A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #29804 Csőszájfék nélkül valóban nagyobb a sebesség, de nagyobb az esélye, hogy a lövedék mögötti nagyobb nyomás jobban kitéríti a lövedéket és bukdácsol, kicsit oldalasan csapódik be stb. Meg aztán jó dolog az is, ha kisebb erőt kell csökkenteni. Szerintem a szárnytabilizált lövedékekig mindenképp előny a csőszájfék. Nagyon sokáig voltak jelen a szőszájfékes ágyúk.
Tényleg a 12,8 cm Pak 44-es csőszájfékére hasonlít a 130 mm-esé. Jó gyorsan másolhattak az oroszok, mert '44 végén már ilyet alalmaztak az ISU-122-3 122 mm S-26-1 jelű ágyúján. Mondjuk nem voltak megelégedve a teljesítményével.
Érdekes módon a magyar wiki is elég részletes a Jagdtiger leírásánál. A Henschell görgő 200 kg a Porsche majd 500 kg. De a Porsche mindeképp jobb a szerelhetőség miatt.
Jó magas a KT, azt se értem miért ragaszkodtak annyira az elöl lévő hajtott lánckerékhez. Lehet összeírom ma éjjelre, hogy mi a véleményem német nehézgépekről és kialakításulról.
Eagle: Nekem is a kedvenc harckocsim a KT. Azért mert szép, arányos. De aztán azonnal követik az IS harckocsik. Csak a futómű dönt a KT javára. :D Akármilyen szar az átlapolt futógörgő, azzal vigasztalhatjuk magunkat, hogy legalább szép. :)
Nekem sokáig nem tűnt fel a hibás lánctalpa. Csak éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem vettem észre.