418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• erdos
    én rákérdeztem mivel nekem sem ment, csak akkor aktiválhatod ha kijött az éles.
  • TDantes
    Eh...mire holnap oda jutok, hogy aktiválhatom, már tier V-k fognak szaladgálni.
  • Nazarov77
    Kódokat release után lehet aktiválni. Ha szerencsénk van 18:00 körül már menni fog a szerver.
  • TDantes
    Még a promo code-ot se engedi aktiválni? Vagy mi van? Azt gondoltam, hogy szerverkarbantartás lesz, és ma már nem játszhatok vele(bassza meg, hülye munkahely) de gondoltam legalább ezeket aktiválom.
  • Seriallkillah
    Tiszta szívás lesz premium nélkül kifarmolni a nagyobb tankokat
    szinte esélytelen lesz plusz-osra kihozni egy csatát
  • maniac78
    Kösz a választ.
  • Nazarov77
    Nem kell új kliens, ha végeznek az auto updater telepíti a frissítést és ennyi.
  • maniac78
    Számomra még mindig nem világos, hogy új klienst kell telepíteni, vagy patch formájában meglesz az átállás.
  • Nazarov77
    Ja kell a jó hangulat :D
    Kicsit hülyén hangzik ez a vészhelyzet de nem tudtam másra fordítani az emergency-t.
    Here we are going to make it in 12 hours, leaving 6 more for emergency cases.
  • Tono34
    Vészhelyzet: elfogy a vodka és el kell menni beszerezni.
  • Nazarov77
    Ja 4kor kezdték el ami nálunk 6:00, 18 óra az a legvégső határ, 12 óra a tervezett idő és kapott +6 órát késlekedésre vészhelyzetre stb.
  • Plata
    Most néztem a híreket,de nem tudok angolul,ezért nem vagyok biztos benne hogy jól értettem-e,ma reggel négy órakor kezdték meg a szerver karbantartást ami 18 órán át is tarthat?
  • Mester61
    Én is megnéztem.

Csata 7526
    Kilőtt tankok 8362
    Damaged 8 061 096
    Experience: 4 778 134
    Base Capture Points: 17 701 49. a ranglistán
    Base Defense Points: 12 935 95. a ranglistán
  • Plata
    Meglesz.
  • Nazarov77
    Na kipróbáltam a gift tankot teszt szerveren, nem rossz lehet hogy gyenge az ágyúja átütése de hevel lehet sebezni szorgalmasan lövöldöztem a KTt vele amíg vissza nem lőtt 2x :D Viszont kicsit lassú,lassan gyorsul de lehet köze van ahhoz hogy én teleaggattam kiegészítőkkel amik nehezek ( rammer, gyorsabb célzás, coated optics ) De ajándék lónak ne nézzük a fogát én örülni fogok neki :D
  • Fabio Capello
    No, a WoT tiszteletére teljesen szűz gépre fog kerülni... :]

[valójában valahogy bejutott fészbúkon keresztül egy trójai O.o]

Mondjuk annak nagyon örülök, hogy végre kb. egyenrangú leszek a többi kétcsilliárd játékossal, vicces volt így teljesen az elejéről kezdeni három nappal a hardwipe előtt :D:D
  • Nazarov77
    Battles Participated: 4 459
    Destroyed: 5 710
    Total Experience: 3 216 489

És az anti capperek kedvence:
    Base Capture Points: 15 565
    Top 1000ben 88. vagyok

