418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #29554 Hagyjuk, nem érdemes. Ő itt a legnagyobb tank szakértő. -
most nagyon okos vagy belekötsz az urbanlegend részbe ami meg nem olyan hazudozás mint amit te szoktál irogatni szvsz erről ennyit nem hogy csak ki tud lőni a GWtiger 1 lövésből de több mint 30%ra is képes pl ha eltalálja a gastank-et
+ha neked úgy kényelmes hogy nem hiszed el akkor isten áldjon -
Imation #29552 Hm a kedves dev ek kirakták a stat os a 'Kill the Mod' event ről.
Ami engem legjobban érdekelt azt is kigyűjtötték:
We used a total of
17 IS7's,
1 IS4,
3 T54's,
5 Object 704's,
2 SU-14,
7 Object 212's,
44 Maus's,
17 Panter-II's,
1 JagdTiger,
3 GW Panther's,
1 T30,
18 M26 Pershings,
10 M40/43's and
1 Leichttraktor over the course of 15 battles we did there, with 10 wins, 4 losses, and 1 draw. -
Renegade #29551 na ha már tények:
ha az IS7 szemben áll veled akkor GW tiger 30%-ot szed le belőle (véletlen sem 100-at), az egérből 20-25%-öt (tesztelve)
ha az is7 az oldalát mutatja akkor 70%-ot
ha nem tudod átütni (pzIV, LOL)az nem azt jelenti, hogy nem lehet, hanem, hogy te nem tudod! figyelembe véve, hogy az egér frontja JELENLEG 100mm, és a tigris is kényelmesen átlövi, úgy meg pláne vicces amit írtál
előtted is ott a remek lehetőség, irány teszt csata, összefoglalóval, páran már megtettük...
hogy lehetsz ennyire értetlen, a német ágat folyamatosan buffolják, nem kell hozzá nagy ész, hogy kitaláld, hogy miért...
ja és pont addig fogom "fújni" amíg ki nem javítják ez ilyen egyszerű
ok, urban legend/ nem legend:
:-)
itt az én érvem: ha ismerté válik egy hiba egy játékban, akkor szerinted mennyi idő kell annak javításához?
Szerintem nem 8 hónap. :-)
Én összesen ezt nem értem, s igen SZERINTEM rossz indulatból nem javítanak bizonyos hibákat (vagy üzleti megfontolásból mert a exorosz közösségnél fizetős), 1-2 patch alatt.
fura, ha azt gondolod, hogy ez így most balanceolt :-(
-
1.hagyjuk már ezt a lenéző lekicsinyítendő hsz-t mert elég unalmas
hogy te a qva nagy szaktudásoddal megmondod a szegény kezdő srácnak a tudományodat
2. urbanlegend-en mit nem értesz???
3.célozgathatsz te már 200méteren is vagy 1-en akárhova mert NEM te döntöd el hova menjen a lövedék hanem ez random dolog egyszer fent egyszer lent egyszer jobbra egyszer balra hord az a xar kamu fasság
(mintha akkora tényező lenne párszáz méteren a szél de ebben a játékban konkrétan minimum tájfun vagy orkánról van szó ami egy tanknyival mellé tud lőni e helyett igazán betehetnék ha már nem adtak szélmérőt a ge** azt hogy annyival csak felé kellene lőni mint valójában mert azt ugye tudod te is remélem hogy a sniperkedés nem úgy működik mint a gagyi játékokban mert csak 1 adott távolságra tudod beállítani a célkeresztet pl 50m ott van a közepe de ha 100-ra akarsz lőni annyival fölé kell számítanod a lövést)
4. ha meg annyira veterán lennél azt is tudnád hogy a kör összehúzódási idő után 3másodpercel fog csak pontosan lőni(ultrapontosan középre kb2ből 1x) azt is csak álló célpontra mert ha elmozdítod kezdheted előröl a ceremóniát -
szószó látom figyelmesen átolvastad és értelmezted mindezt kevesebb mint 2perc alatt
congratulations -
TDantes #29548 Amiket említesz, azért nem tudod átütni, mert rossz helyre célzol/ van egy 25% szorzó a játékban/ a másik tank pilótája ügyes volt, és úgy forgatta a tankját, hogy lepattanjon róla a lövés.
