418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt nézz körül
Itt is. -
Plata #29073 Egyszer valaki linkelt be ide jó oldalt ahol klassz skinek voltak,m6,kv és pz4 skint szedtem is le,de már nem tudom honnan,neten kerestem rá de csak ócskákat találtam. -
Plata #29072 Malinovkán az előbb játék indulása után egyből kilőttek 4 csapattársat.A semmiből jöttek a golyók,marha nagy bokor mögött álltam t29-el.Erre kapok a semmiből két lövést amik szerencsére lepattantak.Gyorsan bebújtam ház mögé.A vége szép vereség lett.Vk42 meg is is4 faszán lődöztek ki minket úgy hogy nem is láttuk őket.Egy centire kimerészkedtem a ház mögül már kaptam,hiába takart bokor és az a kerítés féleség. -
Adjunktus #29071 más.Valahol láttam olyan azt hiszem Jgpz-es skint,ahol falombok is voltak a gépen.Kurva jól nézett ki.Ha valaki találkozott már vele,linkelje már be,mert én az istennek nem találom. -
Adjunktus #29070 No igen.Nem kell 28 irányból vizsgálgatni,hogy látszik-e éppen vagy sem.Vizsgálgassa csak 4-8 irányból és kész.Rosszabb nem lesz mint a mostani. -
lammaer #29069 A túlbonyolítás onnan adódik, hogy a bokroknál modellezni akarják azt, hogyha egy kis csücsök oldalt kilóg, akkor látható legyen. ERgó minden tankhoz rendelnek ilyen kis fénysugarakat, amelyeket megnézik hogy elér e a megfigyelőig (afféle ray tracing). Jelenleg az a baj hogy ugyan ebből tankonként csak pár darab van, de igyse birta a szerver, ezért ezt a vizsgálatot jól megritkították.
A patchben elvben növelik a sugarak számát is a vizsgálat gyakoriságát, tán elbírja a szerver. -
lammaer #29068 De az is normáls, hogy Maus megy a mezőn 200 méterre (látszik), lelövöd a lánctalpát és megáll (nem látszik), folyamatosan lövöd még vakon is (mert gondolod hogy még áll), majd 20 másodperc múlva feltűnik, jelentősen odébb mint ahol lelőtted a láncát... -
lammaer #29067 Tehát pl az normális, hogy egy tank 20 méterre lévő ház mögött van (nem látszik), kigurul a fedezékből (nem látszik), rádlő (nem látszik), viszagurul a fedezékbe (ekkor hirtelen meglátszik, de már késő). Aztán még a ház mögött látszik 6-8 másodpercig, majd eltűnik.
Vagy:
GWTiger 100 méterre egy bokorban (nem látszik), rádfordul (nem látszik), lő (nem látszik), meghalsz (nem látszik). -
Adjunktus #29066 Az a gáz,hogy túl akarják bonyolítani.
Megvan,hogy melyik tank meddig lát el.Megvan minden tanknak a láthatósági értéke,nyílt terepen.Ezt a kettőt kell összehasonlítania x időközönként a rendszernek.
Szilárd nagy tereptárgy(szikla,ház)mögött a tankot nem lehet látni.Bokor mögött lévő tank láthatósága x méterrel csökken.2 bokor mögött még x méterrel.Ha lő,akkor a bónusz megszűnik x másodpercre. kész.
Annyira azért nem bonyolult.Bár én sík hülye vagyok a programozáshoz. -
kiskami #29065 Én sok mindent összeolvastam a láthatósági rendszerről, és az alapján nem tudom szidni, mert úgy működik, ahogy leírják. Az persze lehet gázos játékmenet szempontból.
Garantált észlelés pl. 50 méterről van, td (arty is?) esetén még ott se biztos, mert kapnak bónuszt. Ill. játszik a (bal)szerencse is mindig. -
Már szeptember óta ? Akkor meg van, hogy miért nem csináltak vele semmit. Elkezdődött ugyebár szeptemberben az iskola. :D:D -
lammaer #29063 Mondjuk elméletileg a 4-es patch amivel kijön az éles próbál valamit tenni ezügyben... de azé hogy szeptember óta ez legyen az első próbálkozásuk ebben a témában... -
Hát igen .... a láthatósági rendszer. :S
Ez kb. ilyen: na akkor foglalkozzunk végre a láthatósági ........ hoppá .... 1 kismadár. De szép, adjunk neki nevet. ....... Mivel is akartunk foglalkozni ? Áááá ..... hagyjuk, majd legközelebb. (hónapok múlva se fognak) -
lammaer #29061 Én jobb szeretem medekkel ölni őket. Csak annyi a teendő, hogy az elején kell várni 2-3 percet, amig szétoszlik az ellen illetve az artyk lőnek 1-2-t hogy lássam melyik oldalon ülnek(ugye a tracert látni a világ végéről is), aztán - többnyire - középen átkocogni értük és cappelni.
