418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #29834 Vannak lőrések a falon, amiket remekül lehet alkalmazni az ellenség megtévesztésére, terrorizálására, és nem utolsó sorban segít, hogy nagyobb eséllyel úszd meg az esetleges lövéseket.
Ha tüzetesebben megvizsgálod, biztosan ráfogsz jönni erre. :) -
SZU #29833 Olyan fedezékeken lőnek át, amit lerombolhatatlan. Pl. az új városos pályán a házak sarkán át. Konkrétan a falból kijön egy kondenz csík és én sérülök. Miközben én az ellenfelet nem látom, csak a minimapon. -
garaib #29832 Ezért sem értem, hogy mi a bánatért nem variálják úgy át az álcázási rendszert, hogy lövés után igen is jelenjen meg a tank egy rövid időre.
Rémlik, mintha a béta elején így lett volna. -
Nazarov77 #29831 Érdekes kép az biztos videóból lett print screenezve nem én csináltam de az 100% hogy így fog kinézni az 105ös ágyú mert szintén videóban egy pillanatra feltűnt ingame ezzel az ágyúval. A képen más érdekes dolog is van még nézd meg a KT frontpáncélját csöppet vastag. -
ilsalon #29830 Azt kemény volna valóban lemodellezni, hogy mekkora port csináltak ezek a dögök menet és lövés közben. Na meg ha átmentek házakon.
Percekig nem látna senki semmit.
-
az biztos wallhack az nem volt 
ha meg eltaláltál egy hegyet ott kőkövön nem maradt főleg azok a szép nagy ágyúk jó kis hegyomlásokat csinálhattak -
davidbog #29828 Ez is igaz. Nem is nagyon volt a 60-as évektől olyan löveg, amin ne lett volna csőszájfék vagy füstelszívó. -
davidbog #29827 A tank adatlapján lehet is látni, hogy a sebzés 300, a RoF 8, a penetration talán 234 mm. Valószínű a szeptemberi patch előtti kép, akkor volt ilyen fix értékű átütés, sebzés. És a kiegészítők helyei is hiányoznak a lőszerek mellöl. -
davidbog #29826 A kép szerint az ágyú 8,8 cm L/100. Nem tudom hogy valóban az és ha az hogyan került rá. De jó hosszú és elfogadnám a KT-re azt az ágyút. -
ilsalon #29825 Néha megesik, hogy a tank mögött porzik a hegy, amikor rálövök. Ilyenkor elgondolkodom, hogy biztos valamilyen modern technológiával kivetíti a hologramját az ellen, miközben a járgány láthatatlan. Én meg beveszem a cselt és bőszen lövöldözöm az illúziót. Vagy ilyen még nem volt 50-60 éve? 
-
+biztos a JT bekapcsolta a mágneses lövedék taszító erőterét xD -
Wlanseraf #29823 Biztos azt gondolta hogyha eléggé meg gyengíti akkor utána oneshotol:D -
áh szokásos helyen volt prohorovkán -
Oddball29 #29821 Modern füstelszívó nélkül pedig akkora port csinál csőszájfék nélkül minden lövés után, hogy percekig ki se lehet látni utána a tankból:). -
virkir #29820 Ja a legnagyobb idiótát ki is felejtettem aki Ferdinand-al 10x lőtte le a lánctalpamat a Maus-ról sebzés nélkül és még akkor sem esett le neki, hogy ott ahol lő nincs értelme pazarolni a lőszert. -
A mai patch-el frissült a magyar verzió is ha minden igaz. Ha találtok hibát benne azt jelezzétek nekem pm ben vagy a hivatalos fórumon itt LINK
Előre is köszönöm! -
virkir #29818 Irigylem a problémáidat ezekkel már megtanulhattunk együtt élni.
Engem sokkal jobban zavar amikor olyan napokat kapok mint tegnap előtt amikor átlag 10 körből 1 nyerőbe kerültem.
Vagy tegnap, igaz kicsit jobb volt de ettől függetlenül a sárgaházban még mindig nem fejezték be a festést amint tapasztaltam.
Leginkább egerésztem tehát láthatták nem tegnap regeltem erre megint alig hallgatnak az okos szóra.
Példa1.
Himmelsdorf-on ugye a vár alatti utcán jönnek jellemzően a lassú nagyok erre ketten egy KV-3-al maradunk ott védeni vagy nyomulni.
Na mi jön szembe? Természetesen az ellenfél károm Object 704-ese egy IS-4 meg az aprólék. Volt is időm vagy három lövésre ami még nem is lenne baj de többi hüje simán szétlövette magát a másik oldalon meg a hegyen ahova természetesen a villámgyors VK4502 megy fel.
Mondjuk a következő körben Pagorki-n azért meg volt az elégtétel mert az előbbi két Object platoon-ban volt egy GWPanther-el és az egyik TD-t meg az artyt én lőttem ki a a másik TD-t meg sebeztem mert a cap huszárok megint befoglaltak ahelyett, hogy irtottunk volna.
