418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Nem, nem, oldalról lövöldöztem. 20%-ról lőttem le :D
  • Met
    a KV az 0,01%-on volt ?:D
  • mijki
    Fun volt: Panzerjager I-el, kilőttem egy KV-3-at, arany lőszerrel :D
  • nobodyattis
    kezdő képernyőn ahol a nyelvet lehet választani rá mész melyik csomagot szeretnéd akkor feldob egy ablakot hogy add meg a bankkártya számodat. vagy választ hatol a füleknél más fizetési módot pld PAYPAL rákattintasz amit választottál és egyből küldi a promo kodot e-mailba
  • Barrett 50 Cal
    Hello!
    Vki le tudná írni a fizetés menetét?
    Köszi
  • nobodyattis
    hú jó kérdés már vagy 2 éve van meg a pay pal valami játékhoz kellett de ha regelsz csak bankkártya számot kellett megadni meg a személyes adatokat
  • zsupeti
    Pár szóba leírnád,h a profilnál kell hozzáadni a bakszámlaszámot?

Köszi előre is
  • noname23
    a frontján látszik hogy legalább vertikálisan 60°-ban horizontálisan 30°-ban döntött ami 2x-es szorzót jelent ha 200mm döntött frontal számolunk akkor 400mm
  • nobodyattis
    én dollárba fizettem
  • zsupeti
    Font esetén 9551,- ha jól emlékszem.
  • nobodyattis
    én pay pal on keresztül vettem semmi gond nem volt sőt így hogy tegnap vettem erős volt a forint és a light csomag kereken 10000.- forint volt hét elején még 10800 lett volna
  • zsupeti
    Gondoltam 7vége,akkor nyitok egy Pay Pal számlát,hogy át tudjam utalni a játékra félretett összeget az itthoni számlámról.
    De nem megy,mert a PP hibaüzenetet dob fel.Ha jól emlékszem nem tudja lecsekkolni a PP a számlaszámomat.Talán azért mert szombat van?Pedig jól töltöttem ki minden adatot,mert létrehoztam egy accountot.

Valaki közületek utalt Western Union-on keresztül?
    Nem dombornyomott kártyám van,és bár megpróbáltam,nem fogadja el.
    Vagy van egyszerűbb utalási mód?
  • davidbog
    Nem kell elhinni. Lehetőleg ne magyar oldalt nézz.

Most nem tudok képet berakni a páncélzatáról, mert a legtöbb képem az otthoni PC-n van. De biztos raknak majd be képet is. :)
    A frontpáncélzata 200 mm 30°-ban döntött. Az oldala 120 mm 90° + 60 mm íves, a hátulja 150 mm 60°-os. Az oldalára olyan adatot is láttam, hogy 100 mm + 55 mm.

Szemből nehezen kilőhető lesz, mert a Krupp torony is 200 mm 60°-ban döntött. A játék 10°-os kompenzációjával is 212 mm a Krupp torony szemből. A homlokpáncél szintén nagyon erős, 311 mm a WoT alapján. Talán a teknő könnyebben átlőhető.
    De oldalról sebezhető. A kötényezés lemodellezése sokat számít majd az oldal védelmében, kiváncsi vagyok hogyan oldják meg.

Az E-sorozattól a német fanok nagyon sokat vár. Csak nehogy nagy csalódás legyen a vége. Ugyanúgy nagyok, mint a mosatniak, ezéltal jó célpontok. Ugyanúgy elöl van elhelyezve a váltó, tehát kigyulladhatnak egy szemből jött lövéstől. A toronyok szélein távolságmérők vannak (hasonlóan a T29 füleihez, csak annál jóval kisebbek), ezek biztosan sebezhetőek és kb 50 méterről célozhatóak. A teknő (a test alsó döntött lemeze) már nem olyan erős, az tier 9-es ágyúval átlőhető. Oldalról az E-75 valószínűleg gyengébb mint a VK4502 (100 mm). Az E-100 oldala még kérdéses a köténypáncélzat miatt, legrosszabb esetben annak is 100 mm. Az ágyúk tekintetében csak a top ágyúk lesznek jobbak a mostani német nehéz tankokhoz képest: 8,8 cm L/100 az E-50-en és 15 cm L/?? és talán a 12,8 cm L/61 az E-100-on. Az E-75-höz semmi új a VK4502-höz képest.
    A sebességük kérdéses, valószínű E-széria tagjai jobbak lesznek, mint a mostani t8-t10 gépek.
  • nobodyattis
    de jó vettem egy orosz tankot kapok egy ancsit azt utálom mind kettőt és nyomni fogom a németet mint most :))
  • Achmed927
    Amcsi tüzérség .... hát picivel jobb mint a német. Van előny meg hátrány is.