Ezt csak egyetlen dolog szokta megnehezíteni - az a rühes láthatósági (helyesebben NEM láthatósági) rendszer. Amikor konkrétan tudom is hogy hol van, de még 100 méterről se látok egy GWPanthert vagy akár egy GWTigert se.
T32-vel tegnap igy nyirt ki két arty kempirovkán - már az északi zászlóra robogtunk rá jobbról a hegyről az erdőben, tudtuk az artyk ott vannak, de a világért sem lehetett látni őket. Kettőnket szedtek ki úgy, hogy egyszer semm villantak fel.
Persze bajnokság az kell, meg prémium tankok az is kell, meg francia fa az is kell, meg +10 HP a PZII-nek az is kell...
-
bornofakone #29060 hát ensk-en volt rá precedens, h t32-vel akartam bekerülni az ellent, és gw tiger védte a seggüket, TD üzemmódban, lehet véletlen, de map közepén nem tom mit csinált :D és mintha rám várt volna:) annak örültem h nem talált telibe csak majdnem 1550 hp-t vett le, szerencsére maradt 3 hp-m, és megtudtam ölni :)
amúgy az jó ha m41-el ölöd őket :D én is addig akarok eljutni még hw-ig:) nem akarok nagyokba belemenni, m41 ideális lenne még:) legalább aki nálam kiesik rostán azt te elkapod:D
így az igazán jó :) -
Plata #29059 Egyre gyakrabban lehet látni azt is hogy artyk mind valami őrültek együtt támadnak a tankokkal. -
Szintén ugyanezt csinálom én is. :)
Csak én feljebb vittem 1 szinttel. Már az M41-nél járok. Akiket te nem riasztasz el azokat majd elkapom én. ;) Már ha nem fordítva. :D -
bornofakone #29057 rájöttem gyerekek az arty problémára :D
mikor világosodtam meg?!:
robogok t30-al, küzdök épp is-7-el, nekem 500 hp veszteség kb, ő meg már 24-5 %-n kullogott:)erre 1 mennyei áldás jön "mr. bokorban b.szom a nyulat" gw tigertől és meghaltam:@
mérgemben vettem 1 t57-t, aztán cu on :D most tartok m37-nél :DD egyszerűen kész öröm kilőni az ellen artyjait:)
minden egyes csatában csak rájuk vadászok, és utána meg ha meghalt minden arty, akk kamikaze td üzemmód, utána már nem érdekel a játék, csak megpróbálom a kis arty ivadékok kedvét elvenni a játéktól:)
kaptam pár anyázást már mert belőttem a spot-okat szerencsétleneknél:)
szóval reménykedem h 1-2 ember kedvét elveszem az arty-któl:) -
Anno volt egy T32 vita, hogy jó-e. Gondoltam segítek! :D
-
Igen ... ez sajnos egyre gyakoribb. SZtem ez a játék nullázásához közeledve egyre gyakoribb lesz. Minél közelebb a vég annál inkább hősködnek az emberek. Már nem érdeklik őket nagyon a dolgok állása. A játék elején, közepén sokkal megfontoltabb volt mindenki.
A nullázás után jobb lesz szerintem a helyzet. Már nagyon várom, igaz a tankjaimat visszasírom. Drága perzsát főként. A kis aranyos úgy hozzámnőtt már. Mire a T20-23 -al megint elérek oda. Jézusom ....... -
Caen. '44 június 6-tól július 20-ig tartott míg a britek minden szarral (pl. légifölény) a hátuk mögött bevették. :D
Patton meg egy pisztolyhős volt. -
SZU #29053 Biztos leszedett mindenkit 100-ról 10-re, te meg kilődözted őket.
A killek száma nem számít semmit. Ha neked van 4 killed még lehetsz noob.
Tegnap este 0 killel feküdtem ki JT-vel. Pedig 100-ról leszedtem 10-re egy minimaust, akit kilőtt egy KT, majd 100-ról leszedtem kb. 5-re egy másik minimaust, akit fel is gyújtottam olyan 40-en, erre kiszedte egy T29. Majd beledurrantottam egy IS7be pár lövést és egy IS4be is. Aztán elszenderedtem.
Biztos noob voltam a 0 killemmel és pro a többi skilles csávó, akik lehalászták előlem a haldokló nagyvadakat? -
Nazarov77 #29052 Engem egyszer egy 0 killes mögöttem kullogó tigris noobozott le míg én T-44el 4 ellent kiszedtem. Biztos irigy volt mert neki nem maradt semmi :D -
Renegade #29051 másnál is van olyan, hogy egyre ritkább a 10-12:15 csata, tehát ami kiegyensúlyozott? Nálam egyre gyakoribb a 3-7:15. a legsúlyosabb, hogy még olyankor is simán hozza a csapat, ha jó helyen ülök a bokorban a leoval és csak kacsa vadászatot kéne tartani. -
Imation #29050 Kezdem nagyon megszeretni a pershing -et. Nagyon hálás kis gép, hiányozni fog. -
Imation #29049 Ma jó meccsem volt pagorkinon, nálunk 5 pershing az ellennél 5 T-54. Mi értünk fel előbb és onnan durrantottuk szét az összes felfelé igyekvő T-54 et. Nagyon élvezem az ilyesmit, egy kis törlesztés! :) -
Szacsa007 #29048 Ne foglalkozz vele. Vannak hülyék, de inkább mindenki magával foglalkozzon. -
kiskami #29047 Na ma én is megkaptam az első direkt lenoobozásomat, meg gyógyított rendesen egy okostojás. Persze noob vagyok tényleg, de ezt olyan mondja, aki a top közelében volt, kb. a 2. percben kinyíratta magát, utána meg mozizik és osztja az észt.