• erdos
    Na megnéztem én is :-)
    1891 csata
    2609 kilőtt tank
    2 245 775 damage
    1 319 502 XP
    Nem is olyan rossz azért na :-)
  • Nazarov77
    Maust biztos, JTnek biztos és 1900 HPja lett :D , KT nem biztos de lehet mert én már pattantam le a tornyáról 232 penemmel együtt de erre még nem alapozok többször kéne összefutnom vele. VK45nek is lehet javítva lett mert valami ilyesmit olvastam hogy átüthetetlen szemből. Mondjuk most is elég brutál szemből.
  • crossy104
    Köszi! Abban javitják a KT-t meg a Maus-t is?
  • Nazarov77
    Azt majd csak a 0.6.4 kijövetele után tudod megvenni ami szerintem 3 hét múlva jön, azt mondták még áprilisban megkapjuk.
  • kisfish
    :) Ja,akkor bocsi a hülye kérdésért.
  • Gunslinger
    Miről? Még egy óra van éjfélig náluk. 5 óra múlva jön a shutdown.
  • kisfish
    nincs még semmi hír? :)
  • zsupeti
    Hát akkor ma reggel ezt dúdolgassa mindenki.
    Ellopták az Oroszok......
  • Renegade
    csak ha nyerek a lottón :-)
  • crossy104
    Te veszel Löwe-t? Istenitik az ágyúját.
  • davidbog
    Már volt róla szó, le is mentettem és emlékszem is az 1500 yardos adatokra. Félelmetesek. :D
    Csak a kolléga amatőr módon megpróbált beetetni egy adattal.

A lőszereik elég jók voltak a németeknek az angol normához képest is csak 5%-kkal voltak gyengébb minőségűek a háború végi lőszereik. Szerintem ez kiváló a helyzetüket figyelembe véve.
    A lőszereik "füst nélküli" tulajdonságát is ismerem. Az ágyúkban és a ballisztikában nagyon jók voltak a németek. Csak a csatahajóik ágyúi voltak hátrányban, de csak az USA-hoz képest. De az is az eltérő doktrínák miatt, biztos abban is tudtak volna jobbat alkotni.

Én úgy tudtam, hogy a nagy kaliberű fegyverekhez nem tudni pontosan mennyi APCR lőszer készült. Valamennyi biztosan, de nem lehetett sok. Szerintem járművenként 1-2 darab jutott belőlük. Elenyésző mennyiség. Mondjuk a 8,8 cm L/71-nek nem feltétlenül volt rá szüksége.
    Fórumon olvastam, hogy parancs szerint IS-2-sek ellen használhatták az APCR lőszereket és 1000 méter felett. Nem tudom mennyi igaz ebből.

Aha az ellendugattyús motorok. Nagy kedvenceim. :) Először egy fórumon hallottam róla a T-64 kapcsán és elképzelni se tudtam, hogy mi a fene lehet. (Valahogy kimaradt az ország állítólagos legjobb műszaki egyetemén a motor típusok felsorolásából. De most rákérdeztem haveromnál, azért nem hagyják ki. Majd lesz kalorikus gépek nevű tantárgyból, kb 10 mondat erejéig. :( ) Aztán nagy nehezen magyarul is találtam róla minimális információt és a reakcióm az volt: ez igen, ez durva dolog. Érdekes gépezet, sajnos van egy-két komoly hátránya.
    Tudomásom szerint hívják Junkers-motornak is.
  • Renegade
    helyes-helyes :-)

páran itt nyomták teszt szerveren, szóval, tesztszerveresek:

milyen lett a maus?
  • foxbat88fx
    Na akkor jó újrakezdést mindenkinek! Én zártam a bétát 2193 csatával 2268 kilőtt tankkal 1 015 300 sérüléssel és 822 000 exp-vel :)
  • yossarianHUN
    Hát a karbantartás elm 4-kor kezdődik és 18 óra hosszúra van tervezve szoval holnap nem nagyon fogunk játszani nemhogy délben.
  • crossy104
    Azt hiszem inkább német vonalon megyek, mert kell egy Maus.
  • crossy104
    Jó lenne ha dél körül már tudnám tolni.Kell vennem egy Löwe-t.Jópár napig még úgyis szabin leszek.
  • foxbat88fx
    Most már lehet vandálkodni, elöbb KV-vel rusholtam, most IS-nek mentem neki KV-vel amíg meg nem simogatott a 122.esével :D
  • foxbat88fx
    Még nem, épp Vorosilov Rulezelek :D
  • foxbat88fx
    csak viccnek szántam az 5000-et de nem hiszem hogy nagyot tévednék! :D
    GW tigeré se 500
  • crossy104
    Elvették már a tankjainkat? Lassan éjfél.
  • crossy104
    Hát 5000 az szép.Egy ilyennel beköszönsz 3-4 bujkáló tank közé, lesz nagy öröm.
  • foxbat88fx
    ahh igaz :/
  • yossarianHUN
    Német stuff ne felejtsük ;)