki állt anyázni és noob teamezni, hogy használjuk az agyunkat és hasonlók... Végén 15-3-ra nyertünk. Komolyan mondom nem értem egyesek mit képzelnek magukról, ha nem mindenki úgy pattan ahogy ő akarja akkor már noob az egész team...

Viszont pozitív csapattársi segítséget is tapasztaltam, Westfielden. Hadakoztam egy VK3601H-val mikor ügyesen úgy felakadtam a hegyoldalra, hogy se előre, se hátra, de tényleg, 5 centit nem bírtam mozdulni. Kilőttem a VK-t aztán elkezdtem sírni, hogy beragadtam, kb. 1 perc múlva ott termett egy Tiger, kidöntötte mellőlem a fát és elkezdett hátulról nekem jönni finoman én is nyomtam a gázt mint állat és jó másfél perces meló után valahogy kiszabadultam, utána még leküzdöttem egy IS-3-at és végül nyertünk is, szal nagyon hálásan megköszöntem a segítséget. Vannak még rendes játékosok :-)