418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    A prémium tankok is?
  • Gunslinger
    Az biztos. Minden 50. meccsen van überjó összhang a csapattársak közt, de azokért éri meg játszani.
  • spiczi91
    M4...
  • spiczi91
    Ma meg tudtam venni az M!A3E8at, így megvan T6ig az összes tank, ami létezik... :DDD + egy tigris
  • Renegade
    egyébként meg, ja ahhoz kell tökösnek lenni, hogy az ember vezesse a támadást, hátha még közben jelölgeted is a célpontokat és látod, ahogy becsapódik a tüzérségi tűz, + koncentrált tűztámogatást kapsz, hát olyankor csak úgy pezseg az ember vérében a szerotonin :-)
  • Gunslinger
    Öööö, most is az. GW Tiger van most is és Tier 7.
  • Renegade
    De jó, hogy itt ez a térkép, J3 a hídfőállás, amiről írtam 1 hozzászólással lejebb
  • yossarianHUN
    Most látom Tier 7 lesz a GW Tiger?? Atyaisten...
  • Gunslinger
    Párhuzamosan nem lehet két T9 med? T-43 amúgy még T7-nek is szörnyű gyenge, a Tier 6 német medek erősebbek nála, talán a VK3001H nem, de VK3601H-val T-43 ellen 1 vs 1-ben 90%-ban mindig győztem.
  • davidbog
    Ezek szerint a Panther a T43-al lesz egyenrangú. Fantasztikus. Gondolom jó kis gyengítést kap majd a Panther. Illetve az E-75-re se lehet majd továbbvinni a 8,8 cm L/100-ast.
  • Gunslinger
    Volt egy iszonyú jó köröm az előbb Pantherral Sand River pályán, talán eddig ez volt a legjobb ezzel a tankkal, vagy legalábbis a legélvezetesebb. Nem is a sok kill miatt, ennél volt már jóval több is, meg nem is a sok sebzés miatt, bár nem rossz, ért nekem egy confederate medált, hanem hogy végig szinte legelöl haladtam a támadó csapatban és egyszer sem találtak el, az utolsó ellenséget is én nyírtam ki, aki az ellenség bázisán kempelt és az ellenfél tankjainak nagy részét sebeztem, kilencet a tizenötből, ebből kettő kill. Valami hihetetlen meccs volt, azt hittem már néha, hogy láthatatlan vagyok, összesen egyszer lőttek rám, az is mellé ment. Tegnap pont az volt a bajom, hogy nem egyszer az utoljára életben maradt ellenség utolsó lövése pont engem csinált ki a tömegből, most meg aktív volt a Klingon álcázó meg az energiapajzs vagy én nem tom. :-)

• Renegade
    A dombokat nagyon jegyezd meg, mert minnél nagyobb az arty, annál kevésbé tud a vele átellenes lankára belőni. Nagyon jó példa erre sand river, ha alulról kezd az ember akkor a város jobb csücskétől jobbra lévő nagy domb déli lankája a legidáilassabb fedezék, mind az átkaroló mind a város mellett érkező tankok + artyk ellen. Na ezt is csak az tudja akinek van artyja. Ha az ember csak simán leáll a várostól délre bénázni (mint a játékosok 80%-a) a kis bucka mögött, akkor minimum egy oldalról belőhető.
  • Gunslinger
    Jó ez a kis Wespe, 5 meccset játszottam és ebből 4 victory volt, az elsőt kivéve az összesben volt killem. Malinovkán counter artyztam egyet, megfigyeltem honnan lő egy arty úgy nagyjából, kinéztem egy bokrot, hogy na én odabújnék, ha arty lennék, odadurrantottam és megpusztult az enemy Grille :-D
    Jó ez a műholdas uplink, nem is tudtam, hogy volt már a 2. VH alatt, hehe :-)
    Amúgy baromi unalmas az arty élet, szal hw után nem igen fogom nyomatni sztem, de arra nagyon jó ez a kis betekintés, hogy lássam mik a korlátai. Városi és extrém dimbes-dombos pályán nagyon suxx, de pl. Malinovkán aratni lehet vele.
  • KM
    Ilyennel már én is találkoztam. Lehetséges...
  • Renegade
    na meglett nekem is az első kamikaze felvarrom

Tigris vs T-54 :-)
  • Renegade
    hát vagy ügyes bot, vagy nem túl okos játékos :-)
  • lammaer
    Lehet hogy egyre több a bot?

Múltkor volt alkalmam egyet megfigyelni, fennakadt egy sziklán, és onnantól kezdve ha vmi piros jelent meg a látóterében, azonnal rálőtt... az esetek többségében ez pont azt a sziklát jelentette aminek szemből nekiment.
    Látszott is, hogy a lánctalpak folyamatosan jártak, próbált meg előremenni mintha nem lenne ott a szikla, és lőtt ha vki detektált neki vmit.
  • Renegade
    ma sok papír játszik, lövik a sziklákat mert van mögötte piros pötty
  • Imation
    Az mondjuk aranyos volt mikor pár perc eltéréssel három tank rontott rám hogy leszedjen. Az első egyszerű volt one shot td üzemmódban majd a következőt egy lövéssel leszedtem kb 20 százalékra és addig forgolódtam az első roncsa körül amíg újra töltöttem. A harmadik ua csak ö megpróbálta szitává lőni a roncsot forgolódás közben és még utána f**** y*** zot valami miatt. Ez is valami érdeked véglény volt! :))
  • Eagle16
    Meg egy kis taktikai érzék, sűrűbben rápillantani a minimap-re hogy mi a helyzet. Ha épp nem vagyok nagyon-nagyon messze, akkor én mindig odamegyek ahol látom hogy segítség kell. A nagy fail körök úgy szoktak születni hogy pl. 6-7 gyenge tank találkozik 3-4 erős tankkal, a gyengéknek annyi lesz hamar, aztán máris oda a fél csapat. Az erős tankok meg nem csináltak semmit, mert a másik oldalon kempeltek vagy a felderítőket kergették.
    Ha mindenki jó helyen találkozik össze akkor abból már nem lehet 15:0. A győzelemhez meg néha az is elég, ha 1-2 tankkal több van az egyik kis támadó csapatban, az pont elég hogy az ellen támadó csapatát legyőzzék. Onnantól megvan a fölény ahonnan már nehéz veszíteni.