Csak a korrektség kedvéért mondom. -
látom még mindig a régi nótádat fújod 
szerintem már 1x igazán felébredhetnél a mélységi kómádból
mert nem igaz amit mondasz minden tanknak megvan a maga előnye és hátránya ebben a játékban és nem kimondottan csak brahiból szándékosan az egyik ágat varázsolják halhatatlannak a másikkal szemben
szószó summa summárum a játékkal és hibáival van komoly probléma nem pedig félreértelmezve az urban/városi legendákkal
mert ha ebből indulok ki ahogy te is:
(csak néhány példa mert mind a 3ágon van némi tapasztalatom)
pl -akkor az amcsi ágat nerfelték és a német ágat buffolták
mert T32ben ülve a PanzerIV-et 1körben többször se tudtam átlőni didn't pen és a KT szemből szinte sebezhetetlen mert sokszor átütni se tudom
-orosz ágat nerfelték a német ággal szemben mert használhatatlan az orosz ToP heavy ágyúja mert nem hogy a maust de a VK45öt nem bírja átütni (vk45-öt szemből)
+lassú a kör összehúzódási idő és elég pontatlan az ágyú
+1lövéses halál bejátszik
+ a felső páncélzat kereken nulla zéró 0 hiába vennék rá arty ellen +15%os spall liner-t rétegelt péncélzatot
(0+15%=0)
amúgy vettem is +páncélzatot de semmit nem ér és simán kiszedhet az arty 1lövésből IS7el
NEM 1x lőttek már ketté idáig konkrétan 12x
a német ágat nerfelték az orosszal szemben mert azt már ismerjük a te sírásaidból
könnyen leég, lassú, gyengébb páncélzatú stbstb..
-
lammaer #29546 Ha nem ammo rack amivel instant megölöd a t54-et akkor mi?
Tényleg kiváncsi vagyok a konkrétumokra.
T-44 az köztudottan ammorackos, én arra utoaimmal lövök, vagy manuálisan a torony hátulját. Ha ere gondolsz a T54-nél, az nem újdonság, lehet rá esély de közel sem akkora mint a T44-nél.
Ha nem, szivesen várom a tippet, mire lőjünk. Akár training battle keretében is... -
Renegade #29545 én egyszer szedtem ki IS7-et oldalról 70-80%-ról
Illetve ha minden igaz amikor Szakesszal teszteltünk, akkor mondott két érdekes dolgot:
meglőttem a hasát és ammo rack lett belőle, illetve egyszer átsuhant rajta lövedék (nem sebezte) és mögötte csapódott be. :-) -
peter9228 #29544 Én lőttem már ki IS-7et szemből IS-7el egy lövésből:) -
Renegade #29543 1. MMO-ban azt hittem van balance...vagy, ha indul az éles és mondjuk már eljutsz az IS3ig és egyszer csak úgy döntenek a fejlesztők, hogy ok, a német ágat szanaszét buffolják ÉS nerfelik a szovjet ágat akkor, ha te ezen felháborodnál az "vinnyogás" lenne? Erre azért pofátlanság lenne azt mondani neked (tekintettel a beleőlt idődre, meg mondjuk még tetszenek is), hogy ej, ne rinyálj válaszottál volna német, vagy amcsi ágat!
2. KV3-ig, T-54-ig, az egyik sem robbant még fel, csak úgy
4. szovjet bug: t-54 elől is hordja az üzemanyag tartályait, viszont azt látod, nem tudom, hog az csak lassít, vagy pukkanhat is -
Az nem megoldás ha azt mondod hogy használja mindenki az OP tankot...valami balansz kéne, különben mi a fenének csinálták meg a másik két T9-es med.-et?
Én csak szovjet tankokat láttam egy lövéstől halni. (főleg T-43-at, T-44-et, T-54-et, de KV-3-at, Is-4-et is) bár volt egy gyanús eset mikor az E8-as Shermanből egy lövéssel kiszedett egy Is-3...hát az fura volt, de azon kívül semmi, pedig összességében már szerintem 15-20k csatánál simán járok tavaly óta. -
virkir #29541 1. nem igazán úgy jön le mintha tudná mert akkor használná és nem vinnyogna
2. talán próbáld ki mivel orosz vonalon ha jól látom nem igazán van tapasztalatod
3. ezt nem vitatom
4. mint már írtam van bug orosz vonalon is viszont az tény, hogy a németnél sokkal több
-
Renegade #29540 motor elől-hátul, lyukas páncél, gyengített páncél, no hulldown, jpzIV ágyú statok -
Szakesz #29539 A láthatóságon mik azok a bugok? Gondolom a számtalan bugból párat fel tudsz sorolni. :) -
Renegade #29538 látom új vagy, összefoglalom a témát:
-mindenki tudja, hogy bármelyik tank választható
-nincsen olyan tank a játékban ami csak úgy felrobban (persze ettől még hihetsz ebben)
-a játékosok zöme elfogadta, hogy a szovjet tankok erősebbek a német riválisuknál, hol csak egy picit, hol röhejesen (kivéve a t7 med ágat). Ezt a T-54el kapcsolatban az egyik fejlesztő is megerősítette (azoknak is legyen sikerélmény akik ügyetlenek). Ennek fényében vicces, hogy panaszkodsz a t-54re.