Előny: gyorsabban szűkül a kör (de azért kell rá a plusz cuccos)
    Hátrány: kevesebbet sebez (az első ágyúk, a nagyok jóóók)

Különösebben nem nagy extrák. Ha betalál akkor qrva nagyot üt, de sajnos csak tier 5-6 körül. AZ M41-ig jutottam velük, azon a nagy ágyú jobb mint a hummelé sztem.
  • nobodyattis
    július 29 én regeltem :)
  • cikasz
    Mitől van az, hogy nem látom a piros körvonalat az ellenséges tank körül ha ráviszem az egeret?
    Elnyomtam valami beállitást vagy mifene? Természetesen nincs az ellenség ház vagy tereptárgy mögött. A saját tankok körül sincs zöld mező.
  • yossarianHUN
    Akkor kapsz :) feltéve hogy január 27 előtt regeltél de 4692 csatával ez valószínű.
  • Szabi1991
    nekem úgy 10 lehet
  • nobodyattis
    ez biztos??? mert akkor én kapok 4692 csatám van :)
  • yossarianHUN
    1000
  • nobodyattis
    én meg most olvasom hogy csaták számához van kötve a zárt bétások ajándék tankja valaki nem olvasta valahol hogy mennyi a minimum limit??
  • yossarianHUN
    link

Itt 350-et írnak
  • Szakesz
    A frontja valami 200mm...:)
  • yossarianHUN
    Azon gondolkodom itt elnézve a német tech treet hogy ha megjön az E100 akkor mégis mi a fészkes fene fogja tudni azt kilőni? Mert ahogy itt utána olvasok a frontja 350 az oldalai 250 mm vastagok voltak azt pedig nemtom mi viszi át. Bár ruszkiék megoldják az biztos.
  • davidbog
    Achmed: Elvileg a T30 TD lesz. Majd egyszer.

Szerintem a T30 sehova nem jó. TD-nek nem, mert nem az. Tier 10-es heavynek nem igazán jó. A tank fa top tankjaként gyenge a páncélzata a többihez képest és egysíkú is miatt az US heavy ág. Tier 9-esnek se raknám be a T30-ast. Tier 9-es heavynek ott a T34 az annak pont jó. Felesleges lenne még egy tier 9-es ami abban különbözik, hogy 155 mm-es ágyúja van, nem 120 mm-es. (A T29, T34, T30 leginkább a fegyverzetben és az ehhez tartozó módosításokban különbözik.) Tier 8-asnak pedig túl erős az ágyúja.
    Én személy szerint kidobnám a fenébe a T30-at, különálló tankként nem lenne. Tökéletesen felesleges. Aztán jönne a helyére az M103 tier 10-nek. A T34 megkapná a 155 mm-es ágyút, mint alternatívát a 120 mm-es mellé. Ha 120 mm-essel használják akkor T34, ha 155 mm-essel akkor T30. Ugyanez van az SU/ISU-nál ha 122 mm-essel használják akkor SU/ISU-122, ha 152-esekkel akkor SU/ISU-152.

Az M103 sebzése szerintem nem lesz valami nagy. Mivel kaliber alapú a sebzés, nem sokkal lesz több mint a T34 120 mm T53 ágyújának. Habár a 12,8 cm L/55 és L/61 is között van 70 eltérés.

