banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Pedig nem rossz gép. Az első 20-25 csatám nekem is ilyen volt az IS-7-el. A leggyengébbnek tűnő gépek lőttek át vagy gyujtottak fel. Egyértelműen hátráltattam a csapatot, hogy én voltam az IS-7-el, nem egy másik játékos. Aztán kb a 30. csata után kezdett megváltozni a dolog.
    Azt nem értem miért kellett ehhez 30 kör. A harckocsin nem volt mit fejleszteni a legénység is 100%-os volt és az előző jármű váltásoknál nem kellett 30 csata, hogy megszokjam az új gépet. Számomra nem volt nagy csalódás. Nem úgy álltam hozzá, hogy kilőhetetlen és vereség esetén fenntartható.
    Drága mulatság volt kb 500k creditbe került az a 30 csata az IS-7-el. Nem tudom mennyi csatát játszottam az IS-7-el, talán 100-at. Elég jó a túlélésemi arányom, talán 65% körüli az IS-4-el is hasonló, a játkban megtudjátok nézni. Én már nem, majd megnézetem.

Az IS-4-el premium account esetén nem azt mondanám, hogy gazdaságos lehet, hanem azt, hogy gazdaságos. Sőt pénzfarmoló csak jól kell vele játszani. Karácsony környékén, amikor az IS-7-re gyűjtöttem az xp-t, szinte teljes egészében összeszedtem a 6 millió creditet is. A legtöbb csatám 45-50k credites volt, de nem volt ritka a 70-80k-s se.