-a fejlesztők elfelejtették közölni a játékos állománnyal, hogy telerakják (bennehagynak) számtalan buggal, ami csak a német tankokat sújtja
-
virkir #29537 Ez nem volt annyi de jobban jön ki.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/04/shot_709.jpg
Itt ragadnám meg az alkalmat a tankvezető társakat megkérném vegyen mindenki arty-t és menjen naponta pár kört kizárólag arty vadászat céljából.
Azt tapasztalom egyre inkább terjed, hogy az arty-k addig amíg nem nyírják ki egymást addig nem nagyon foglalkoznak mással.
Szerencsénkre. -
Gunslinger #29536 Wehehe, jól leirtottad az artykat, ügyes :-) -
virkir #29535 Nem, amiről még tudok az a T-44-is.
Használtam, használom mindkettőt német vonalon a heviket és érdekes módon ott egynél még hasonlóvak sem találkoztam.
Amúgy nem értem ezt az állandó vinnyogást, semelyik tank nincs letiltva a játékban nyugodtan kifejleszthette volna aki akarta. -
Renegade #29534 tehát szerinted a játékban lévő, közel száz jármű közül a t-54 az, amit a t tankgyár (szponzorálják a fejlesztőket) és a szovjet tank imádatt ellenére úgy csináltak meg, hogy egy átlagos 200-400at sebző ágyú ki tudjon lőni akkor is, ha 100%-on van? -
Szakesz #29533 Ez most jól esett. :) -
virkir #29532 Köze nincs az ammo rack-hez. -
lammaer #29531 Ammo racktól BÁRMI meg tud halni egy lövéstől, ez nem T54 specifikus. -
virkir #29530 Például, hogy egy lövéstől is tudnak halni ha tudod hova kell lőni? -
lammaer #29529 Szacsa: a P2-nek az ágyúja (amivel megölt 10x is) remek. Akárcsak a Pershingé.
A bibi a T9es P testvérek esetében a páncélzatban és a mozgékonyságban van. A Pershing és a P2 nagyon jól átlőhető még szemből is, mindkettő jó magas is, a mozgékonyságuk pediglen átlagos. A Panther pedig tapasztalataim szerint nagyon jól világit még fényes nappal is.
-
lammaer #29528 Milyen gyengesége van a T54-nek ami a P2nek nincs? -
lammaer #29527 Irtam tegnap, mostmár Tier7-es heavyk ellen is berakja a T-54et ez a "folyamatosan fejlesztett" balancer.
-
garaib #29526 Kb. 3db Tigris tud elbánni 1 db. T-54-el, iszonyat jó a balnce és mostanában egyre többször tapasztalok hasonló helyzetet.
Jót tesz a HardWipe a játéknak, már alig várom.
-
SZU #29525 Az lehet, de itt 7+2Panther 2 van, velük szemben meg alacsonyabb tierű heavyk vannak java részt. -
zsupeti #29524 Múltkor én 8cat linkeltem be.
-
SZU #29523 Miért van a Tigerek ellen TigerII, meg T54 rendelve? -
garaib #29522 Vajon melyik oldal győzött? :)
Borzasztó!!!! Miért nem gyengítik már a T-54-et?
Lassan elérjük, hogy mindenki csak azzal fog menni és akkor marha sokszínű lesz a játék.
15db t-54 vs. 15db t-54 szép kilátás.
-
Azt jelöli hogy platoonban vannak. -
MuldR #29520 Már akartam kérdezni, hogy a nevek mellett az az ezust-arany 1 és 2 mit jelent? -
spiczi91 #29519
-
Renegade #29518 comment nélkül
-
Plata #29517 Ez a kettő rám mászott. -
Nazarov77 #29516 Én játszottam T-54el is meg P2vel is mind a 2 tank nagyon jó, megvan a saját gyengeségük, erősségük. -
Szacsa007 #29515 Nem értem én ezt a P2 mizériát. Tegnap csak a P2 lőtt ki legalább 10x. Nem azt mondom, hogy OP, de nem gyenge az biztos. Bár nekem nincs, de az tuti, hogy ez is olyan dolog lehet, hogy akinek van az még erősebbet szeretne. Én tegnap már agyvérzést kaptam tőlük, de nem csak én. Mert oké, hogy béna vagyok és nem tudok játszani, de hogy senki sem? Mert ugye mégis fura, hogy bejön a bázisra, kilő három tankot és elmegy 15 %-on. Pedig belelőttem nem is kis tankkal (TD), de fel sem vette, a második kicsit sebzett rajta. Aztán kilőtt engem is. Szóval akinek ilyen van csak örülhet, mert szerintem jó kis tank.