banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    na ha már tények:

ha az IS7 szemben áll veled akkor GW tiger 30%-ot szed le belőle (véletlen sem 100-at), az egérből 20-25%-öt (tesztelve)
    ha az is7 az oldalát mutatja akkor 70%-ot

ha nem tudod átütni (pzIV, LOL)az nem azt jelenti, hogy nem lehet, hanem, hogy te nem tudod! figyelembe véve, hogy az egér frontja JELENLEG 100mm, és a tigris is kényelmesen átlövi, úgy meg pláne vicces amit írtál

előtted is ott a remek lehetőség, irány teszt csata, összefoglalóval, páran már megtettük...

hogy lehetsz ennyire értetlen, a német ágat folyamatosan buffolják, nem kell hozzá nagy ész, hogy kitaláld, hogy miért...

ja és pont addig fogom "fújni" amíg ki nem javítják ez ilyen egyszerű

ok, urban legend/ nem legend:
    :-)

itt az én érvem: ha ismerté válik egy hiba egy játékban, akkor szerinted mennyi idő kell annak javításához?

Szerintem nem 8 hónap. :-)

Én összesen ezt nem értem, s igen SZERINTEM rossz indulatból nem javítanak bizonyos hibákat (vagy üzleti megfontolásból mert a exorosz közösségnél fizetős), 1-2 patch alatt.

fura, ha azt gondolod, hogy ez így most balanceolt :-(