Sok csatában voltam már, de ahol együtt ment 5-6 tank, egységben, azok ott végigmentek mindenen, kivéve ha a másik fél teljesen bekempelte a másik oldalt, akkor sajnos hiába mennek együtt, hamar kiszedik őket. (a kempelőknél az előny ugye: ők látják meg a támadókat elsőre, pontosabban lőhetnek, esetleg rejtve is maradhatnak) Ez főleg Komarinra és Malinovkára érvényes.
  • V43 1105
    Ez a SU-152 még nagyon gyenguci alapból :(( de azért tetszik! :D
  • lammaer
    Nem vagyok elfogult a tankok irányába, ez a játék tényleg nem bonyolult még ott se, a hangzatos L2P meg "I have skillz" elég szánalmas egy ilyen bonyolultságú játékban. Sokszor csak egy kis józan paraszti ész kéne hozzá, azt annyi.
    Ilyenek hogy:
    - nem egyesével megyünk az ellenségre hanem egy csomóban
    - ha már kimegyek scoutolni ott teszem, ahol a baráti elemek talán még rá is tudnak lőni azokra akiket meglátok
    - tojásrántottához mondjuk nem árt ha van kéznél tojás
    stb.
  • Renegade
    örülök, hogy kiegészítetted a hozzászólásodat :-)
  • lammaer
    Ja, és persze mind azthiszi, maint megnyomja a help gombot, a team tagjai bekapcsolják a teleportot és egy szempillantás alatt ott tudnak teremni, hogy őfelsége szaftos seggét megvédjék a saját hülyeségétől.
  • lammaer
    Ez a randomizálásé...

Intelligencia alatt olyan dolgokat értek, mint hogy az arty player úgy gondolja, elég elmenni a legközelebbi bokorig és onnan szórni isten módban az áldást.
    Aztán amikor kb 5 perc után realizálja hogy nem védi senki, akkor noob teamezik.
    Az hogy legalább néha rápillantson a minimapra és elhúzza két lövés közt a seggét vmi védett helyre... á neeem...
    A legtöbb azt hiszi, a csapat azért van hogy
    A - scoutoljon neki
    B - akár egy IS7 elé is bevetődjön hogy testével fogja fel az artynak szánt skulót...

• Imation
    hát eddig nekem több sikerem volt spg vel td üzemmódban mint normál használatban. Eddig a csúcs egy meccsen 3 kill td módban, hagyományosan volt olyan hogy 12 lövésből egy találat! :) Ez vajon melyik állatka intelligenciája? :)
  • HappyHunter
    De vannak igen jó arty playerek is.
  • lammaer
    Tagadhatatlan, a tankok használatához pedig elég lenne egy rákféle IQja (mert az se túl bonyolult), más kérdés hogy a legtöbb player a papucsállatkáknál maradt meg... igy van az, hogy vannak igen hülye arty playerek is :)
  • lammaer
    Nem hiszem hogy egy amőba "intelligenciájánál" több kell ahhoz hogy minden mapen kb 3 csata után tökéletesen képben legyél az SPG használatával :)
  • Imation
    A tömegek nyomására ma én is vettem egy wespe-t. Hát továbbra sem lesz kedvencem a arty -zás. :-o
    öööö biztos jó ötlet hummel al kezdeni, csak mert azt azért már elég komoly tankok közé teszi!? Azért kicsit szokni kell a gépészkedést az spg vel.
  • yossarianHUN
    Hát majd meglátjuk erre kíváncsi leszek.
  • Gunslinger
    Nem hiszem, hogy gondot fognak belőle csinálni, raknak rá egy 20mm-est, mint a PzII-re és kész. Amúgy szerintem is totál felesleges ide a PzI.
  • Gunslinger
    Hja. Én ma legtöbbet Sand Rivert kapok, utálom nagyon azt a pályát.
  • yossarianHUN
    hát azzal sokra megyünk
  • I.C.ram
    Lehet arra gondoltak, hogy mikor lesz gyalogság is, azzal majd jól lehet írtani a gyalogokat.
  • lammaer
    Azt már megszoktam, hogy a balancer KT-ket meg T32-ket tekint a t54-el egyenrangú ellenfeleknek.

De hogy mostmár az IS is annyira jó, hogy egy T-54el kelljen egyensúlyozni a túloldalon...

• I.C.ram
    Dejó lenne, ha ki lehetne választani, hogy melyik pályákon akarsz játszani. tököm ki van már a sok Komarin, Campinovka szartól.
  • yossarianHUN
    Hét de azokon mindegyiken ott a történelemhű fegyver a 75 milis meg a 88-as legfeljebb lecseréled egy 105-ösre ami már ugye fantázia szülemény. De a Pz I-es történelemhű fegyverzete a két MG13 géppuska azzal meg nemtom hogy fog bármit is kilőni...
  • Gunslinger
    A PzIV-en sem volt soha 105mm-es löveg, de még a Királytigrisen sem :-)
  • Gunslinger
    Annyi free XP-m nincs, 35 ezer vagy mennyi kéne ahhoz, 6K-ból vettem meg, első csatámat le is nyomtam vele, volt már két sebzésem, lol. :-D