Példa2.
Szintén itt Pagorki-n a jobbik oldalról indultunk délről.
Na ugye itt a gyors medek első feladata lehetőleg elfoglalni a dombtetőt, erre két PantherII szintén platoon-ban beáll a déli középső domb mellé kempelni, hogy majd onnan lövöldöznek valakit.
Mindig csodálkozok hogyan van ez ha eljut eddig a szintig akkor sincs még egy minimális taktikai tapasztalat, tudása sem.
Vagy mint egy fórumról ismerős játékos aki folyamatosan rakja be a képeket, hogy mekkora ász mert kilő 6-8 ellenfelet Tier 4-6 kategóriában aztán mikor beszáll platoon-ba T-54-el kiderül, hogy ezt úgy éri el, hogy kempel a bázison és bevárja a leamortizált 10-20%-os ellenfeleket és azokat szedegeti, ki én meg vazze Maus-al megyek arty-t vadászni meg lassan összejön már egy scout medál is annyi a felderítésem körönként.
Komolyan fontolgatom, hogy a wipe után törlöm a játékot az ilyen idióták miatt. -
ilsalon #29817 Nem feltétlenül bug, mert:
- kilóghat valamid a fedezék mögül, amit ő lát és rá tud célozni
- vannak olyan épületek, amiknek van árkád része, lehet, hogy te nem látod az ellenfelet, de ő lát és át is tud lőni
-kisebb épületeken, amiken amúgy is át tudsz menni, át is lehet lőni
-
Iron Hawk #29816 Jönnek a javítások, de a játék semmit sem javul, nagyon sok hiba van benn!
Nagyon idegesít pl. amikor bokorba ruszki tankkal álcahálóval állok, jön szembe valami, 5m-re odajön és nem lehet látni(pl.704-es)!!!
Arról nem is beszélve, hogy tegnap úgy indult a játék, hogy 12- en voltunk 15 ellen.Így indított nem lépett ki senki!
-
SZU #29815 Azt utálom a legjobban, amikor városi pályákon a sarkon falakon keresztül lőnek meg.
1. Nekem miért nem sikerül?
2. Hogy talál el, ha nem lát?
3. Mikor javítják ki ezt? =) -
ilsalon #29814 Lehet, hogy valami budi mögött volt.
Én jártam úgy, hogy a széttaposott autó állította meg a lövedéket vagy háromszor. Az volt a mákom, hogy az ellenfélét is megfogta. -
dejó gondoltam végre van egy kis szabadidőm játszani... ilyen az élet -
ilsalon #29812 Most éppen maintenance van.
http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/release_v06310_patch_april_7
-
Nazarov77 #29811 Azért nem megy mert patchelnek kb 13:00ig fog tartani utána jó lesz. -
Azóta már megpróbáltam letölteni és felrakni a 3.8 ról 3,9 re patch et, de azt mondja nem lehet felrakni. -
Hello!
Akartam most egy kicsit tankozni, de amikor elindítom a játékot, kiírja hogy latest version megy nekem, de amikor beérek a bejelentkezéshez, és rányomok a belépésre akkor kiír egy piros szöveget, de nemtom elolvasni mert azonnal kidob a játék firefox ba ahol megnyitja a wot letöltési oldalát és nemtom miért csinálja . Valaki másnak volt már ilyen és ha igen mi a megoldás ? -
SZU #29808 Mennyivel szebb így! -
Nazarov77 #29807 Már az előző patchben is javították volna de kimaradt valamiért, így fog kinézni 105 L/68 ( ugyan úgy mint a vk45ön ) :
-
vannak érdekességek 480méteren 3x egymás után nem találom el a JT oldalról xD
pedig már nagyon erőlködtem kör összehúzva és még +egy imát is mondtam kb3sec de nem jött össze erre mondom ok ennyi balszerencse után már csak jobb lehet és rá húztam a célkeresztet a 620méteren lévő vk3001H-ra azt bezzeg kapásból kiszedtem
-
davidbog #29805 Ezt értem és tudom. Nem ez volt a bajom. De mindegy is, hogy min problémáztam, jobb ha nem kavarok meg vele senkit. Amúgy is csak spekuláltam. -
davidbog #29804 Csőszájfék nélkül valóban nagyobb a sebesség, de nagyobb az esélye, hogy a lövedék mögötti nagyobb nyomás jobban kitéríti a lövedéket és bukdácsol, kicsit oldalasan csapódik be stb. Meg aztán jó dolog az is, ha kisebb erőt kell csökkenteni. Szerintem a szárnytabilizált lövedékekig mindenképp előny a csőszájfék. Nagyon sokáig voltak jelen a szőszájfékes ágyúk.
Tényleg a 12,8 cm Pak 44-es csőszájfékére hasonlít a 130 mm-esé. Jó gyorsan másolhattak az oroszok, mert '44 végén már ilyet alalmaztak az ISU-122-3 122 mm S-26-1 jelű ágyúján. Mondjuk nem voltak megelégedve a teljesítményével.