Én 450-es sebzést adnék az M103 120 mm M58 ágyújának. Emellé 270 mm-es átütést és 5,4-5,5-ös RoF-ot.
  • Ry0K3N
    A németek gázolajat töltenek a tűzoltókészülékbe vagy mi a rák? Mióta rendszeresen használom azóta sorba gyulladok ki a stuggal és ég le porig míg az azelőtti 300 játszma alatt egyszer nem esett meg velem.
  • Szacsa007
    Én most az amerikai tüzéreket próbálgatom. Nem tudom jobb-e mint a német mert most már az sem olyan, mint régen. Korábban kb. 2:1 volt a találati arány, most kb. 5:1. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Olyan érdekel, aki használja is nem aki csak utálja őket,ha lehet....
  • Achmed927
    Miért lenne a T30 TD ? Nem fogják oda rakni. (tudtommal)
  • Szacsa007
    Az Is-7 problémáját megoldja a CO tartály:)Próbáld ki megéri.
  • Szacsa007
    Ez teljesen így van, de szerintem az egész orosz ágra jellemző ez, hogy az elején semmit nem érnek ezek a gépek, de a végére igazán használhatók. Talán az IS-4 és Is-7 erre a legjobb példa, de már a KV-nál is megfigyelhető. A lassú és pontatlan célzás, az iszonyatos vánszorgás sokszor elkedvetlenített engem is, de utólag mindig meghálálja. Egyetlen előnye az olcsó javítás.
  • garaib
    Én szeretem a T30-at azzal a 750 sebzéssel.
    Ha már nagyon idegesítenek a T-54-esek, csak kerülök egy-kettőt a T30-al és beledurrantok minden arra járó kis „rallybugiba”. :)
  • garaib
    Kíváncsi leszek, hogy mekkora sebzést adnak majd az M103-nak.
    Én nem raknám be a T30-at a TD-ék közé, hanem kétfelé ágaztatnám a 10-es nehéz tankoknál a fejlődési fát, hogy lehessen választani az M103 és a T30 között.
  • garaib
    Jó a T34, de 3 hónap után visszaültem az IS-4-be és ég és föld a különbség.
    Sokkal szívósabb az IS-4 és még ott van a S-70 ágyú is. :)
    Nálam sokkal jobban farm-ol az IS-4.

• marchizor
    + én élvezem vele a játékot, meg vannak az előnyei ennek is :D
  • marchizor
    egyáltalán nem rossz az a T34... IS-4-eseket is szoktam kilőni 1v1-ben, igaz buták a játékhoz
  • Szakesz
    Esetleg az amerikaiaknál még a T30, mert talán az a legkevésbé creditigényes vereségnél és neki van a legnagyobb ágyúja is.

Cserébe az MS-1 is sebezhet, rosszabb esetben ki is lőhet. Arról nem is beszélve, hogy amíg átvergődőd magad a T34-en kissé frusztrált leszel. Nekem se lenne T30-am, ha nem lett volna 5x szorzó annak idején.
  • davidbog
    Én úgy tervezem, hogy az oroszoknál végig IS-7-ig, a németeknél pedig végig E-100-ig. Ezt párhuzamosan. Amire elérem a KT-t már biztosan benne lesz az E-sorozat is. Amire sikerül eljutni a két tier 10-ig addigra valószínű meg lesz a modosított US tank fa is. Lehet megpróbálom megszerezni az M103-at is.
  • a.carkey
    Egy biztos: német vonal a Tigrisig. Ruszkiknál meg max. IS4. Esetleg az amerikaiaknál még a T30, mert talán az a legkevésbé creditigényes vereségnél és neki van a legnagyobb ágyúja is.
  • davidbog
    Pedig nem rossz gép. Az első 20-25 csatám nekem is ilyen volt az IS-7-el. A leggyengébbnek tűnő gépek lőttek át vagy gyujtottak fel. Egyértelműen hátráltattam a csapatot, hogy én voltam az IS-7-el, nem egy másik játékos. Aztán kb a 30. csata után kezdett megváltozni a dolog.
    Azt nem értem miért kellett ehhez 30 kör. A harckocsin nem volt mit fejleszteni a legénység is 100%-os volt és az előző jármű váltásoknál nem kellett 30 csata, hogy megszokjam az új gépet. Számomra nem volt nagy csalódás. Nem úgy álltam hozzá, hogy kilőhetetlen és vereség esetén fenntartható.
    Drága mulatság volt kb 500k creditbe került az a 30 csata az IS-7-el. Nem tudom mennyi csatát játszottam az IS-7-el, talán 100-at. Elég jó a túlélésemi arányom, talán 65% körüli az IS-4-el is hasonló, a játkban megtudjátok nézni. Én már nem, majd megnézetem.

Az IS-4-el premium account esetén nem azt mondanám, hogy gazdaságos lehet, hanem azt, hogy gazdaságos. Sőt pénzfarmoló csak jól kell vele játszani. Karácsony környékén, amikor az IS-7-re gyűjtöttem az xp-t, szinte teljes egészében összeszedtem a 6 millió creditet is. A legtöbb csatám 45-50k credites volt, de nem volt ritka a 70-80k-s se.