A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #29818 Irigylem a problémáidat ezekkel már megtanulhattunk együtt élni.
Engem sokkal jobban zavar amikor olyan napokat kapok mint tegnap előtt amikor átlag 10 körből 1 nyerőbe kerültem.
Vagy tegnap, igaz kicsit jobb volt de ettől függetlenül a sárgaházban még mindig nem fejezték be a festést amint tapasztaltam.
Leginkább egerésztem tehát láthatták nem tegnap regeltem erre megint alig hallgatnak az okos szóra.
Példa1.
Himmelsdorf-on ugye a vár alatti utcán jönnek jellemzően a lassú nagyok erre ketten egy KV-3-al maradunk ott védeni vagy nyomulni.
Na mi jön szembe? Természetesen az ellenfél károm Object 704-ese egy IS-4 meg az aprólék. Volt is időm vagy három lövésre ami még nem is lenne baj de többi hüje simán szétlövette magát a másik oldalon meg a hegyen ahova természetesen a villámgyors VK4502 megy fel.
Mondjuk a következő körben Pagorki-n azért meg volt az elégtétel mert az előbbi két Object platoon-ban volt egy GWPanther-el és az egyik TD-t meg az artyt én lőttem ki a a másik TD-t meg sebeztem mert a cap huszárok megint befoglaltak ahelyett, hogy irtottunk volna.
Példa2.
Szintén itt Pagorki-n a jobbik oldalról indultunk délről.
Na ugye itt a gyors medek első feladata lehetőleg elfoglalni a dombtetőt, erre két PantherII szintén platoon-ban beáll a déli középső domb mellé kempelni, hogy majd onnan lövöldöznek valakit.
Mindig csodálkozok hogyan van ez ha eljut eddig a szintig akkor sincs még egy minimális taktikai tapasztalat, tudása sem.
Vagy mint egy fórumról ismerős játékos aki folyamatosan rakja be a képeket, hogy mekkora ász mert kilő 6-8 ellenfelet Tier 4-6 kategóriában aztán mikor beszáll platoon-ba T-54-el kiderül, hogy ezt úgy éri el, hogy kempel a bázison és bevárja a leamortizált 10-20%-os ellenfeleket és azokat szedegeti, ki én meg vazze Maus-al megyek arty-t vadászni meg lassan összejön már egy scout medál is annyi a felderítésem körönként.
Komolyan fontolgatom, hogy a wipe után törlöm a játékot az ilyen idióták miatt.