banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én jobb szeretem medekkel ölni őket. Csak annyi a teendő, hogy az elején kell várni 2-3 percet, amig szétoszlik az ellen illetve az artyk lőnek 1-2-t hogy lássam melyik oldalon ülnek(ugye a tracert látni a világ végéről is), aztán - többnyire - középen átkocogni értük és cappelni.

Ezt csak egyetlen dolog szokta megnehezíteni - az a rühes láthatósági (helyesebben NEM láthatósági) rendszer. Amikor konkrétan tudom is hogy hol van, de még 100 méterről se látok egy GWPanthert vagy akár egy GWTigert se.
    T32-vel tegnap igy nyirt ki két arty kempirovkán - már az északi zászlóra robogtunk rá jobbról a hegyről az erdőben, tudtuk az artyk ott vannak, de a világért sem lehetett látni őket. Kettőnket szedtek ki úgy, hogy egyszer semm villantak fel.

Persze bajnokság az kell, meg prémium tankok az is kell, meg francia fa az is kell, meg +10 HP a PZII-nek az is kell...