banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    látom még mindig a régi nótádat fújod
    szerintem már 1x igazán felébredhetnél a mélységi kómádból
    mert nem igaz amit mondasz minden tanknak megvan a maga előnye és hátránya ebben a játékban és nem kimondottan csak brahiból szándékosan az egyik ágat varázsolják halhatatlannak a másikkal szemben
    szószó summa summárum a játékkal és hibáival van komoly probléma nem pedig félreértelmezve az urban/városi legendákkal

mert ha ebből indulok ki ahogy te is:
    (csak néhány példa mert mind a 3ágon van némi tapasztalatom)
    pl -akkor az amcsi ágat nerfelték és a német ágat buffolták
    mert T32ben ülve a PanzerIV-et 1körben többször se tudtam átlőni didn't pen és a KT szemből szinte sebezhetetlen mert sokszor átütni se tudom

-orosz ágat nerfelték a német ággal szemben mert használhatatlan az orosz ToP heavy ágyúja mert nem hogy a maust de a VK45öt nem bírja átütni (vk45-öt szemből)
    +lassú a kör összehúzódási idő és elég pontatlan az ágyú
    +1lövéses halál bejátszik
    + a felső páncélzat kereken nulla zéró 0 hiába vennék rá arty ellen +15%os spall liner-t rétegelt péncélzatot
    (0+15%=0)
    amúgy vettem is +páncélzatot de semmit nem ér és simán kiszedhet az arty 1lövésből IS7el
    NEM 1x lőttek már ketté idáig konkrétan 12x

a német ágat nerfelték az orosszal szemben mert azt már ismerjük a te sírásaidból
    könnyen leég, lassú, gyengébb páncélzatú stbstb..