banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Volt egy iszonyú jó köröm az előbb Pantherral Sand River pályán, talán eddig ez volt a legjobb ezzel a tankkal, vagy legalábbis a legélvezetesebb. Nem is a sok kill miatt, ennél volt már jóval több is, meg nem is a sok sebzés miatt, bár nem rossz, ért nekem egy confederate medált, hanem hogy végig szinte legelöl haladtam a támadó csapatban és egyszer sem találtak el, az utolsó ellenséget is én nyírtam ki, aki az ellenség bázisán kempelt és az ellenfél tankjainak nagy részét sebeztem, kilencet a tizenötből, ebből kettő kill. Valami hihetetlen meccs volt, azt hittem már néha, hogy láthatatlan vagyok, összesen egyszer lőttek rám, az is mellé ment. Tegnap pont az volt a bajom, hogy nem egyszer az utoljára életben maradt ellenség utolsó lövése pont engem csinált ki a tömegből, most meg aktív volt a Klingon álcázó meg az energiapajzs vagy én nem tom. :-)