A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meg egy kis taktikai érzék, sűrűbben rápillantani a minimap-re hogy mi a helyzet. Ha épp nem vagyok nagyon-nagyon messze, akkor én mindig odamegyek ahol látom hogy segítség kell. A nagy fail körök úgy szoktak születni hogy pl. 6-7 gyenge tank találkozik 3-4 erős tankkal, a gyengéknek annyi lesz hamar, aztán máris oda a fél csapat. Az erős tankok meg nem csináltak semmit, mert a másik oldalon kempeltek vagy a felderítőket kergették.
Ha mindenki jó helyen találkozik össze akkor abból már nem lehet 15:0. A győzelemhez meg néha az is elég, ha 1-2 tankkal több van az egyik kis támadó csapatban, az pont elég hogy az ellen támadó csapatát legyőzzék. Onnantól megvan a fölény ahonnan már nehéz veszíteni.
Sok csatában voltam már, de ahol együtt ment 5-6 tank, egységben, azok ott végigmentek mindenen, kivéve ha a másik fél teljesen bekempelte a másik oldalt, akkor sajnos hiába mennek együtt, hamar kiszedik őket. (a kempelőknél az előny ugye: ők látják meg a támadókat elsőre, pontosabban lőhetnek, esetleg rejtve is maradhatnak) Ez főleg Komarinra és Malinovkára érvényes.