Érdekes módon a magyar wiki is elég részletes a Jagdtiger leírásánál. A Henschell görgő 200 kg a Porsche majd 500 kg. De a Porsche mindeképp jobb a szerelhetőség miatt.
Jó magas a KT, azt se értem miért ragaszkodtak annyira az elöl lévő hajtott lánckerékhez. Lehet összeírom ma éjjelre, hogy mi a véleményem német nehézgépekről és kialakításulról.
Eagle: Nekem is a kedvenc harckocsim a KT. Azért mert szép, arányos. De aztán azonnal követik az IS harckocsik. Csak a futómű dönt a KT javára. :D Akármilyen szar az átlapolt futógörgő, azzal vigasztalhatjuk magunkat, hogy legalább szép. :)
Nekem sokáig nem tűnt fel a hibás lánctalpa. Csak éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem vettem észre. -
3. az a Penetration Multpliers szorzói csak (horizontális) vízszintes forgatásra, döntésre érvényes
de (horizontális) függőlegesre is lehet alkalmazni csak akkor át kell cserélni az értékeket
pl ami 60°(1.15x) vízszintesen
az 30°(1.15x) függőlegesen -
davidbog #29802 Szerintem úgy lenne logikus, hogy a páncélhoz hozzáadja. Ahhoz mindig hozzáadja, ha nem 90°-os. Elég valószínű hogy hozzáadja, hiszen át lehet lőni a VK4502 homlokpáncélját. Ha csak 40°-os lenne sokkal ritkábban ütnék át, eleve 264,5 mm-ről indulna a homlokpáncélzata. -
ilsalon #29801 Hogyan blokkoljunk átjárót 88-as ágyúval. 
-
Csak a KT-n hibás az L/68, konkrétan ugyanaz a modell mint az L/71-es, semmiben sem különbözik. Majd javítják a 0.6.4-ben valószínűleg. -
CaRiuS #29799 Miért u.o vastag és hosszú az L/71 es és a 10,5-ös L/68-as ???
annyira nem zavaró de azért ilyet mégse kéne... -
zoltang #29798 A KT-hez így terveztek a németek:
12,8 cm-t nem mértem le a VK-án. :)
A csőszájfék nélkül jobb mert nagyobb a csőtorkolati sebesség is. :)
A JT lövegpajzsa elég hatékonynak néz ki, bár csak tényleg jól lett volna a WoT-ban is megcsinálva...
Én szeretem a JT-ét, lehet vele "terrorizálni". :D
Azért érdemes megnézni Porsche azt a futóművét ami a JT-én "futott be", váltva a korábbi Henschel féle átlapoltat. Olcsóbb, könnyebb, gyorsabban előállítható, jobb ("épphogy" átlapolt, talán 1 db. KT-re is felrakták) .... Voltak forradalmi ötletei. :)
A KT lehetne laposabb is ha nem elöl lenne a hajtott kereke. Én szeretem a Porsche tornyot, jól áll a KT-nek.
A lyukacsos csőszájfék eléggé a német 12,8 cm-es PaK -ra hasonlít... :)
A leghatásosabb volt ez a fajta a háború végén a németektől (a korábbiakat is a németekről koppintották az oroszok, 2 kamrás).
-
yossarianHUN #29797 kép
Jó kis tank ez az IS3 :) Merem állítani ez volt eddigi legélvezetesebb meccsem. 7:1-ről hoztuk vissza a végére csak én meg a KT-s srác maradt lekaszaboltunk vagy 6-7 ellent aztán megbeszélésre szétváltunk én elmentem foglalni ő ott maradt a bázisunknál és noha már mindkettőnknek elfogyott az AP-ja HE-vel is hősiesen lekaszabolta az utolsó rárontó KV3-at és VK3001P-t. Komolyan mondom csodákat lehet művelni ha legalább egy ember értelmes a csapatban képes a kooperációra és valami jobbféle vas van alatta. -
"Egy eset kimarad: Ha dontött páncélra lövök pontosan 90°-ban. Az előbbiek alapján a pozició szögén nem változtat semmit, mert nincs mit. De a páncélhoz hozzáadja a 10°-ot."
szerintem ilyenkor nem ad hozzá semmit legalább is úgy lenne a logikus ha már voltak olyan rendesek azt nem lepéldázni
-
Van pár ilyen modellezési hiba...de szerintem ha beírja valaki a hivatalosba akkor javítják. Ez volt a Tiger II lánctalpával is, túl keskeny volt. Igaz hogy jó pár hétbe tellett, de javították. (amúgy érdekes módon amíg nem olvastam hogy hibás a talpa, nem is vettem észre, nem nagyon figyeltem, de aztán meg szörnyülködtem hogy jaj, ez meg hogy néz már ki :D)
Legszebb tank: Királytigris bármelyik toronnyal.
Kifejezetten ronda: VK3001 P :)