Használjam a T20 sebességét (alap motor van még), meg nincsen killem???
Jaja, egy su-152, kt meg hummel ellen nyomassam a papírtankom.
A másik díszpéldány azt mondja pagorkin: mentek középre a hegyre vagy meghaltok... Mondani se kell, a nagyszájúak ott is hamar elfogytak.
Rossz szériám volt na... :)
-
pett3rson #29046 Jaja, amikor afrikába partra szerettek volna szállni angolok, még egyezkedni kellett franciákkal, hogy ugyanmá ne lőjetek seggbe minket (mert ugye francia gyarmat volt az a rész), de azért volt olyan amelyik először lőtt rájuk, az elvileg szövetséges egységekre. tiszta baromságok folytak akkor :D -
Adjunktus #29045 lol Monty.Az "Alameini győző".Sokszoros túlerőben,utánpótlással bőven ellátva,kiépített vonalak mögött,egy egyszerű anyagcsatában győzött.
Marha nagy tudomány kellett hozzá.
Az angoloknak kellett egy karizmatikus propaganda figura,és ha már ő egyszer győzött,akkor megfelelt.Alexander tábornok nagyobb tálentum volt nála 10x,viszont nem volt karizmája.
Monty kurva makacs és határozott volt.Még a hülyeségeit is határozottan hajtatta végre.És itt ki is merült nagyjából a tudománya.
A másik ilyen kedvencem,az idegbeteg Patton.Hajszolta bele a halálba az embereit,a saját fényezése végett.Nem volt tökéletes a csávó.
-
davidbog #29044 Ha járatos vagy az adott haditechnikában akkor, az ilyen műsorokat hang nélkül kell nézni. Csak a látványért kell nézni. :D -
Amergin #29043 Monthy egy fasz volt és soha nem győzte volna le Rommelt, ha ő se kapott volna utánpótlást. Csak azért tudta felülmúlni mert volt olaja lőszere és emberanyaga... és Rommel még így is majdnem győzött. -
Atesz91 #29042 Sziasztok!
Már vagy 1 hónapja próbálok normális PZ IV skin-t találni, sajnos nem találtam olyat aminek a crash verziója is meg van csinálva, aztán találtam egy olyat ami városi környezetre van, ahhoz beraktam az alap crash mintát, viszont valamiért néhol a skinben piros foltok vannak, bizonyos részein a tanknak, pl.: lánctalp görgői, kerekei nem tudom hogy kell mondani, szóval közelről pirosas a dolog, illetve az összes tank skinje piros ugyanígy néhol, de csak miután kilőtték.
Arra gondoltam, hogy ha visszatenném az alap Pz IV skint az talán megoldhatná a problémát, tudnátok egy linket ahol az alap skinek megtalálhatók? Vagy valaki fel tudná tölteni nekem?
Előre is köszönöm a segítséget. -
lammaer #29041 Nekem egy kolléga mesélte, hogy a legjobb vadászgépnek az F15-öt hozták ki, merthogy az harci körülmények között sose esett le.
Aztán rágugliztam, dehogynem, csak úgy hirdették, hogy földi légvédelem nem ér, műszaki hiba nem ér...:) -
pett3rson #29040 Ja, ez igen, jellemző, lassan már tényleg nem tudja az ember mit nézzen és minek higgyen, mert már minden ferdén van előadva. Anno Én is csak lestem mikor kihozták a T-34-et minden idők legjobb tankjának..bár ahogy Ők mondták tényleg volt értelme, hát de akkor is....bammeg :D -
lammaer #29039 Én csak a Natgeo, spektrum, Discovery stilusára utaltam :)
Főleg a világ legjobb tankjai, világ legjobb repülői stb stb jellegű műsoraikra :) -
garaib #29038 A Shermant úgy hívták a németek, hogy "Tomy sütő", mert gyakran kigyulladt. :) -
pett3rson #29037 Sok lúd disznót győz effektus inkább, bár kétségkívül érteni kellett a szakmához, tehát nem volt hülye Monty sem. Rommel még a szarból is várat épített, de egy idő után a szar is elfogyott... :) -
lammaer #29036 El tudom képzelni... Rommel okos volt. De montgomery még okosabb, mert legyőzte. UK, US > Németek -
lammaer #29035 Nem koptak ki, csak ezek szerint mind nálam van.. manapság oldalanként 2-4 arty nélkül nincs meccsem..